Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 26
elisor spune:
Ioana mi-ai stricat toata surpriza
, stiam de 15 iunie ca ai spus tu la un moment dat, sper sa nu uit felicitarile acasa in ziua cu pricina.
Cristina e vorba cumva de 26?!
Nelia asa-mi place cum povestesti...chiar daca a trebuit sa-mi scot ochelarii
, de la naftalina.
Andutzy spor la teorie si condus, eu am invatat parcarile laterale in vis, vorbesc serios, atata ma mai stresa unchiu-meu (era instructor) cu ele, incat intr-o noapte parca m-am desprins de la sol si am vazut de deasupra cum trebuie sa misc volanul, a ramas si el surprins cum am "priceput" peste noapte sa le fac.
Azi mi-am propus sa merg cu varu-meu la vara-mea la maternitate si o iau si pe Bianca si urma sa ii conduc Loganu' ca el n-are carnet (masina zace in fatza blocului pana se intoarce taica-su din vacanta), dar nu m-am prins la comenzi de nici o culoare asa ca am zis pas loganului si am luat frumusel masina mea, pe care si cu ochii inchisi o conduc. Apropos Androix se conduce usor?
Am ramas cu gura cascata cand mi-a spus ca acasa o va tine infasata pe fetita. I-am spus sa nu faca greseala asta (ma rog, mie mi se pare o greseala) si i-am explicat de ce si s-a pus pe plans ca ea va face ce vrea ca n-are nevoie de sfaturi. Asa ca am asteptat sa treaca cele 5 minute ce mai ramasesera din vizita si n-am mai zis nimic. Am apostrofat-o de ce i-a dat bani dr. daca a lasat-o sa se chinuie in asa hal, culmea medicul ei curant care a urmarit-o toata sarcina si i-a facut la ecografe si teste si toate scumpe i-a spus cand i-a venit sorocul sa mearga si o va asista dr. de garda ca el nu vine decat a doua zi cand e garda lui. "Norocul" ei a fost ca nasterea s-a produs pe garda lui.
Si eu am pastrat motzul lui Andreas doar pentru a il darui cand va fi el mare, daca l-o vrea si l-am "conservat" exact ca Gabitza, mai putin argintul, e ban obisnuit.
Noapte buna!
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
pisik 4ever spune:
nelia,
!
Cloreta, cred ca ai dreptate cu hainele. mai bine nu ma uit din ce sunt facute. dar nu am avut probleme niciodata, asa ca nu sunt fan 100 la suta bumbac.
andutzy, curaj cu scoala de soferi!!!
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05
loreen spune:
Nu Elisor e vorba de echinoctiu de toamna...
Adriana eu ce-am facut cu motul fetelor?!Nimic deosebit,doar l-am pastrat...le-am luat la amandoua o carte mare,Cartea bebelusului, si acolo am loc de depozitat smocul de par...dar in rest care-i semnificatia nu stiu sa-ti zic...eu nu-s nici pe departe fan obiceiuri babesti sau stramosesti,cu atat mai mult bisericesti...cred ca sunt singura care nu mi-am facut molifta sau cum io zice si nu doar pentru ca sunt gigi contra ci pentru ca nu am inclinatii spre dat cu capul in icoane si pupat straie la popi...poate sunt reminescente ale vremii lui nea Nicu,nu stiu...dar am credinta mea si cred ca voi macar la geamul raiului sa privesc inauntru cand imi voi da duhu'...
Olguta din Canada poate nu mai intri ca ai treaba pana peste insa vreau sa va urez petrecere frumoasa,Tony sa fie linistit si cooperant,cadouri multe...salutari din partea nostra si celorlalti bebelusi forumisti cu care va intalniti...
Clara am uitat sa-ti zic dar si noi azi noapte am avut program cultural artistic ca doar ce-o fi?!Ma uit in gura ei si ii vad incisivul mulat pe gingie dar nu crapa afurisitul odata sa pot dormi si eu macar 6 ore fara miorlaituri nocturne...
Monu va fi bine pana la capat...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
La multi ani, Ana
La multi ani, Sara
La multi ani, mami Nelia, sa fii fericita si sa-tzi cresti fetitzele tale dulci, asha cum stii tu mai bine.
La multi ani, Costi. Sa-ti traiasca sotzul Gabitza, sa fitzi fericitzi in continuare si de ce nu... sa apara si perechea, ca tare bine va mai sta la amindoi cu cite unul.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Cloreta spune:
Sa va spun episodul trei:
A dormit fata doar o jumtata de ora evident, cum am terminat eu mesajul pac!
Bun! Maraieli, nervi, mucisori garla. Nocorc ca avenit fratele meu mai devreme azi si l-ma mobiliat imediat, mai ales ca Teodora e moarta dupa el. Am intrat si eu sa ma spal, am imbracat si fata pe urma si am iesit toti trei afara de la 18.15 pana la 19.40, in ideea ca afara va dormi. N-ai sa vezi! Ba a inceput sa faca figuri in carut semn ca vrea in brate. Asta in primul rand ca l-a vazut pe fratele meu si stia ea ca el o ia in brate mereu. Asa ca la intoarcere ma carat-o in brate pe rand, am lasat-i=o si pe jos sa mearga tinuta de manute dar in final am asezat-o la loc in carut, in urlete evident.
Ajuns acasa, pregatit de papa cereale. A papat destul de bine, i-an varat in gura o bucatica de paine cu branza topita si in clipa urmatoare a vomitat tot! A umplut tot: covor ) ca eram in sufragerie), scaun, hainele ei
. Asa ca vrand nevrand am bagat-o la baie.
Si pe urma mititica s-a mai potolit un pic, radea cand ii faceam eu maimuite dar ochii la jumate si pleoapele congestionate. De nas nu mai vorbesc.
A venit si tati in final, facut bibiloi, nurofen, vibrocil, pulmex baby si karvol la batistuta si la nani fata. A adormit destul de usor si respira bine, doamne ajuta sa doarma bine la noapte!
Pe mine ma ustura in piept, pe gat si ma doare capul dar somn mai putin.
Pozele mele
elisor spune:
Cloreta atentie si cu ochisorii ca asa a inceput si Bianca, i-am dat cu kanamicina unguent si in 2 zile a trecut. De muci nu mai zic nimic ca nu stiu cand or trece. Sanatate si tie si puiutei!
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
Oana C spune:
Eva sta tot timpul cu pumnul in gura
de ma inebuneste
Ii curg balele pina la cot, ma linge toata si roade tot ce prinde.
I-a iesit un canin si o maseluta (ambele stinga sus). Deci acum are 10 dinti
Ceilalti 3 canini se vad ca ii ies si aia curind, plus alte 2 maselute. ![]()
Ma inebuneste copilul asta
Nici nu se joaca asa, ca toti copiii! De la 3 luni roade, roade si iar roade!!!
Pe linga ros, mai are o pasiune noua. Spune toata ziua "carte". Asa, cu r si t. Cind ii e somn, zice carte, ca cica sa citim; cind o legan in rocking chair, vede carti si iar zice carte. Cind se joaca si vede o carte, iar "carte". Sper ca saptamina viitoare sa invete si alte cuvinte 
Plus ca repeta dupa noi tot ce ii spunem. Ca maimutzica.
S-a trezit deja ..... 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
loreen spune:
Olguta...Vibrocilul sunt picaturi pentru nas care se pot folosi la copii mici mici,sub un an si peste ulterior,iar Pulmexul este un unguent pentru frectii tot pentru bebelusi si copii mici care-i ajuta in cazurile de raceala...are miros de camfor si efect decongestionant...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Cornelia spune:
Buna!
Am din nou net permanent (sa speram
). acum imi mai trebuie si timp.
Nu am citit mai nimic din cele 18 pag. ale cap., dar sper sa fi identificat evenimentele principale
.
La multi ani fericiti Ana si Sara!
Felciitari si sarcina usoara Monu si Corail!
Nelia, multi ani fericiti impreuna!
Gabitza, la multi ani lui Costi!
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor!
Si noi suntem inca bolnavi
. Adica, ametita d emine, i-am scos joi pe vant afara (ne era dor de fete
) si acum Stefan tuseste, ii curge nasul si are o fatuca de bolnavior! Eu la fel, mai putin fatzuca
. Maria s-a culcat hotarata sa fie si ea acolo putin racita, asa ca sa vedem ce ne asteapta maine...
Stefan e pe zi ce trece mai sprinten. Mai nou, se catara pe fotoliu si pe scaunele si trebuie sa il prind mereu din zbor. Arata ca dupa razboi. Are o vanataie la obraz si inca una + cucui la frunte, facute amandoua ieri, plus o groaza de vanatai pe picioare si diverse zgarieturi pe fata.
Zice si el destule cuvinte. In top sunt apte, apa, pa-pa si a ca (a cazut). Cea mai mare realizare este faptul ca se uita in oglinda si spune meme (bebe) si spune despre el ca este "meme". Se bate cu pumnul in piept
si zice "meme", urmat cateodata si de "pa-pa", "apte", ca sa intelegem ce vrea copilul.
Ieri, dupa ce s-a potolit din plans dupa cazatura in cap, a inceput sa zica suspinand, dar si zambind strengareste "a ca!" "a ca!" L-am intrebat cine a cazut si a zis repede "meme!".
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze