Triumph
Raspunsuri - Pagina 3
april spune:
mey, eu ma asteptam sa vad sugestii despre solutia de curat aragaz
...triumf....
se vede ca nu m-am trezit bine....
...
puiut de om
clyo spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
m-ar interesa si pe mine unde gasesc sutiene din acestea Triumph in Prahova? vreo locatie sua magazin ceva?
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
in ploiesti, la omnia sus, dar sunt f putine modele si numere.
ja spune:
Daca in Ploiesti sunt putine modele...nu mai are sens sa intreb de Pitesti
....Cand oi avea drum la capitala.....ca si eu 80D..taaare greu.
ana
voicu_bebi spune:
mersi clyo ...sa vad daca o avea marimea mea...maine cred k ma duc in plimbari...
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
Bee spune:
In Unirea au foarte multe modele si masuri si vanzatoarele sunt amabile. Nu mai spun ce costume de baie au aparut! O iei razna! Cu partea de jos si cea de sus care se pot cumpara separat (adica si pt doamne cu fundul mic si alea mari). EU sunt fericita posesoare a unui costum cu sutienul masura 38F (chilot tot 38), asa ca v-am luat! CE sa fac eu cu spate mic si cupa adanca, e cum nu se poate mai prost. Ceva sa-mi fie bun ar fi o masura gen 75F, dar mai nou n-am avut ce face si din lipsa de "timp" m-am multumit cu un Jolidon 80D.
anelize spune:
anya
Ti-am trimis un mail pe o adrsa care mi-a aparut prin DC.Imi poti spune,te rog,daca l-ai primit?Sau imi poti da o alta adresa pt o intrebare privata?
Multumesc
mitumac spune:
Eu mi-am cumparat din gama sport....si sunt foarte multumita...il port zilnic(nu la sala)...mai vreau
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872
anya spune:
Anelize, nu am primit mail-ul, dar tu nu ai activat PM -ul pe desprecopii. Activeaza-l si vorbim. Nu ma loghez eu in fiecare zi... dar tot le citesc :)