Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 29
Cloreta spune:
Am vazut filmuletele, OanaC, Eva e super haioasa si e asa dulce cu pulpitele ei
. Mai si cum sta ea cuminte si se uita la carte, a mea ar trage imediat de ea sa o "rasfoiasca" putin
.
Teodora e bine, a dormit de la 16. la 17.30 si am iesit si noi afara. Am fost in Tineretului sa ne intalnim cu verisoara Ilinca si am stat vreo doua ore. A fost dragut, am ajuns dupa ploaie si iesea abur din alei, am mers de manute si am alergat catetii (bine ca n ne-au alergat ei pe noi :))) ).
Mai nasol e ca ea nefiind obisnuita cu datul jos din carut si pe urma inapoi, face o mie de fitze, tipa si da din picioare, are senzatia ca poate merge pe jos pana acasa.
Si eu ma simt mai bine, daca nu mi-ar fi sot bine nu as fi iesit de fapt, si pe principul cui pe cui se scoate am mancat inghetata, sa vedem cum o sa-mi fie.
Pozele mele
patriciaRO spune:
Salutici la fete!
OanaC, mai ce dulce este cum danseaza si cum zice ea "carte"... tare de tot!
Loreen, Alex este binisor. In sesnul ca ii par si ii dispar... Acuma ca-l dau cu mixtura din aia tot ii mai dispar, dar ii reapar in alte zone!
Nu stiu ce are Pifosul ca de cateva nopti imi da trezirea la 3 dimin. Si e cam aiurea ca eu am un somn de nici nu ma pot ridica... Nasol este ca afara este lumina si probabil din cauza asta se si trezeste plus gingiile umflate. Sus avem inca 2 dinti! Cu totul momentan 4, Urmeaza sa vedem restul, cand...
Ieri m-am tuns, mai scurt un pic si genul ala de coafura care va ziceam.... Plus ca m-a facut exact la fel.. Am gasit o tipa care tunde belea, aici. Nu am mai avut rabdare pana in Romania si bine am facut.. O sa pun ceva poze...
Azi am fost in centrul Copenhagei. Multa lume, caldura ca la balamuc si ne-am intors super franti. Acum mai pe seara inainte de a apune soarele, ne-am dus in parcul mare pe iarba cu Alex care mai avea nitel si papa toata iarba... Dar s-a distrat!
Acum ma duc la nani ca sunt super obosita..
pupici!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
blackpanterro spune:
Ce fain a fost la zoo azi, am facut o gramada de poze si filmuletze cu Aidan mergand de manute si incercand sa atinga capre si iezi :)
Oana, ma da pe spate Eva, rad de ma topesc cand o vad dansand.
Asa e si Aidan cand citim carti, sta cuminte si asculta cum ii citesc si apoi mai alege ala si tot asa.Iar cu dansatul el danseaza ca un raper, da din cap si se batzaie putin, dar mai mult din cap.
O sa pun poze imediat de la zoo:)
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
patriciaRO spune:
Coafura care mi-o facui!
COAFURA
Atata ca trebuie dat cu crema de par ca se se faca rebel... In rest mare lucru nu-i nevoie la el!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
blackpanterro spune:
Nu pot sa le pun ca sunt 47 si se incarca super greu cu dial-up, o sa le puna sotul luni de la lucru :(
Abia in sept o sa avem si noi internet calumea ca trebuiau sa se stranga cel putin 50 de oameni sa avem si nemtii astia is atat de zgarciti....
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
omustata spune:
OanaC-tare dragalasa Eva. M-au amuzat filmuletele. Voi vorbiti cu ea in ambele limbi? Noi am fost sfatuiti sa vorbim romana acasa pentru ca engleza o va prinde repede la gradinita. De fapt am ex. nepoatei mele, nascuta in America, dar din parinti romani, si acum are 6 ani si vorbeste la perfectie ambele limbi.
Gabitza-sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos si sa va bucurati impreuna de Andrei, care este un dragalas, chiar si asa chelios. Frumoase poze.
Clara-o iau pe urmele tale. Azi noapte nu am putut sa dorm e tare ce ma durea gatul. Tu cum te dregi?
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
omustata spune:
Clara-condoleante!
Beatrice-iti sta excelent cu noua freza. Chiar arata ca cea a Lizei Rinna (parca asa o cheama, nu?).
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
loreen spune:
Astept sa-mi intind boarfele ca am spalat pe ultima suta de metrii de maine fiind Rusalii,adica ma pardon de azi...nu stiu care-i shmenu cu sarbatoarea asta,dar m-au speriat niste babe ca cica e cea mai periculoasa asa ca tre sa stau potolita,poate doar mancare sa fac.Mai nasol de barbate-miu ca nu are obiectul muncii,duminica fiind ziua in care el se simte cel mai bine facand curatenie...
,iar eu am trei zile la dispozitie in care pot sa fiu putoare ordinara cu acte in regula...
Azi am fost cu familionul la un gratar la curte si m-am minunat de ce copil cuminte pot avea...a vazut si incerc sa le imite si ii ieseu niste gajaieli din gura care semanau a ragete de cioara,apoi am bagat-o la gaini si curcani si ea bleaga fugea dupa ele sa le prinda,pe catei i-a umflat cu biscuiti...a si dormit un pic ...daca ar fi si mancat ar fi fost nemaipomenit,insa la capitolul halit tot prost stam...am facut si niste poze insa maine le pun ca acuma-i tarziu...
In schimb am vazut varianta masculina a Monicai Gabor cu Iri si m-am scarbit profund...oribil...tu tanar de 30 de ani sa stai cu o baba care poate fi mama pentru bani...motivatia lui este prea penibila pentru a o expune aici...oricum este scuza constiintei lui...mai bine saraca si cinstita decat curva in strainatate...
In schimb Bianca m-a luat pe nepregatite ...am vazut-o cum flirta cu fratele respectivului,ala avand 20 de ani si am innebunit...nu este prima oara cand o vad si sincer nici nu am stiu ce naiba sa-i spun pentru ca am ramas muta...i-am atras atentia ca nu este la varsta adecvata pentru ca altceva mai inteligent nu mi-a iesit din gura si chiar nu stiam cum naiba sa procedez...la care ea a i nceput sa-mi boceasca ...ei poftim...si io acuma ce puii mei ma fac
Oana C mirobolanta micuta Eva...si cu ce voce cristalina spune ea carte...iar de dans beton...avantajul existentei centrelor pentru educarea copiilor din scutece...la sfarsitul lunii primesc si eu niste dvd cu baby-einstein...sper din tot sufletul sa si stea Delia,ea fiind preocupata de cu totul alte lucruri...cei drept daca o duceam de mica poate lucrurile stateau altfel...insa nu am de unde sa stiu...
Gusta am crezut ca nu vad bine de dimineata...pe parcurs ce am citit m-am intristat...nu-ti cer detalii insa sper sa evolueze lucrurile,oricare ar fi ele spre ape mai limpezi...pup Marutu drag si scump...
Gabitza copii ca si copii ca ii mai vazusem,si nu va suparati fetele pe mine,insa mi-au picat ochii pe tastatura mai ceva ca balele cand am vazut frumusete de parc...am destui ani si pana acuma nu am crezut ca pot vedea asa ceva in Romanica -tara de nebuni... extraordinar...sper sa am ocazia sa pot veni si eu in Bucu sa-l pot vedea live...
Cu piscina asta e...sincer imi pare foarte rau ca nu pot sa-i iau asa ceva pentru ca sunt sigura ca i-ar fi placut Deliei...poate vor mai fi si in alte dati...
Clara condoleante pentru unchi...stiu ca urasc cuvintele "asta e" dar sunt cele mai nimerite in asemenea momente...
Sa-mi spui maine daca ai scos cuiul cu inghetata de azi...eu am tras-o cu o raguseala de genul asta o saptamana...nu mai puteam vorbi deloc,spre deliciul Deliei ca nu o mai puteam deranja cu tipetele...
Beatriced te prinde bine tunsoarea...iti da un aer de strengarita... sa-ti fie de bine...
daca zici ca lui ALex ii trec bubitele dintr-o parte si apar in alta poarte i-ar fi trebuit si un antihistaminic pana iese din stare ade criza...
Olguta din America ia niste antiinflamatoare,gen paracetamol,sau nurofen raceala si gripa,coldrex maxi sau exista niste pastile homeopate de la Boiron pentru raguseala,laringite,etc...HOMEOGEN se numesc...sau Strepsils,Oropivalone...
Elisor voi cum mai sunteti?!Sper ca spre bine...ca numa maine nu-i poimaine si vine 13...
Si acestea fiind zise imi retrag ambasada spre dormitorul conjugal de unde sotul meu ma imbie cu o serenada ce ar putea concura cu cel mai iscusit trubadur...imi canta suav o horcaiala pe mai multe tonalitati presarata si cu susoteli sforaitoare intrerupte din cand in cand de cate-un sut de-al meu direct intre omoplati sau daca nimeresc in pupatoare direct...
Noapte buna va doresc tuturor...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Oana C spune:
Fetele, Cuscra, multumim mult pentru aprecieri 
Se batzaie, e drept, a dans, dar nu e nici pe departe la nivelul Tudorei (Nelia), al Deliei si altor citeva fetite de aici. Mai avem mult de invatat pina acolo 
La clampanit/vorbit e bine, iar orele de citit/ros carti au inceput sa dea roade. Vorbim cu ea ambele limbi, engleza si romana, mai ales ca sotzul e american, cind vine acasa de la serviciu, trebuie sa vb cu Eva in engleza.
Ce ma surprinde foarte tare e ca, desi ii citim numai carti in limba engleza (ca in romana o sa imi aduca parintii acum, daca or primi viza), prefera foarte mult cuvinte romanesti si repeta mult mai bine cuvintele romanesti. O fi invatat, saracuta, de la mine, de la orele de vorbit la telefon cu prietena mea din Canada, a carei fetita e cu doar 1 saptamina mai mica decit Eva. 
Chiar ca trebuie sa ma apuc serios de citit din urma, ca am cam pierdut sirul. 
Ce am observat, multe mamicute cu simburei in burticute
. Bravo lor si felicitari pentru curajul de a avea alt bebelus asa de aproape de primul, mai ales ca toate stim cit de greu este numai cu unul. Bravo, mamicutelor Florentina, Corail, Monu!!! si sarcini linistite si pline de bucurii 
Beatrice, am vazut noua coafura! Super!!!
Vreau si eu
Trebuie sa imi tai latzele astea fara nici o forma, ca-s aproape ca Zdreantza. 
Gata, ma apuc de citit din urma si vad unde mai am de spus cite ceva.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva