Nou stil de viatza (106)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Daria, multumesc de explicatii - eu nu am auzit de medicamentul asta, dar o sa-l caut pe net, dar daca ziceti ca e scump... Dar tu de ce vrei sa scapi asa repede de astea 8 kg care iti stau tie pe creier??

Editez ca intre timp l-am cautat si gasit pe net...intr-adevar e cam scump - costa 179 ron pentru o tura de tratament si spune ca ajuta la cresterea metabolismului bazal...

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mephala, trimite-mi si mie o visina, mai mult nu indraznesc sa cer.
Tzuni, poate la tine vine intii si apoi Fat-Frumos. Cine a zis ca trebuie sa fie neaparat invers?
In legatura cu intilnirea de pe 28 Iunie, propun sa schimbam data, adica din miercuri, 28 iunie, sa fie simbata, 1 Iulie! Ce ziceti fetelor?
Si ma mai gindeam sa mutam locul de intilnire pe linga Herastrau (cum a sugerat cineva aici pe forum), mincam ceva la o terasa/restaurant si apoi mergem la o plimbare. Ce ziceti?
Leeloo, de ce nu poti veni si tu la intilnire?
Daria, eu zic un NU hotarit pastilelor si prafurilor pentru slabit. Poti slabi si fara ele, sa nu te indoiesti de asta!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Am incercat si eu cu pastile, dar mi s-a parut ca nu au efect.
Io nu vin la intalneala, normal, de la ani lumina distanta :)), dar zic ca sambata ar fi o zi mai buna pt. intalneala voastra decat miercuri. Ca sa imi dau si io cu parerea neintrebata

Io nu stiu de ce nu mai dau jos nika. Ar trebui sa nu ma mai cantaresc zilnic. Ieri am mancat dimineata lapte degresat cu fulgi de porumb, la pranz un polonic de supa/crema de spanac si un crenvust, iar seara niste branza cu rosii si o piersica. O fi multa mancare?

Va pup si sporuri,
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza fetele frumoasele!

Am cam lipsit la apel din cauza de nunti,cumparat pt apartament materiale si mai nou,boala lui Rares.Imi varsa de 2 zile,de am zis ca e indigestie si de fapt era debutul la puroi in gat.Circula o viroza tare urata,cu infectie in gat si la plamani.Mi-a facut asta noapte 40 grade.Deci acum de abia ma tzin pe picioare.Singura parte buna (daca poate xista parte buna la boala,e ca am slabit.Am 55.6 kg imbracata,incaltata si mancata.Deci sigur am macar 55 kg.Acum pot doar sa sper ca ma mentin.Deci raportul l-am dat cam tarziu.

Daria...apropo de prafuri de slabit,am avut duminica un shoc.Am mers intr-o vizita si am intalnit o cunostinta care,dupa ce a tinut regim cu prafuri,s-a ingrasat de nu-mi venea a crede.Ma uitam prostita la ea,cum ajunsese...plutea in osanza.Deci cu alea chiar ca te ingrasi mai tare cand revii la o alimentatie normala.Ai grija mare,mai bine renunti.Si dai si o graada de bani pe ele.Io nu-mi revin din shocul avut cand am vazut-o.

Tzuni,frumusetzeo....eu chiar te cred ca nu gasesti usor.Sa-ti zic si de ce.Am observat de multe ori ca fetele frumoase de pica,ori n-au noroc in dragoste,adica dau peste barbati necorespunzatori,ori n-au deloc.Si asta pt ca atunci cand un barbat se uita la tine,isi zice:"e imposibil ca fata asta frumoasa sa nu aiba pe nimeni si nici nu cred ca se uita la mine"...si pleaca mai departe.Vorbesc aici de barbati buni,cu calitati,dar fara tupeu si aroganta.In schimb,aventurierii si tupeistii se ingramadesc
Deci io,Tzunitzico,repet cererea mea in casatorie si te iau io de nevasta,iar puradeii ii impartim,sau facem cu randul la eiSi promit sa fac mancare adevarata..tot ce vrea inimioara ta

Carmenutza gravidutza...frumoasa mai esti ...iti sta bine cu burtica.Maine -poimaine mai vedem inca o pereche de ochi superbi in casa ta.

Ce frumos ca va intalniti!!!Mi-e dor si mie de o cuconada,dar nu prea se mobilizeaza fetele de la Ieshi.

Mi-a trebuit juma de ora sa scriu mesajul,tot fugind la puradel,deci va tzuc si fug iar...

Sanatate la toate fetele si sa aveti o zi frumoasa!

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Cami, cu shopingul nu am stat prea rau si desi plecasem convinsa ca nu imi voi lua haine...uite ca mi-am luat tot ce mi-a poftit sufletul.Si acum ca sa ma laud, mi-am luat geanta Kenzo, un inel de mor numai cand ma uit la el (azi in trafic mai, mai sa fac accident tot admirand inelul), parfumuri, lenjerie, cosmetice, tzoale (ca tot vreau eu sa slabesc)....

Leeloo, la multi ani pentru sotz...si distractie placuta...chiar asa, de ce nu ajungi la 'intalneala'?

Olo, da mai am luat soarele cu mine in bagaj...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

sper ca nu ma dati dosparuta! azi trebuia sa merg pe litoral pt weekend si m-am razgandit. am enorm de multa treaba. am apucat sa citesc tot si va iubesc!

sa nu luati pastile de slabit, cica o tipa a slabit cu heritage dar s-a ingrasat la loc dupa un timp...ca deh, daca nu iei mereu...eu nu cred in pastile...

in alta ordine de idei, mi-ar placea la Basilicum, asta fiindca sunt o profitoare si jumatate, in sensul ca locatia unde am io intalnirea e cat de cat apropiata de Piata Aviatorilor...dar nu tineti cont, io-s de acord cu absolut orice, ziceam si io sa nu tac, deci eu am o parere neutra mai mult, intalnirea mea e la ore absolut nepotrivite si cred ca va prind din urma cine stie pe unde...oricum mai e pana atunci!

Va
Roxa

Mergi la inceput

Deci pina acum avem 3 voturi pentru "Basilicum". Roxana, ce zici daca schimbam data, pentru 1 Iulie, undeva in jurul prinzului?

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Deci pina acum avem 3 voturi pentru "Basilicum". Roxana, ce zici daca schimbam data, pentru 1 Iulie, undeva in jurul prinzului?

zic ca e departe Clujul de Bucuresti pentru 2 deplasari atat de apropiate una de alta...dar daca nu se poate altfel voi incerca...v-am zis ca-s profitoare si incerc sa trag spuza pe turta mea viu in delegatie in 28 si ma gandeam ca...no!

Mergi la inceput

Roxa-boxa, atunci ramine pe 28 Iunie si daca se mai ofera doritoare mai punem de-o intilnire si pe 1 Iulie. Ce ziceti fetelor???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, ei, chiar o visina vrei? Hai ca-ti trimit o bucatica mica de tot.

Tzuni, ce sa zic cu aviara asta...eu mananc ft. mult pui, chiar duminica am fost la gratar cu socrii...
si in seara asta fac niste ficatei de pui cu mamaligutza si mujdei.

Nora, sanatate lui Rares!

Carmen(25+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput