Triumph

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

daca mi-as permite le-as micsora,dar....

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by valentinag

daca mi-as permite le-as micsora,dar....
sper ca nu te-am suparat, ca glumeam
de ce sa le micsorezi, mey, ca nu-s asa mari, sint doar sexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Valentina, la tine... unde? Poate incerc sa te ajut cumva.
Si poate daca-i ai...prea mari ajuti si altele mai amarate, care n-au nici de cupa A...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

quote:
Originally posted by anya

Valentina, la tine... unde? Poate incerc sa te ajut cumva.
Si poate daca-i ai...prea mari ajuti si altele mai amarate, care n-au nici de cupa A...

Anya

Iti dau euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
Daca as avea un minim de curaj m-as duce maine sa ii "aranjez",dar mi-e frica de cred ca o sa mor pe masa de operatie.

Mergi la inceput

La mine adik la Bucuresti anya,daca stii unde gasesc modele frumoase cu nr meu zi-mi pliiiz!Iti dau cat sa ajung eu la masura C,e bine?
Karina,cum sa ma supar,ce nu stiu de gluma

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Mergi la Unirii, vezi ce modele au pe acolo, pune-le sa scoata catalogul si sa verifice ce exista pt. marimea ta, si daca nu au, sa comande! Cam in 2 saptamani vine produsul. Si daca nu sunt dragute...le ciufulim! Noteaza-ti si tu ce anume vrei si da-mi un pm ca sa intreb daca se rezolva

Cat despre dat...primesc cu draga inima cat sa ajung si eu pe la un C. Daca nu, macar de un B acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Valentinag se pare ca avem aceeasi problema. Cu "mica" diferenta ca eu port 90E. Nu gasesc niodata sutine potrivite.Triumph e una din singurele firme la care gasesc sutioen cu cupa asa mare. Eu sunt din Cluj iar Jolidonul nu face cupa mai mare de C la nici un sutien.

Acum sunt din nou insdarcinata si sunt in cautare de sutien pentru alalptat.

26

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinanms/album?.dir=79e2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bmagdaro spune:

Steluta, sutienele pentru alaptat se numesc Mamabell, si le gasesti la Unirea si in Eva,si eu sunt fan Triumph, ca doar ei au masuri mari

Mergi la inceput

Anya,asa am sa fac,ma'c sa vedem ce zic don'soarele alea,ca la cat costa sutienele ar fi si cazul sa comande!
Cris

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

m-ar interesa si pe mine unde gasesc sutiene din acestea Triumph in Prahova? vreo locatie sua magazin ceva?

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput