Nou stil de viatza (106)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

quote:
Originally posted by oLo

quote:
Originally posted by zisaCami

Chiar DANA o cheama! Fosta Dinescu cumva?

Cami

Asta-i chiar CULMEA!!!!! Auzi, noi doo ne cunoastem cumva? Salutari Danutzei dac-o vezi.

Hai ca una ca asta nu-mi imaginam! Ca sa vezi ce mica este lumea!
Tocmai am vorbit cu ea si iti transmite salutari ... m-a asigurat ca nu ma cunosti ... eu credeam ca ai fost la nunta! Oricum suntem prietene de vreo 30 de ani ( din copilarie ).

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Tzunico: la anu, pe un alt forum, doo forumiste o sa zica la fel:
- si tu o stii pe tzuni?
- si eu o stiu pe tzuni.
- Stii ca o sa aibe BB?
- Nu zaaau tuuu!
- pai da tu, a facut degraba nunta acu 2 luni, si acu bb mic e pe drum...

Cami: poate totusi ne-am vazut candva, pe undeva... Voi, impartzeatzi prajiturile pe din doo? Of, iar am spus un cuvant interzis beeep!

Mamagiuliei: ia-o mai incet cu dieta ca ma depasesti in greutate (la minus) si p'orma stau si-mi rod unghiile de ciuda! Las' ca-ti arat io!

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by oLo

Tzunico: la anu, pe un alt forum, doo forumiste o sa zica la fel:
- si tu o stii pe tzuni?
- si eu o stiu pe tzuni.
- Stii ca o sa aibe BB?
- Nu zaaau tuuu!
- pai da tu, a facut degraba nunta acu 2 luni, si acu bb mic e pe drum...

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

sa te-auda Dumnezeu!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oLo

Cami: poate totusi ne-am vazut candva, pe undeva... Voi, impartzeatzi prajiturile pe din doo? Of, iar am spus un cuvant interzis beeep!

Mihaela

Nu chiar ... ea le facea si eu le mancam ... avea asa o grija materna de mine ... e adevarat ca eram si foarte slaba pe atunci - spre exemplu la 24 de ani, cand m-am maritat aveam 47 de kg! Ehh ... ce vremuri!
Am locuit in acelasi bloc, pana cand eu m-am casatorit si m-am mutat la sot. Asta se intampla prin 1994, cand ea tocmai intrase la facultate daca nu ma insel ... oricum faza cu prajiturile s-a intamplat inainte de perioada asta; dupa ... imi uimeam eu sotul cu prajiturile, el gusta una; eu terminam tava ... acum daca mai fac de Paste sau de Craciun.

Cami

Mergi la inceput

Tzuni nu mai ca gasim noi un tatic care sa faca -i frumosi!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

sa te-auda Dumnezeu!

tu in loc sa te bucuri, plangi??? cin sa te mai intzeleaga?
Nu vrei sa facem schimb? o saptamana. Iti dau 2 plozi s-un husband (sa nu te gandesti acu la prostii) si o casa cu 5 camere si gradina de inretzinut (sa nu uitzi sa-mi uzi rosiile in fiecare seara), + jobul aferent. + plimbari in timpul liber (care o fi ala) la Paris.

In schimb, eu vreau Home-Cinemaul tau, si toate DVDurile. Si sa nu ma baraie nimeni la kap timp de-o saptamana. Apai la job m-as simtzi ca-n studentzie!!!!

Editez sa spun ca vreau si masina aia cu care-ai fost la mare!

Mergi la inceput

Fetelor gata pentru azi ... mi-am facut destul de cap pentru ca nu a fost seful prin preajma ... A-propos l-am anuntat ieri ca ne intalnim ... la inceput nu a inteles si a inceput sa comenteze ca numai am in cap, apoi a facut o fata si m-a intrebat: "va intalniti pe VIU?!" ... dupa care a inceput meciul ...
Acum plec la sala ca ma ia Delidana in primire cand vine la intanire ! V-am pupat!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gabriela, 'La multi ani sotului!'

Tzuni, m-ai prins, am scos capul din cuptor caci am facut o prajitura cu visine proaspete.
Iti trimit o bucata?

Olo, bine-ti sta vorbareata! Serios!!!

Daria, nu-sh ce sa zic de Heritage elite. Si eu am auzit de el...poti incerca daca te dau banii afara din casa.
si nu mai fi depresata

Fug sa-mi fac somnul de pranz.

Sigrid, iar ai disparut? Tine aproape!

Carmen(25+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Olo mama, m-am emotionat, de-aia "plangeam"! Ii de bine...
mama mea are o vorba vis-a-vis de maritish. Spune ca "orice ai face, o sa regreti: daca te mariti regreti ca te-ai maritat, daca nu, regregreti ca n-ai facut-o!

mephala, chiar ma gandeam ca azi as manca "mancare adevarata". Poate un pilaf cu carnitza de pui. Dar ce sa ma fac cu aviara asta?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Salutare, frumuseti !

Tzuni, lasa, puiule, ca ai sa gasesti tu pe cineva care sa te merite !

leloo, LMA pentru sotul tau.

Cami si oLo, tre sa fiti de aceeasi virsta ca sa se poata intimpla asa o coincidenta !

Carmen, vreau reteta ta de [beep] cu visine, ca eu inca nu am una corecta. Pe de alta parte, aici nu gasesc visine corecte, numai cirese.

Meniul de azi :
- piine cu dulceata. cafea
- legume inabusite cu o felie de friptura de porc. un iaurt
- salata verde cu porumb, morcov si ceapa. un fruct.

Pup pe toate.

Mik.

Mergi la inceput