Triumph

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

mey, eu ma asteptam sa vad sugestii despre solutia de curat aragaz ...triumf....
se vede ca nu m-am trezit bine.......

www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank"> puiut de om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by voicu_bebi

m-ar interesa si pe mine unde gasesc sutiene din acestea Triumph in Prahova? vreo locatie sua magazin ceva?

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

in ploiesti, la omnia sus, dar sunt f putine modele si numere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Daca in Ploiesti sunt putine modele...nu mai are sens sa intreb de Pitesti....Cand oi avea drum la capitala.....ca si eu 80D..taaare greu.
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

mersi clyo ...sa vad daca o avea marimea mea...maine cred k ma duc in plimbari...

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

In Unirea au foarte multe modele si masuri si vanzatoarele sunt amabile. Nu mai spun ce costume de baie au aparut! O iei razna! Cu partea de jos si cea de sus care se pot cumpara separat (adica si pt doamne cu fundul mic si alea mari). EU sunt fericita posesoare a unui costum cu sutienul masura 38F (chilot tot 38), asa ca v-am luat! CE sa fac eu cu spate mic si cupa adanca, e cum nu se poate mai prost. Ceva sa-mi fie bun ar fi o masura gen 75F, dar mai nou n-am avut ce face si din lipsa de "timp" m-am multumit cu un Jolidon 80D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

anya
Ti-am trimis un mail pe o adrsa care mi-a aparut prin DC.Imi poti spune,te rog,daca l-ai primit?Sau imi poti da o alta adresa pt o intrebare privata?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Eu mi-am cumparat din gama sport....si sunt foarte multumita...il port zilnic(nu la sala)...mai vreau

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Anelize, nu am primit mail-ul, dar tu nu ai activat PM -ul pe desprecopii. Activeaza-l si vorbim. Nu ma loghez eu in fiecare zi... dar tot le citesc :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Daca as sti cum sa imi activez PM-ul.........

Mergi la inceput