Mamici aspirante din nou - 18
Raspunsuri - Pagina 2
asi spune:
Fetelor ia priviti ce vesti bune are Aissa!
quote:
Originally posted by aissa
Vesti si mai bune: azi l-a luat prima data pe bebe Rares in brate, i-a dat ea sa pape la biberon, i-au scos perfuzia si maine incearca sa pape direct de la sursa si spera sa mearga totul ok si poate chiar sa vina acasa spre sfarsitul saptamanii!
Cristina si Ale (30.09.2004)
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
beatriskiki spune:
ce bine ca s-a deschis un capitol nou, ca si cum as lua-o de la inceput :) mai ales ca m-am vazut de doua ori pe lista Lory(Beatrice 7 ani) si o data cu beatriskiki(nickul meu)(Beatrice 11 aprilie 1999)asta inseamna ca luna asta trebuie sa trec pe listuta gravidutelor, la urma urmei sunt de 2 ori aspiranta.
Va pup!
cu drag,
beatriskiki spune:
Am vazut vestea despre Rares , puiut nascut in familia noastra, ma bucur ca se simte bine, sper ca si Maria sa fie mai bine, ne rugam tot timpul pt ea si familia ei
cu drag,
cornelia_laura spune:
Bine v-am regasit la un nou capitol. Si sa dea Dumnezeu sa aduca cat mai multe minuni in burtici!
Lory, imi pare si mie rau ca nu a fost de data asta. Dar a inceput o noua luna si oricum nu ai voie sa-ti pierzi speranta si nici sa te dai batuta cat timp esti alaturi de noi!!
asi, nu-ti mai fa atatea griji, nu ai de ce. Cu toate ca si eu mai cred uneori in coincidente si superstitii in final deasupra tot Dumnezeu este si el ne dirijeaza destinul. Dar daca tie iti poarta noroc 18, asa sa fie!! Si multumim de vestile bune despre Rares.
Roandre, i-ati spus ceva Alexiei?
Ma rog tot timpul pentru Maria noastra sa fie in continuare o luptatoare si sa invinga boala, sa traiasca alaturi de parintii ei dragi si de fratiorul ei.
Despre Eduard pot sa va spun ca azi cand m-am dus sa-l iau acasa nu vroia sa plece de la cresa...ca el sta acolo "cu bebe si cu Mia"....
Pup toate fetele, toti piticii si toti sambureii din burtici!
Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 11 luni) si 33+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
roandre spune:
Beatriskiki, scuze...eu te-am pus a doua oara...nu te vazusem in listuta.
Asi, repara tu ce am gresit eu. Multumesc frumos!
Beatriskiki, imi pare rau ca n-a fost luna asta...dar sigur in curand vine bb. Eu pe Alexia am obtinut-o tot dupa stimulare , dupa 3 luni.
Cornelia_laura, nu i-am spus nimic Alexiei pt ca oricum nu intelege...dupa ce o sa se cunoasca putin burtica o sa ii spun de bb2. Momentan nu stiu nici parintii, rudele...nimeni in afara de noi, voi si cateva prietene.
Pupici!
asi spune:
Cornelia iti multumesc, oricum ma simt foarte prost ca am deschis capitolul asta.
Roandre am rezolvat cu lista.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
beatriskiki spune:
buna seara! cam slabut astazi cu mesajele pe forum....ce mai faceti? ce fac burticile?copiii?
eu ma simt mult mai bine astazi si cu mai multa speranta astept sa treaca timpul sa incep tratamentul de vineri si apoi sa ma apuc de "munca"
ce fac Maria si Rares?ma rog pt ei sa fie bine si am incredere ca asa va fi
aveti grija de voi!
va pup!
cu drag,
roandre spune:
Multumesc frumos Asi!
Eu maine ma duc la dr sa vad ce face puiutul meu mic!
Sunt asa nerabdatoare sa aflu ca e bine, ca bb e unde trebuie...
Va pup!
beatriskiki spune:
roandre sunt sigura ca totul e super ok, poate ne aduci si o fotografie chiar daca nu se vede nimic acum , pe burtica
cornelia_laura spune:
Fetelor pe mine ma lasa nervii. Am ajuns la spital cu Eduard, temp 39,5 si urlete la greu. Are otita bilaterala, rosu in gat. I-a recoltat exudat faringian si nazal, sumar de urina si urocultura dar abia joi sunt gata. Sincer nu mai stiu ce sa fac. El saracu' s-a invatat la cresa dar in ritmul asta de imbolnaviri...
Va pup pe toate!
Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 11 luni) si 33+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard