o surpriza frumoasa- de suflet

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Ce initiativa de suflet! Va felicit din toata inima si, daca nu e prea tarziu, as vrea si eu sa trimit niste carti (eu sunt din Iasi dar le pot trimite la voi prin posta).
Ma ajutati cu o adresa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Anca, .

Roberta, , iti multumim frumos. Iti trimit adresa mea pe PM.

Claudia

o carte pentru un copil-si tu poti ajuta!

Mergi la inceput

In sfarsit, am gasit subiectul! Nu stiam ce s-a intamplat cu el! Nu mai era "tintuit" pe prima pagina, la Umanitare nu era...ma gandeam ca e actiunea terminata, cartile trimise si nu stiu eu...pe nimeni nu mai intereseaza ce s-a intamplat cu cartile colectate (putine, e adevarat) si banii stransi, nici astia prea numerosi...

Daca subiectul nu mai este interesant pentru Generale, va rog sa-l mutati macar acolo unde-i este locul, la Umanitare. Multumesc frumos.

Saptamana aceasta mai trebuie sa soseasca niste carti de la Liana si Roberta si trebuie sa vad cand ma intalnesc cu Mihai (m34), care are un set de reviste cu CD-uri pentru copiii din Moldova. Si cu aceasta se termina colectarea cartilor. Sincer, ma asteptam sa nu mai am loc in casa datorita cartilor colectate, dar n-a fost sa fie... Asta este!

De ce am mai intervenit?
Cum trimitem cartile si cui? Sunteti de acord sa le trimitem la biblioteca unei scoli din Soldanesti? Daca da, carei scoli? Sau bibliotecii orasului? Cui le trmitem si cum le trimitem? Prin posta, prin curier, printr-o persona fizica? Daca le trimitem prin cineva, ce carti cumparam cu banii stransi?

Mirela, te-as ruga sa-mi spui ce sugestii ai. Si, Mirela, ai putea sa-mi dai emailul domnului Alexandru Tinica, ca sa pot discuta si cu dumnealui unde ar prefera sa trimitem cartile si daca are si vreo preferinta asupra modului de trimitere a lor. Sau, daca vrei, poti discuta tu cu el si noua ne comunici cum procedam. Multumesc frumos.

As avea o rugaminte. In ziua in care trimitem cartile, sa mai vina cineva de pe DC, sa verificam impreuna cartile trimise. Vom vedea in ce zi va fi... Se ofera cineva?

Le multumesc tuturor celor care au contribuit la aceasta campanie, iar celor pe care i-am deranjat le cer scuze.

Va multumesc frumos pentru atentia acordata.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

cl, bineinteles ca ne intereseaza finalizarea actiunii , eu am intrat zilnic sa vad daca mai apare ceva nou, dar nu avea rost sa te intreb de fiecare data "cand se incheie colectarea cartilor si cum se vor trimite celor din Soldanesti ?" , m-am gandit ca ne vei anunta tu
M-am uitat in urma si am gasit ca Edayra urma sa plece la Chisinau in octombrie, eventual trimite-i un PM si intreab-o daca ramane valabila oferta ei de a duce cartile acolo. De asemenea, cred ca ar fi bine daca tu sau administratorul sa luati legatura cu domnul Tinica Alexandru pentru a-i anunta rezultatele actiunii si pentru a stabili modul in care vor fi trimise aceste carti.
Daca doresti ajutor in ziua in care vor fi trimise cartile, anunta-ma pe PM si daca pot sa vin, am sa te ajut eu.

Pentru Barbye - una dintre noi. Trebuie sa ajuti !
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Doneaza o carte pentru un copil din Basarabia :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77639

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Claudia...claudia....stai stai!!! ne vedem si noi saptamana asta???? sa zicem vineri dupa-amiaza....ca tu din cate stiu stai in sectorul 6...nu am decat 4-5 carti culese de la tzara (ca d-aia nu am reusit pana acum) dar as vrea sa le donez si eu....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.

Mergi la inceput

Claudia, se pare ca in weekend o sa ajung la Ploiesti, la parinti. Asadar nu ma voi intoarce de acolo cu mana goala, o sa aduc si niste carti pentru copii. O sa te contactez saptamana viitoare pe PM sa ne mai intalnim o data sa ti le dau. Ai reusit sa iei legatura cu dl. Tinica ? Sa vedem cum si unde trimitem cartile...

Mergi la inceput

Ana_maria222, iti trimit pe PM numarul meu de telefon. Suna-ma te rog, ca sa stabilim detaliile intalnirii.

Luy, , multumesc frumos. Cu dnul Tinica inca nu am luat legatura. Mirela nu mi-a raspuns nimic, probabil ca nu a mai intrat la subiect. O sa-i trimit un PM.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cl..gataaa azi am trimis pachetul!!!te rog sa le aranjezi tu frumos..nici nu am mai apucat sa'ti scriu nimic..ca eram pe fuga!!!sper sa le placa copiilor!!!
numai binee!!ne auzim cand revin!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Claudia, am ajuns duminica la Ploiesti si am mai adus de acolo cateva carti... Cand vrei sa ne intalnim ? Ai primit ceva vesti de la admini despre dnul Tinica ?

Mergi la inceput

Alte carti primite si multumiri multe inimoaselor!

Luy, :
Constantin Negruzzi - Alexandru Lapusneanul
Edmondo de Amicis - Cuore, inima de copil
M. Eminescu - Basme
Adriana Iliescu - Cartea cu pichi
Gheorghe Bratescu - Aventuri in padurea de brazi
Constantin Clisu - Cocorul singuratic
Maria Itu - Onita si Domnita, fetele Gainusei
Gligor Hasa - Stejarul Corbului Alb
Ada Teodorescu - Intamplari de necrezut
Ion Lila - Poveste cu pantofi
Constantin Cublesan - Orasul de creta colorata
Descopera Romania-august 2006

Liana30, :
Tiberiu Utan - Legende romane
Carine MacKenzie - Rut, fata culegatorului de spice
Edgar Rice Burroughs - Tarzan, stapanul junglei, volI
V. Kaverin - Prieten necunoscut
Victor Banciulescu - Am dat mana cu ei
George Cosbuc - Nunta Zamfirei
M. Eminescu - Cugetari
Gheorghe Bejancu - Capitanul nemaipomenitului velier
Nicolae Batzaria - Povesti de Aur
Petre Ispirescu - Dunare Voinicul
Ioan Slavici - Moara cu noroc
Stefan Luca - Septembrie pe Crisuri
Vasile Alecsandri - Porojan
George Cosbuc - Poezii
Calistrat Hogas - Pe drumuri de munte
Cezar Petrescu - Naluca
H. Salem - Varul sarpelui cu clopotei

Claudia

greva japoneza-sunt contra banarii lui Jocelyn

Mergi la inceput