Extrauterina...Ajutor!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Uite aici un tabel cu valorile hcg pentru fiecare zi

http://www.ohiorepromed.com/hcg_levels.htm

6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

[quote]Originally posted by boaba


Ajutor!!!
Fetelor, sunt si eu in 4 saptamani,iar la echo nu s-a vazut nimic.Am facut HCG + beta si a iesit 1445 mUI/ml.Stiti ce inseamna?

Inseamna ca trebuie sa repeti beta hcg peste 2 zile de la prima (48 ore) si vezi cum creste/scade. Trebuie sa se dubleze in 48 de ore. La eco nu se vede la 4 saptamani nimic....stai linistita, trebuie sa fie bine! Fa beta hcg,e f important! Tine-ne la curent. Te pup, multa bafta si multa multa sanatare!!

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Am fost si eu internata la Municipal (pentru cerclaj) saptamana trecuta si vreau sa va spun ca m-am ingrozit, in jurul meu erau numai sarcini extrauterine...zilnic se internau si se operau...e chiar trist. In salon am avut doua fete (de 21 si 26 de ani) care au fost operate in aceeasi seara. Ambele aveau ditamai taietura si una ramasese fara o trompa... Ceea ce m-a uimit este ca doctorita i-a spus ca daca nu se protejeaza va ramane din nou insarcinata curand (chiar nu vroia). Iar celei cu trompele salvate i s-a spus ca sunt sanse ca din pacate sa mai treaca prin asa ceva... Nu stiu cum pot doctorii prezice astfel de lucruri, nu stiu ce vad in noi...dar daca stie cineva ce se poate face pentru a se evita o sarcina extrauterina, daca exista un minim de cunostinte care ne-ar putea salva de astfel de tragedii ... ar fi bine de stiut.
Va doresc sa vi se infirme temerile si sa aveti sarcini usoare,

Florina 26+ Teodora si Tudor (5 ani)

Mergi la inceput