v-ati muta cu socrii?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

vad ca majoritatea au raspuns ca nu.

nici eu nu m-as muta cu socri. sunt niste oameni de treaba, dar nu ma-s muta cu ei. nu m-as muta nici cu mama, pe care o iubesc chiar mult de tot.
vreau sa stau cu sotul si copilul meu. chiar daca intr-o casa inchiriata sau mai stiu eu in ce conditii.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msfhbo spune:

categoric...NU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Nici vorba!

POZE CU RAZVAN MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ha!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Initial creeata de printze

Sotului meu i-a venit o idee, nu foarte rea de altfel de a pune bani cu socri pentru a ne lua o casa impreuna. Eu sunt foarte reticenta, cu toate ca vom fi separati cu totul (doar intrarea in curte va fi comuna), pentru ca de obicei e bine sa fie o distanta rezonabila ca sa te simti bine!

printze

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!... insa, DA, m-as muta imediat de la ei! si da, avem intrari separate, locuim la etaj, dar tot ai sunt!
Sper k nu vom mai astepta mult si vom avea casuta noastra

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Nu desi sunt oameni de treaba, dar prefer sa ii vad la 2 saptamani si am mai mult drag de ei asa ... in mod sigur daca am locui impreuna ... probabil ca relatiile s-ar deteriora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Nu, nu, nu! Si daca o zic eu ... acum 4 ani eram ferm convinsa si chiar imi doream sa stam cu ai mei, deci nu cu socrii... intre timp, dupa ce am stat 1 an cu ai mei, nu as mai face asa ceva si niic nu sfatuiesc pe nimeni sa incerce experienta. Asa cum spunea cineva mai sus, parintii au tendinta sa sfatuiasca continuu "asa e mai bine, eu te invat de bine, etc" si de cele mai multe ori ajung sa te agaseze toate sfaturile astea.
Concluzia e ca cel mai bine e sa stati singuri... Noi nu puteam nici sa ne certam din cauza alor mei... incepeam sa ne certam noi 2 si sfarseam prin a ne certa cu mama, sa ne lase sa ne certam in voie

cu drag,
AnFlo

Bad Dobby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

soacra mea nu mai traieste...deci nu m-as muta cu ea, doamne fereste! nici cand traia nu m-as fi mutat cu ea, dar nici cu mama nu as putea sta impreuna cu sotul, no way! Nici foarte aproape nu e bine sa fie, cand traia saraca soacra-mea ma trezeam cu ea non-stop la mine si nu intotdeauna in momente potrivite! Cat despre mama, ea e saraca la aproape 200 km distanta. As vrea sa o aduc mai aproape dar in nici un caz in acelasi imobil cu mine, in aceeasi curte, oricat de mare ar fi curtea si oricat de departate ar fi acele intrari separate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Nu. Nici cu ai mei, nici cu ai lui. Ambele perechi de parinti sunt de pe Marte

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

1. Nu ai ce te urmari soacra ce faci si cu ce amice te vezi si cat timp pierzi din punctul ei de vedere, in loc sa faci ceva construciv pt fi-su!

2. Pune raul inainte, dc divortezi, tu cu ce ramai? Ii scoti tu pe ei afara de acolo sau pleci cu bagajelul la spinare in lume? O sa ai drep la 1/4 din toata casa, presupun...ce faci? crezi ca vor vinde ei tot sau te vor despagubi?

3. Poti sa fii ideala tu, poti sa ai socrii ideali...comentarii la adresa ta si a felului tau de a fi, vor exista mereu din partea lor...nu uita, pe masura ce imbatranesc omenii vor deveni mai cusurgii..sa nu te saturi de atatea comentarii! Eu m-as satura sa stau cu saru-mana la socri zilnic, ca nu poti sa ii eviti si trebuie zilnic sa-i saluti macar...

Fii convinsa ca te vei trezi cu mama-soacra non stop la tine, k se va plictisi si va sta pe capul tau...cica sa te ajute...si o sa se bage in oalele tale, in curatenia ta, in viata ta...poate sa fie cea ma doamna din lume!

Babyblue va pupa pe toti!!

Mergi la inceput