Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 25
andutzy spune:
LA MULTI ANI NELIA!
LA MULTI ANI PT SOTUL GABITZEI!
lA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILELOR TRECUTE SI CELOR DE AZI!
Andra si Dragoselu - 31.05.2005
NUNTA MAMI SI TATI
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
31 MAI 2006-am un an!
MOTZUL LUI DRAGOSELU
blackpanterro spune:
Am si eu o intrebare sau mai multe :)...ce faceti cu motzul taiat??Il pastrati?Si de ce se taie?Ce e in spatele acestui obicei?Eu habar nu am de chestiile astea.Nu am tinut nici un obicei de cand s-a nascut inafara de botez.Nici la biserica nu m-am dus cum se spune ca trebuie sa meri dupa 40 de zile si iaca nu am patit nimic nici eu, nici Aidan.
Noi nu vom taia nici motzul pt ca Aidan abia are cateva fire de par si vreau sa il las sa creasca.Plus ca daca l-as chelia poate nu ar mai creste blond cum e acum si mie tare mi drag asa 
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
ChrisDun spune:
LA MULTI ANI lui Costi al Gabitzei ! Multa sanatate si tot ce va doriti voi!
Loreen, de unde stiai? Cumva din arhiva de anul trecut... Ei, asta mi-a scapat ![]()
Mey, unde e filmuletul cu Delia care smotoceste pisicile? Da-mi si mie link, pliiz.
Eli, noi ne serbam de ziua lui Loreen ![]()
Cloreta spune:
In sfarsit a adormit si Teodora la ora 17.00! Am reusit sa spal aragazul inainte de a-i face ei mamaliguta pe care nu a mancat-o toata - cu outtz si iaurt si putina branza fagaras - pentru ca plangea ca disperata desi ii era foame. Mi-a fost frica sa ii mai dau sa nu vomite asa ca i-am facut un bibi cu lapte ca sa o calmez. Si am calmat-o slava domnului! SA vedem cat doarme. Mai, asa program prelungit cu urlete nu am mai avut cu ea. A mai avut ea o zi in care in 15 ore a dormit 45 de minute dar nu a fost ca acum si nu dupa o noapte nedormita.
Asa ca acum mai beau o cafea - a cata oare?
- scriu ceva si ma duc sa mai spal niste vase ca iar s-au strans desi am fost singurele acasa.
Din pacate ratez inatalnirea de maine cu mamicile pentru ca, daca doamne fereste e vreo raceala si la ea - nu vreau sa ia si ceilalti pui.
Am simt de tot rahatul, ma scuzati, nu mi-e somn (culmea) dar sunt obosita psihic si m-a luat lenea.
Pozele mele
monu spune:
Eu i-am pastrat motul si i l-am pus intr-o cutiuta.
Eu nu am fost pe faza deci care e faza cu maine? Herastrau ceva?
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
nelia spune:
Of, mai fetelor, m-ati facut sa pling! Elisor, esti pur si simplu fantastica! Nu am intrat de vreo doua zile, ca tot pe drumuri sint si, astazi, imi iau o cafea, ma asez la calculator, ca sa ma relaxez si eu un pic, intru la intimplare pe o pagina si primul mesaj pe care imi pica ochii este al lui Elisor! Felicitari pentru mine! Oau! Va multumesc din suflet si va doresc sa aveti cu sotii cel putin aceeasi relatie superba pe care o am eu cu al meu! Iar pentru noi doi imi doresc sa avem timp si vointa sa ne aducem mereu aminte de promisiunea facuta in dimineata zile de 9 iunie 2000 si anume aceea ca, indiferent de ce ne va oferi viata, vom avea mereu grija de noi si de relatia noastra. Pina acum am reusit si viata nu pot spune ca ne-a rasfatat, dar nici nu ne-a incercat prea greu, sper din tot sufletul ca vom reusi si de acum incolo.
Nu am mai scris de multisor si ceea ce e mai rau este ca nici nu am citit pentru ca am hirtogaraie de facut. Daca nu stiti va spun eu, Canada, si mai ales provincia Quebec, este tara birocratiei si a dosarelor. Cred ca in patru ani am peste 20 de dosare deschise pe numele meu si eu am stat acasa si am crescut copii! Va dati seama cite am de facut acum, ca ies si eu in lume! Mai umblu si pe la scolile din jur si stau la poarta lor ca... Fulga! Si fac asta pentru ca vreau sa stiu de la parinti daca sint multumiti de scoala si daca merita sa ma zbat sa intre Agata acolo, chiar daca ar fi sa ne mutam in cartierul respectiv. Pina acum am gasit doua, plus una pe care o stiam deja! Din vreo 15 scoli publice!!! SI alea doua sint in niste cartiere... unde nici cu doua salarii bune nu am putea sta cu chirie, nu mai spun de cumparat casa cind o fi sa fie! Din acest motiv, am fata un pic picata, dar am zis ca nu ma mai pling, sanatoase sa fie ca le rezolvam noi pina la urma pe toate!
[Pentru cele care nu stiu, noi locuim aici intr-un cartier modest si nu prea bine cotat ca siguranta, intr-un colt frumos al lui, aproape de centru, avem un apartament imens (echivalentul a patru camere + camari, holuri largi), cu curte in spate, cup parcuri si copaci in jur, la un pret bun de tot. Ce mai, chilipir nu alta. Dar scolile si anturajul in care va trebui sa stea Agata e chiar mai rau decit Ferentariul Bucurestiului sa zicem. Cit sint mici copiii, gradinite, prima clasa mai merge... dar astia cresc, frate! Si de aceea ma agit atit, ca am vrea sa raminem aici, dar sa gasesc o scoala in cartierele centrale vecine, unde se schimba cu 180 de grade situatia, pentru ca locuim linga cele mai bogate arondismente ale Montrealului. Numai ca scolile publice sint de cartier si trebuie sa locuiesti acolo ca sa ai dreptul sa intri la scoala dorita.]
In rest sintem bine! Ma duc sa citesc pe indelete ce ati scris si apoi poate mai apuc sa intru ca sa va mai raspund pe ici pe colo. Sper numai sa aflu de bine.
Dar inainte de asta... FELICITARILE (unele cu intirziere):
La multi ani, ANA ILEANA!
La multi ani, REBECCA-ELENA!
La multi ani, DIANA MARIA!
La multi ani, ANA!
La multi ani, SARA!
La multi ani, COSTI al GABITZEI!
Si FELICITARI burticilor MONU si CORAL!
Sa aveti sarcina usoara si bebelusi sanatosi!
Si multa putere sa le faceti pe toate!
De asemenea, vreau sa-i urez lui Tony petrecere frumoasa miine! OlgaT, spor la pregatiri si sper sa iasa asa cum iti doresti, pentru ca sint sigura ca ai muncit mult ca sa iasa bine! Ne pare tare rau ca nu vom fi si noi acolo asa cum am fi vrut.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
gabitzam spune:
Fetele, multumesc in numele lui Costi pentru felicitari!
In ce priveste motzul, sora-mea mi-a zis ca ea stie ca e obiceiul sa se lipeasca motul cu ceara din lumanarea de botez pe un ban de argint. Nu stiam de obiceiul asta, dar mi-a placut ideea si asa am facut. Uitati aici. L-am pus intr-o cutiuta de bijuterii acum.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
OlgaTarziu spune:
Multumesc din suflet pentru urari Elisor si Nelia. Sunteti niste scumpe ca de obicei. Sper sa iasa bine si sa se simta bine piticii. Vor fi 5 de un an si 3 mai marisori. Pe aia mari cred ca-i punem supraveghetori sefi.
Andreea.a ma bucur ca i-a fost cuiva dor de mine pe aici. Pupici dulci tie si Ericozaurului. Ramane bebelusul meu preferat si la care de fiecare data cand il vad in poze imi vine sa musc ecranul.
Nelia si Gabitza felicitari si un multi ani din suflet.
Elisor m-am intalnit cu Andreea. E super faina si putinul timp cat am povestit zici ca ne stiam de o viata. Iar de Thomas, ce pot zice? E un bebe superb si sanatos dupa care intoarce toata lumea capul pe strada. E dulce rau cu zulufii lui blonzi.
Va las acum si merg la treburi. Sa va spun ca am o groaza de facut iar Tony zici ca e posedat de ieri dimineata. Nu ma mai pot intelege cu el, vrea in brate, a intrat in greva foamei si a somnului, iar din cauza faptului ca nu poate merge si el linistit ci alearga ca un speedy gonzalez trage niste cazaturi stil cascador. Acum are juliti ambii genunchi si un cucui.
Cat despre treburi... Noroc ca mai am si prieteni si vine maine Kitty putin mai repede sa mai dea o mana de ajutor. Apropo, Paul e un grasan, o duce super bine in Romania, e fericit, s-a imprietenit cu olita si merge de mama focului. Normal ca toata lumea ii duce dorul pe aici dar mai trece putin si vine iar mamica lui cred ca o sa il tina doar in brate vreo saptamana ca nu mai poate de dorul lui.
Va las si sa aveti un sfarsit de saptamana fain.
Olga
Si maine e o zi
ioanailincam spune:
LA MULTI ANI, SARA!
Sa ai o viata plina de impliniri, sa fii sanatoasa si fericita!
LA MULTI ANI, COSTI!
LA MULTI ANI, NELIA, toate dorintele sa ti se indeplineasca si sa prindeti nunta de stejar.
Cloreta - La Multi Ani Ilincai, sa creasca mare!
Mai, ce de aniversari
Vai ce program "de vis" ai avut aseara
. Si noi am avut deosebita placere sa dormim cu Mogaldea (dupa doar 2 nopti cand a dormit singura) pentru ca s-a trezit pe la 12 si nu mai voia sa adoarma.
Iar acum doarme din nou (dar precis se trezeste ca vecinii iar bocane in draci - am aflat cu stupoare ca nu numai vecinul de jos renoveaza (a spart niste pereti prin casa, din aia de beton armat
, tare imi vine sa-i fac rfeclamatie ca pot sa bag mana-n foc ca nu are autorizatie), ci si cel de sus isi pune parchet (si il scoate pe cel vechi). Asa privilegiu mai rar.) pentru ca am gasit-o rupta de obosela si nu a fost chip sa o mai tin treaza pentru baita sau orice alta activitate. Ce bine ar fi sa se fi culcat de tot pe seara asta...
ANDROIX - n-ai grija ca nu ma prosteste nimeni pe nimeni sa dau bani in avans. In schimb mi-ar placea sa imi dea cineva pe strada un fluturas cu o agentie de "recrutare" de bebelusi si dupa indelungi analize poate as prezenta copilul la o selectie.
Hai ca-ti facem galerie sa treaca lenea. Culmea e ca si eu sunt exeplu monumental de lene: ma plang ca nu am timp de nimic, dar si cand am un pic, stau si scriu mesaje kilometrice pe DC
.
Cu jucatul si la noi e cam trist. Adica incerc sa ma joc si eu cum pot cu ea, dar tot dupa tac'su e topita: cand il vede, nimic nu mai conteaza. Cred si eu, ca el ii face tot felul de arubcari, rostogoliri si alte asemenea, iar aseara a pus-o de-a dreptul in spinare si facea pe calutul (se tinea Mogalea de el si radea si cam dadea sa planga in acelasi timp, n-am vazut ce fricoasa e).
Felicitari si pentru ultimul progres, foarte repede l-a facut, din cate ziceau fetele a durat ceva pana au invatat sa se ridice singuri in picioare, fara sa se tina de ceva.
Elisor - nici fontanela Anei nu s-a inchis de tot, iar dr a zis ca mai are un pic pana sa o faca. Si este foarte normal. In schimb mi-a zis ca daca o duc la mare sa nu-i Vigantol in zilele alea. Asta inseamna ca fetele de la Constanta nu trebuie sa dea Vigantol vara?
Ca bine zici cu vara, bai, frate, nu mai vine. SI la noi bate cate un vant, iar acum 2 zile a scos femeia fata in darligile goale si camn stranuta. AM trecut-o pe Eferalgan, sper sa nu degenereze in raceala, mai ales ca dr zicea saptmana trecuta ca are un usor rosu-n gat.
Monu - mie dr mi-a dat liber la varza/fasole pentru Mogaldea, dar dat fiind ca gatesc destul de rar aceste mancaruri chiar si pentru noi (de fapt fasole face numai barbatul), nu cred ca va gusta curand.
OlgaT - distractie placuta maine. Am sperat ca s-a mai cumintit Tony, dar vad ca nu sunt sanse.
Denisa - ce ai pusa in apa de e verde?![]()
Blackpanterro - intr-adevar asa e cu motul, cum zice Gabitza. Si se pastreaza pana la adanci batranete, noi il mai avem si acum pe al lui frate-meu. In schimb am aflat in seara asta ca mie nu mi s-a taiat nici motul, nu mi s-a rupt nici turta si uite ca m-am maritat si devreme (25 de ani) si nici alte sechele nu am![]()
Ca veni vorba de mot, am niste nervi. Dupa ce ai mei au avansat ideea sa-l facem la tara (lucru incantator din 2 motive: scapam mai ieftin si era si mai placut decat la restaurant) si apoi au dat inapoi, acum refuza sa facem la cealalta tara, unde ar fi fost mai usor de facut (mai putine persoane, mai putine pretentii). ADica mama mi-a declarat sus si tare ca o chinui daca o duc acolo, ca si cum la mot nu te duci unde se face invitatia, ci unde vrei tu
. Si chiar si asa, inca suntem in stand by ca tata s-ar putea sa dea verde pentru a-l face totusi la tara, in varianta initiala. Asa ca eu stau ca proasta si nici nu pot face rezervare la restaurant (ceva sugestii in afara de La Mama?), nici nu stiu daca mergem la tara. Starea de incertitudine va inceta brusc luni, cand voi face totusi rezervare daca nu am alte vesti.
Pisik - nu dormim asa mereu, de fapr e prima oara cand a dormit efectiv pe mine, de regula ma calareste bine si eventual si toate pernele de prin pat si adoarme intr-un final in momentul in care nu se mai poate ridica in fund.
Elisor - asa merge si Ana, cu fundul in sus, dar nu vrea odata in picioare. Nu ca ma grabesc eu tare, dar nu mai vrea sa stea in carut si e tare greu sa o tii de maini, plus ca la un moment dat oboseste si se lasa in 4 labe pe asfalt.
Andutzy - succes la scoale de soferi, tare e buna o masina la casa omului, mai ales de cand cu bebe.
OlgaM - eu sa stii ca am facut exercitii cu Ana sa se ridice pe patut. De fapt sotul i-a aratat pur si simplu cum se face, din cate imi amintesc ii punea si jucarii pe bara de la patut ca sa o incite. La 3 zile dupa ce a invatat si a trecut pentru noi euforia ca uite ce stie sa faca copilul nostru am inceput sa ne blestemam zilele pentru ca nu a mai fost chip sa adoarma singura in patut, dat fiind ca repeta figura la nesfasit.
Hai ca daca tot va laudati cu aniversari sa va spun si eu ca aniversam si noi pe 15 iunie nunta de ceara (iar uitam daca nu ziceati voi., ca anul trecut ne-a sunat la 10 noaptea soacra-mea sa ne zica La Multi Ani si noi nu stiam de ce
).
Of, dar-ar naiba-n capul meu: tocmai voiam sa ma duc sa-i dau lapticul si sa ma asigur ca doarme fericita-n continuare, dar vad ca s-a trezit. Ah, sunt salvata, era alarma falsa. Ma duc sa-i fac laptele, poate asa doarme linistita pana maine (tot in pat la noi, evident). Daca e asa, poate vad si eu un film daca tot mi-am facut norma de DC pe seara asta. Pupici!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
monu spune:
De cand m-am intors ma tot tin sa va zic o faza.
Ce ne zbatem noi sa ne crestem copiii ca la carte cum zice enervat socrul meu! Am vazut una de am ramas masca. Am cunoscut o mami, fata de oras cu ceva scoala, care lasa bb de cand era de cateva luni singur cuc in casa si ea pleaca lela prin oras. si nu il lasa oricum ci in patul adultilor. de a cazut biata fata de enspe mii de ori in cap. ce ma strofoc eu sa caut jucarii si jocuri si cum sa ma joc si etc.... ha! (socru zice merci ca a scapat de gura mea:)) acolo nu se aude de asa ceva. lasa bb solo si sa se descurce. si mai era o mami care avea bb mic cu dermatita atopica si il spala cu sapun si il dadea cu pudra si atat si pe fata. si refuza categoric sa mearga la dermato ca stie ea mai bine ce sa faca.
Ca sa nu mai pomenesc de mentalitatile dragute cu care a trebuit sa ma intretin acolo. :)
Cam asta am vrut sa va zic.
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)