Nou stil de viatza (106)
Raspunsuri - Pagina 22
zisaCami spune:
quote:
Originally posted by oLoquote:
Originally posted by zisaCamiChiar DANA o cheama! Fosta Dinescu cumva?
Cami
Asta-i chiar CULMEA!!!!! Auzi, noi doo ne cunoastem cumva? Salutari Danutzei dac-o vezi.
Hai ca una ca asta nu-mi imaginam! Ca sa vezi ce mica este lumea!
Tocmai am vorbit cu ea si iti transmite salutari ... m-a asigurat ca nu ma cunosti ... eu credeam ca ai fost la nunta! Oricum suntem prietene de vreo 30 de ani ( din copilarie ).
Cami
oLo spune:
Tzunico: la anu, pe un alt forum, doo forumiste o sa zica la fel:
- si tu o stii pe tzuni?
- si eu o stiu pe tzuni.
- Stii ca o sa aibe BB?
- Nu zaaau tuuu!
- pai da tu, a facut degraba nunta acu 2 luni, si acu bb mic e pe drum...
Cami: poate totusi ne-am vazut candva, pe undeva... Voi, impartzeatzi prajiturile pe din doo? Of, iar am spus un cuvant interzis beeep!
Mamagiuliei: ia-o mai incet cu dieta ca ma depasesti in greutate (la minus) si p'orma stau si-mi rod unghiile de ciuda! Las' ca-ti arat io!
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs
& www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma 
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by oLo
Tzunico: la anu, pe un alt forum, doo forumiste o sa zica la fel:
- si tu o stii pe tzuni?
- si eu o stiu pe tzuni.
- Stii ca o sa aibe BB?
- Nu zaaau tuuu!
- pai da tu, a facut degraba nunta acu 2 luni, si acu bb mic e pe drum...
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs& www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

sa te-auda Dumnezeu! 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
zisaCami spune:
quote:
Originally posted by oLo
Cami: poate totusi ne-am vazut candva, pe undeva... Voi, impartzeatzi prajiturile pe din doo? Of, iar am spus un cuvant interzis beeep!
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs& www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
Nu chiar ... ea le facea si eu le mancam ... avea asa o grija materna de mine
... e adevarat ca eram si foarte slaba pe atunci - spre exemplu la 24 de ani, cand m-am maritat aveam 47 de kg! Ehh ... ce vremuri! Am locuit in acelasi bloc, pana cand eu m-am casatorit si m-am mutat la sot. Asta se intampla prin 1994, cand ea tocmai intrase la facultate daca nu ma insel ... oricum faza cu prajiturile s-a intamplat inainte de perioada asta; dupa ... imi uimeam eu sotul cu prajiturile, el gusta una; eu terminam tava ... acum daca mai fac de Paste sau de Craciun.

Cami
oLo spune:
quote:
Originally posted by Tzunisa te-auda Dumnezeu!
tu in loc sa te bucuri, plangi??? cin sa te mai intzeleaga?
Nu vrei sa facem schimb? o saptamana. Iti dau 2 plozi s-un husband (sa nu te gandesti acu la prostii) si o casa cu 5 camere si gradina de inretzinut (sa nu uitzi sa-mi uzi rosiile in fiecare seara), + jobul aferent. + plimbari in timpul liber (care o fi ala) la Paris.
In schimb, eu vreau Home-Cinemaul tau, si toate DVDurile. Si sa nu ma baraie nimeni la kap timp de-o saptamana. Apai la job m-as simtzi ca-n studentzie!!!!
Editez sa spun ca vreau si masina aia cu care-ai fost la mare!
zisaCami spune:
Fetelor gata pentru azi ... mi-am facut destul de cap pentru ca nu a fost seful
prin preajma ... A-propos l-am anuntat ieri ca ne intalnim ... la inceput nu a inteles si a inceput sa comenteze ca numai
am in cap, apoi a facut o fata si m-a intrebat:
"va intalniti pe VIU?!" ... dupa care a inceput meciul 

...
Acum plec la sala ca ma ia Delidana
in primire cand vine la intanire
! V-am pupat!
Cami
mephala30 spune:
Gabriela, 'La multi ani sotului!'
Tzuni, m-ai prins, am scos capul din cuptor caci am facut o prajitura cu visine proaspete.
Iti trimit o bucata? ![]()
Olo, bine-ti sta vorbareata! Serios!!!
Daria, nu-sh ce sa zic de Heritage elite. Si eu am auzit de el...poti incerca daca te dau banii afara din casa.
si nu mai fi depresata
Fug sa-mi fac somnul de pranz.
Sigrid, iar ai disparut? Tine aproape! 
Carmen
(25+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Tzuni spune:
Olo mama, m-am emotionat, de-aia "plangeam"! Ii de bine...![]()
mama mea are o vorba vis-a-vis de maritish. Spune ca "orice ai face, o sa regreti: daca te mariti regreti ca te-ai maritat, daca nu, regregreti ca n-ai facut-o! ![]()
mephala, chiar ma gandeam ca azi as manca "mancare adevarata". Poate un pilaf cu carnitza de pui. Dar ce sa ma fac cu aviara asta? ![]()
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik spune:
Salutare, frumuseti !
Tzuni, lasa, puiule, ca ai sa gasesti tu pe cineva care sa te merite ! 
leloo, LMA pentru sotul tau.
Cami si oLo, tre sa fiti de aceeasi virsta ca sa se poata intimpla asa o coincidenta !
Carmen, vreau reteta ta de [beep] cu visine, ca eu inca nu am una corecta. Pe de alta parte, aici nu gasesc visine corecte, numai cirese.
Meniul de azi :
- piine cu dulceata. cafea
- legume inabusite cu o felie de friptura de porc. un iaurt
- salata verde cu porumb, morcov si ceapa. un fruct.
Pup pe toate.
Mik.