Nou stil de viatza (106)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut!

Delidana, am 1.65 si 78 kg. Vreau 68kg. Tin low carb diet, sau South Beach, cum i-a zice. Adica nu mananc paine si dulciuri. Nici fructe, asta e cel mai greu. Azi am trisat cu niste pepene ca mi-e greata rau. Eu am mai tinut dieta asta acum vreo luna si am dat si atunci 3kg jos, m-am mentinut si acum incep din nou.

Mamica Dulce, am vazut dieta, dar nu pot sa o tin. Spune prea exact ce sa mananci si eu nu am timp deloc sa ma ocup/gandesc cum si in ce fel sa gatesc alea in fiecare zi.

Kim, bine ai venit. Tu nu ai nevoie de slabit, dar ai putea face gimnastica pentru burtica (imaginara, sunt convinsa:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna

Ruxij, dar ce fel de carbohidrati maninci daca ai exclus fructele (care dupa parerea mea sint esentiale intr-o dieta deoarece contin fibra si multe vitamine) si piinea? Cartofi si orez ai voie?
Sau mai bine, posteaza dieta sau un link aici sa vedem si noi mai detaliat despre ce e vorba.
Kim si Ruxij, sinteti pe lista. Succes!
Ioana75 si Dordia, v-am trecut pe lista la intilnire impreuna cu bebeii. E bine asa?

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ca si carbohidrati se mananca cc cam orice vegetale, cu exceptie cartofi. Mi-a dat cineva cartea "South Beach Diet" acum vreun an, am citit acolo, am tinut la vremea aia (atunci cand eram cu voi) si am slabit. Nici atunci nu am tinut-o strict, pentru ca, contrar a ceea ce scria in carte, eu am mancat capsuni in fiecare zi, pentru ca nu puteam fara fruct de nici o culoare, iar capsunile au printre cel mai mic continut de zahar (mai ales astea acre americane hihihi). Nu am link sau dieta stricta, tin din ce imi amintesc si mai gasesc prin reviste cate ceva despre dieta asta. Si nu tin strict, adica de ex. eu vreau sa tin doar faza I (dieta are trei faze pana la mod de viata cica) si apoi sa ma apuc de alta dieta.

In principiu in faza I se mananca carne slaba, oua, lactate slabe (lapte, iaurt, branzeturi etc), vegetale de genul salata verde, rosii, ardei (orice in afara de cartofi si d'astea). Nu e voie fructe in faza I, pentru ca sunt dulci. In faza II incepi sa bagi fructe, dar din cele mai putin dulci precum capsuni, dar se poate si pepene galben de exemplu. In faza trei bagi si paine neagra, orez intergral etc. Mie dieta mi se pare gretoasa si mi-e greu fara fructe, asa ca eu azi am mancat fructe la cina. Dimineata am mancat doua oua cu branza si rosii. La pranz salata verde cu rosii si friptura taiata bucatele deasupra. La salata nu am pus nici ulei nici nika. Si seara am dat-o'n bara cu fructele. Nu stiu daca sa o recomand sau nu. La mine e singura care a functionat in ultima vreme, dar imi produce greturi, care m-au facut sa o intrerup ultima data, ca am avut o adevarata indigestie, de la niste crenvusti mancati goi, zic eu. Greturile insa mi se par bune ca nu simt foamea:)) Vreau sa tin faza I doua saptamani.

Nu pot sa tin nimic care imi zice exact ce sa mananc, ca nu am timp sa ma ocup de ele, ci numai diete care au niste principii de genul NU dulciuri, nu paine, nu mancat dupa ora X.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Kim si Ruxij, bine-ati revenit! si eu imi amintesc de voi.
Bafta in ce v-ati propus!

Delia, practic, dupa noua lista ar ramane doar ultima valoare a greutatii. sau se mai schimba ceva?
si eu stau prost cu matematica....

Carmen(24+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Serifa, hihi, e bine asa, cu bebe la intilnire.
Carmen, in lista noua va apare si greutatea de la care am plecat, dar importantza mai mare i se va da greutatii actuale.
Banuiam eu ca nu va plac formulele matematice.

Bine ati revenit Kim si Ruxi, si bafta la slabit.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Delidana, io NU sunt de acord cu lista scrisa asa cum propui!
Eu vreau ca numele sa fie trecute cu rosu, kilogramele cu albastru deschis-ciel si tinta propusa cu galben in dungi cu verde. Altfel, nu ma mai joc!

...saptamana viitoare ma interesez de ce ti-am spus cu concertul ...stii tu..sa vad daca mai ramane treaba in picioare. Te tin la curent.

Mephala, ia zi, te legeni ca o ratza? O sa zici ca-s nebuna, dar azi, in drum spre munca, ma gandeam la tine si la mersul tau de ratza. Si extrapoland...aici is nebuna!...ma gandeam asa: daca gaina face gainatz, ratza ce face? ..ratzanatz?

Cami? AM primit mesajul tau, dar inca n-am timp de rasfatzuri. Poate mai incolo... Vorbim. Ce face masinuca? E ok?

Zuzilici, te pup!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Ioana, si eu propusesem mai de mult un tabel mai komplikat, cu IMC si alte smecherii. Dar n-a tzinut propunerea mea. Asta e, nu la toata lumea place matematica/statistica (recunosc, ca nici mie nu-mi place de exemplu... istoria, sau caligrafia...) Eu, personal, am un tabou excel cu un grafic frumos colorat, in care vad saptamanal cum urc si cobor pe curba greutatzii, cu IMC, si cu variatzii ale greutatzii fatza de max. Pe mine ma amuza.

Delidana, eu mai propun si ca atunci cand kg sunt in plus, greutatea sa fie cu o culoare iar cand sunt in minus sa fie de alta culoare. Pt IMC nu tre sa calculezi nika: bagi formula in excel si p'orma cu valorile fiecarei listase, obtzii IMC corespondent.

Zuzi: scumpa foc Isa! Ma face sa mai vreau un BB mic (ca 2 mari am deja)

Tzuni: WE asta iar muncesti? eu obosesc numai cand te aud cat muncesti tu!

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

olo , maine am liber, dar duminica lucrez incepand cu ora 13.00

haideti sa studiem impreuna:

ANTRENAMENTUL DE FITNESS AL NICOLETEI LUCIU

Antrenamentul 1
Exercitii:
1. Abdomen: ridicari de trunchi din culcat pe spate cu genunchii ridicati: 1 serie x repetari pina la epuizare.
2. Pectoral: fluturari cu gantere pentru piept - 3 serii x 10-15 repetari cu pauza de 2-3 minute intre serii
3. Spate: ramat cu o gantera - 3 serii x 10-15 repetari cu pauza de 2-3 minute intre serii
4. Umeri: impins cu gantere - 3 serii x 10-15 repetari cu pauza de 2-3 minute intre serii
5. Biceps: flexii alternative cu gantere - 3 serii x 10-15 repetari cu pauza de 2-3 minute intre serii
6. Triceps: flotari la zid - 3 serii x 10-15 repetari cu pauza de 2-3 minute intre serii

Antrenamentul 2
Exercitii:
1. Abdomen: ridicari de trunchi din culcat pe spate cu genunchii ridicati - 1 serie x repetari pina la epuizare.
2. Coapse: fandari cu gantere alternativ cu fiecare picior - 3 serii x 10-15 repetari cu pauza de 2-3 minute intre serii
3. Fesieri: urcari pe scaun sau banca alternativ cu fiecare picior - 3 serii x 10-15 repetari cu pauza de 2-3 minute intre serii
4. Gambe: ridicari pe virful unui picior cu o gantera in mina opusa - alternativ cu fiecare picior - 3 serii x 10-15 repetari cu pauza de 2-3 minute intre serii

Programul pe zile:
Luni - antrenamentul 1
Marti - aerobic (20-30 min bicicleta stationara)
Miercuri - antrenamentul 2
Joi - aerobic (20-30 min alergare in aer liber sau pe banda)
Vineri - antrenamentul 1
Simbata si duminica liber
Luni - antrenamentul 2

In continuare se alterneaza antrenamentele de fitness si aerobic ca mai sus.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua dragelor!

Delidana - mie imi place cum propui noua lista!
Kim - bine ai (re)venit - ne intilnim si aici! Nu stiu ce vrei tu sa slabesti, date fiind kg declarate, dar iti urez succes...

Eu ma pregatesc de weekend, sper sa fie vreme frumoasa ca planuiesc un gratar la mama!

Pupici si ne auzim luni!

Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Delidana, modifica cum ai tu timp sa faci ! Eu nu vreau chestii complicate si nici culori strigatoare.

Tzuni, pare foarte natural programul gasit de tine. Am sa-m imprim sa-l pun in practica.

Kim si Ruxi bune venit / revenit !

Mai aveti stiri de la Doina ? Dar Justasmallkiss (Ioana) si Crystina si cealalta Cristina ?

Meniul de azi :
- tartine de piine prajita cu dulceata. o cafea
- salata e cruditatti si ficatei prajiti. un iaurt
- salata verde cu somon afumat. un fruct

Pup pe toate.

Mik.

Mergi la inceput