v-ati muta cu socrii?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Printze, pe linga numarul de NU le care le-ai primit (plus al meu) tre' sa te gindesti bine ce fel de imparteala faceti voi cu casa (a cui e, cine o mosteneste, pe pamintul cui se face).
Am vazut prea multe chestii nasoale de cind sunt pe lume.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Desi am niste socrii pe care as dori sa-i aive toata lumea, nu m-as muta cu ei nici macar pentru o zi.
In schimb ,chiar acum suntem in proces de cumparare a unei noi case in apropierea lor
(cam 10 minute cu masina).
E bine sa fii aproape dar, nu sa locuiesti cu ei sub acelasi acoperis

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

DOAMNE FERESTE-MA
Ca mai bine sa stau in cort sau sub poduri decat cu in casa.
Daca as putea sa o vad si mai rar, ar fii cel mai bine .
Iar cu al meu tatic, nu , ca prea e pisalog , si de cate ori ne vedem.
Iar daca ar fii trait mama, nu prea cred, cu toate ca era o persoana deosebit de buna si intelegatoare, si cu al meu se intelegeau super-bine, dar nu cred ca mi-ar fii placut sa stau cu ea, fiecare familie are nevoie de intimitate proprie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didona spune:

Nu au ce cauta 2 cupluri din generatii diferite sub acelasi acoperis pe o perioada indelungata. Fie ca se discuta de socri sau parinti. E o regula nescrisa si care ar trebui respectata in fiecare caz. E imposibil, dar sigur s-ar diminua rata despartirilor. Pt ca este unul din factorii care influenteaza.
Tu nu te poti rupe total de ai tai, el de ai lui. Si e firesc intr-o anumita masura. Asa ca separat. Cu vizite scurte si placute.
Mi-aduc aminte de o fosta colega de serviciu care imi spunea ceva de genul :"Trebuie sa iesi din dus cu halatul incheiat pana sus, sa nu dea socul cu ochii de tine..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Adaug si eu un nu. Categoric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

in nici intru-un caz,NUUU!!!oricit de bine te-ai intelege cu ei,tot se vor ivi neintelegeri...eu stau foarte aproape de soacra mea,si ne intelegem bine,dar tot ne vedem rar,i-am spus de la inceput cum imi place sa stea treburile,m-a inteles,si tot e ok...noroc ca nici sotiorul nu este mamos din fire,de altfel tot ce fac eu,el spune ca este mult mai bun decit ce face mama lui...,si apoi cum toti se mai cearta din aiureli,si se impaca,gindeste-te sa-i ai acolo si sa intervina,sa iasa un adevarat circ...si mai puneeee...,pe cind va puteti certa si in 5 minute sa va treaca si sa fie totul bine...fiecare cu casa lui,cu familia lui,asa este cel mai bine ,cel mai logic...dar bineinteles tu singura hotarasti,daca nu inveti din propriile greseli,nu ai cum sa intelegi...mult succes si in primul rind...MULTA INTELEPCIUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Eu m-as muta cu socrii.Nu sunt perfecti dar sunt sigura ca ne-am intelege!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

hei, eu am stat cu parintii mei un an, eram proaspat casatorita si aveam doar 22 de ani, adica eram mai toleranta...si nu va spun ca a fost groaznic.....

concluzia: fara socri, fara parinti!!!! asta ii spun si fetei mele, nu care cumva sa creada ca va sta cu mine si cu jumatatea ei - NEVER!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

Spun cu tarie si fara sa ma gandesc mult ...NU!!!!
Nici cu socrii , nici cu parintii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FLORYNA spune:

daca nu ai alta optiune, macar sa nu aiba cheia de la usa ta, sa sune la usa cind vine; sa-si anunte vizita dinainte...
dar daca poti...nu sta cu ei...va e mai bine oriunde...

Mergi la inceput