Mamici aspirante din nou - 18

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

buna cornelia imi pare rau ca Eduard e bolnavior, se va face bine in curand, asta e cu cresa se imbolnavesc unul de altul, trebuie sa-l ti acasa pana se face bine si daca are otita , nu stiu poate este curent pe acolo, nu ar strica sa-i faci un tratament pt imunitate.Slava domnului n-am avut treaba cu bolile cu Bia, desi altii tuseau foarte tare. O singura data a luat un streptococ si a facut saracuta moldamin 2 luni.Bia merge la camin de la 2 ani si asta pt ca nu aveam cu cine s-o las.
Multa sanatate!
cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna!

Roandre, bafta multa la eco. Sa ne spui si noua in cate sapt esti poate asa afli.

Cornelia
imi pare rau ca Eduard e bolnavior. Si eu am trecut prin experienta cresa si din pacate am renuntat din aceleasi motive. Acum astept cu infrigurare toamna ca o dau la gradi. Brrrr, sper sa fie ok.

In rest, eu cred ca va ploua cu gravidutze in curand, nu stiu de ce am feelingul asta dar vad ca se inmultesc anunturile. Eu una pana n-as trece de 8-9 saptamani oricu m-as anunta asa ca...

Aissa, tinem pumnii luna asta!!

Va pup

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Cornelia, imi pare rau ca Eduard este bolnavior. sa se faca bine curand si si pentru mamica lui sa aiba putere si curaj. Lasa ca i se intareste sistemul imunitar curand si nu se va mai imbolnavi atat de des.

Roandre, sper sa poti vedea deja inimioara care bate. Este tat de linistitor sa auzi ca totul evolueaza bine... pe burtik!

Sim, ce mai face puiutul din burtica? Crezi ca de data aceasta se ascunde un baietel acolo?

Irinel, mamica puternica si curajoasa, ma rog in fiecare zi pentru Mariuca si intru mereu pe toate subiectele sa gasesc vesti despre starea ei. pentru Maria si pentru familia ei!

Noi ne pregatim sa il sarbatorim pe printul Thomas. Am fi vrut sa organizam ceva mai special dar nu am gasit nici un loc unde sa fie activitati pentru puradei de 2 ani si mai putin (de obicei ceea ce se face este pentru copilasi mai mari). In consecinta, petrecerea va avea loc acasa, desi nu avem prea mult spatiu. Mai avem mai bine de doua saptamani sa vedem ce si cum...

Va doresc o saptamana frumoasa in continuare!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 16+

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Roandre ce bucurie mare! Sa fie o sarcina usoara si un bebelus sanatos, o meriti din plin. Si cand te gandesti ca acum ceva saptamani ziceai ca nu se mai intampla niciodata... Dumnezeu e mare!

Mi-au dat lacrimile cand am vazut primele randuri ale noului capitol. Va multumesc si va pup pe toate.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Vad ca slaba miscarea pe aici.
Unele dintre noi au renuntat sa scrie.

Cornelia fa-i un tratament de stimulare a imunitatii pentru Edi.Sanatate multa va doresc!

Irinel .

Roandre sigur vei primi vesti bune de la eco.

Eu voi lipsi pana luni.Sper pana atunci sa trecem la alt capitol.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Salut!

Am fost la dr si sarcina e fixata bine, am 5 sapt si DPN=6 febr (asta din cauza ca am avut ovulatie f tarzie si nu mai tinem cont de UM).
Mi-a dat o lista cu analizele pe care trebuie sa le fac si tratamentul pt fixarea sarcinii (utrogestan si bineinteles acid folic si NoSpa la nevoie).

Irinel, draga mea multumesc mult de tot!
Citesc mereu despre voi la Discutii Generale si sunt alaturi de micuta in incercarea la care trebuie sa-i fata fata!

Cornelia, multa sanatate micutului...ufff, tare greu e cu cresele/gradinitele astea!

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Va multumesc mult fetelor pentru gandurile bune. Azi e mai bine ca ieri dar tot cu febra. Chiar am sa-i incep o cura de intarirea imunitatii.
Ma simt si prost ca ma vait pentru niste probleme trecatoare cand altii trec prin situatii limita. Poate si hormonii de sarcina ma imping spre o atitudine nu prea optimista perioada asta.
roandre, ma bucur mult ca samburelul e la locul lui si e bine...si la mine DPN-ul e dupa ecografie si nu dupa UM, eu neavand ciclu regulat.

Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 11 luni) si 33+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Irinel noi nu cred ca ne-am intersectat vreodata, dar am citit aseara subiectul dedicat Mariucai tale si m-ati impresionat profund tu si sotul tau cu iubirea si taria de care sunteti plini! Dumnezeu sa fie alaturi de voi si de puii vostri si sa speram in minuni, caci ele se tot intampla in jurul nostru!
Roandre ma bucur ca e fixata cum trebuie sarcina ta! Iti doresc sa nu ai greturi asa mari ca la Alexia si sa fie un bebe foarte-foarte sanatos. Ca de frumusete nu e cazul sa-ti urez!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

buna fetele, azi intr-adevar slaba activitate aici pe forum, eu am intrat sa vad ce ati mai scris dar sincer nu am fost in stare sa scriu nimic, sunt foarte obosita tocmai am terminta salariile la 1600 de oameni, si cred ca si vremea asta ma face sa fiu asa somnorici si oboseala acumulata.... ma bucur roandre ca sarcina e bine si sunt sigura ca o sa fie un bebe2 foarte sanatos, puternic si frumos.
va pup!
cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Bine v-am gasit!

Apuc si eu sa mai trag o gura de aer, ca zilele astea am fost tot intr-o viteza...multe treburi de rezolvat pe la munca, iar seara nici nu stiu ce sa fac intai: mancare pentru copilasi (ca si tati e tot copilasul lui mama), sa stau de vorba cu domnisorica mea sau sa imi trag sufletul. Si pana sa ma gandesc eu care-mi sunt prioritatile mi se face somn si cad franta. Deja ai mei s-au speriat, ca pe la 9 nu prea mai au cu cine discuta. Dar faza interesanta e ca adorm la 9, ma trezesc la 10 ca sa-mi culc Ruxandra si apoi trec la o noua repriza de somn. In general mi-e bine...ma mai incearca din cand in cand stari urate prin stomac, fara finalizare din fericire si mai nou imi scade dramatic pofta de mancare. Nu mai stiu ce sa mananc sa simt ca imi place...mananc doar ca sa nu-mi vina rau de foame ca in rest nimic nu-mi face o deosebita placere (acasa, la restaurant...n-are importanta): lucruri de care nu ma mai saturam, acum ma lasa indiferenta. Asa am fost si la sarcina cu Ruxi...sper sa treaca peste vreo luna - doua. Cam atat despre mine.

Draga mea Mami Irinel gandul imi este tot mereu la voi si ma rog sa va intareasca Bunul Dumnezeu pe toti sa puteti trece cu bine prin incercarea cumplita pe care va este dat sa o traiti. E greu de zis vreun lucru care sa poata ajuta in aceste momente, dar daca stii ca sunt atatia oameni care in rugaciunile lor amintesc de suferinta voastra, am credinta ca se intampla si se va intampla in continuare cu adevarat o minune. Va imbratisez cu drag, pe Mariuca noastra draga, pe tine, pe Danut si pe taticul care atat de mult va iubeste.

Mami Cornelia tare rau imi pare de problemele pe care le vi le-a adus pe cap gradi. Am vazut ca la Ruxandra la gradi sunt 2 categorii de copii: cei care racesc si infectia li se duce pe caile respiratorii, si cei care in urma unei viroze se trezesc cu otita. In primul an de gradi si Ruxandra (avand 1 an si 10 luni pe atunci) a facut din prima luna o viroza atat de puternica incat ne-a speriat si ne-a facut sa gandim serios daca mai continuam sau nu. Nu vreau sa te dezamagesc, dar virozele au continuat sa-si faca de cap pana pe la 3 ani si ceva. Am incercat si cu Imunorezistan si cu tinctura de propolis, cu tot felul de lucruri de care auzeam, dar pana nu si-a pus ea pe picioare sistemul imunitar...am tras din greu. Nici nu mai spun ca si acum imi tuseste; de vreo 4 zile am intrat pe tratament intensiv cu aerosoli (dimineatza si seara). Multa sanatate lui Edi si sper sa isi revina cat mai repede!

Mami Roandre deci puiul mic are 5 saptamani!!! Sa creasca mare si sa vina sanatos pe lume! Cred ca ai fost tare emotionata sa-l vezi micut si la locul lui.

Ioana sper din suflet ca tratamentul sa dea rezultate si sa ni te alaturi foarte curand ca .

Lory eu sa stii ca tin pumnii in continuare pentru luna care incepe!

Iulia saru'mana mult de intrebare! As zice ca imi este destul de bine si sper ca starile de greatza care isi mai fac loc din cand in cand sa se termine cat mai curand si sa ma pot bucura de burtica si de miscarile lui bebe. Singura care sustine impotriva tuturor ca este fetita e Ruxandra. In rest, chiar toata lumea imi prezice baiat. Evident ca e mult prea devreme sa se poata spune asa ceva, dar eu ma rog la Bunul Dumnezeu ca orice va fi sa fie, sa am un copil sanatos si de care sa ne bucuram, noi si cei ce-l vor cunoaste. Tu cum te mai simti? Cred ca deja il simti bine de tot pe bebe. La tine cam cand au incetat greturile?

Aissa ce mai stii de Rares? Multumim ca ne tii la curent cu vestile despre primul baietel nascut in "familia" noastra!

Asi w/e placut! Plecati in concediu?

Va pup si va doresc o seara linistita!

Simona 7+ si Ruxi

Mergi la inceput