Mamici aspirante din nou - 18

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Irinel si Maria bine ati venit acasa! Ne gindi mereu la voi si ne ca sa fie cit mai bine posibil!

Sim si Cornelia, ce rau imi pare ca micutii sunt bolnaviori. Un pe obrajori sa se faca bine cit mai repede!
Ca mama, stiu intr-un fel cum va simtiti cind ii vedeti asa. Va doresc la amindoua multa putere sa-i ingrijiti.

Kitty asteptam sa ne dai vesti foarte bune in curind!

Paxela succes maine la operatie!!(si eu am citit ca polipii scosi ajuta foarte mult! )Aici din pacate nu prea se practica decit in cazuri extreme...Nu inteleg de ce.

Delfinas si eu am avut intr-o luna niste "surprize" cu testele de ovulatie pe baza de urina.Mi-au iesit 6 zile la rind pozitive! (doctorul mi-a spus ca poate ovulasem pe ambele trompe ca in general sta pozitiv cam 3 zile).

Roandre eu totusi mai sper ca analizele tale sa fie incorecte cu privire la hepatita B. Din fericire, chiar in cazul ca nu e asa, bebe va fi okay si i se va da vaccin la nastere.Ma sa fie totul bine.

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Offf, bietii puiuti ce se mai chinuie.
Sanatate multa tuturor!

Cornelia, nu te plangi deloc...eu dc vad ca te poate ajuta cineva ma bucur si nu ma deranjeaza deloc ca ai scris aici!
Stiu ce inseamna sa vrei sa te descarci, sa ceri sfaturi, pareri!

Eu am fost sa-mi iau rezultatul la analize...si transaminazele mi-au iesit si de data asta mari dar analiza Ag HBs a iesit negativa...asa ca am fost pusa s-o mai repet inca o data, inclusiv cu anticorpi sa ne convingem 100% care laborator are dreptate.
Oricum tind sa cred ca Medicover a gresit si in veci nu mai calc pe acolo (sa nu mai spun ca la analize nu-mi scrie cat de negative sau pozitive sunt sau ca o antibiograma scrie ca e pt x cand ea e pt y).
Or fi greseli omenesti dar mi se par inadmisibile...te joci totusi cu viata unui om in astfel de cazuri!
Deci maine voi avea rezultatul final la analize!

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Imi merge DC- ul foarte incet.Probabil e serverul foarte incarcat la ora asta.

Multumesc din inima tuturor celor care mi-au tinut pumnii pentru testul de astazi.
Lunile acestea pe care le-am petrecut impreuna au insemnat atit de mult pentru mine. M-am bucurat si m-am intristat alaturi de voi, am sperat si m-am rugat, am avut marea sansa de a cunoste niste mamici si aspirante atit de minunate si am invatat foarte multe de la voi toate.

Azi dimineata mi-au aparut cele ||. Inca nu indraznesc sa ma bucur pina nu trec saptaminile hotaritoare si nu-i vad inimioara la ecograf.Cred ca ma intelegeti.

Inca o data, multumesc tuturor pentru cuvintele care fac mai mult decit 10 teste pozitive si va doresc tuturor sa va impliniti dorinta de a deveni mamici cit mai curind.

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delfinas spune:

Mariana, mersi pentru detalii.
Cornelia, imi pare rau pt bebitul de de acasa si de tine ca te chinui, dar totul o sa iasa bine pana la urma, o sa vezi. Mult curaj la nastere si asteptam sa ne spui cum a fost. Eu sunt foarte curioasa mai ales ca nu am nici o nastere la activ.
Va pup pe toate si pe Roandre, paxela , Ioana etc..
PS La mine in birou e asa cald ca-mi vine sa plec la o baie

Mergi la inceput

Mariana, mi s-a facut pielea de gaina cand am citit marea veste!
Sunt sigura ca va fi bine totul....ce ma bucur pt tine! Hai ca ne intalnim la mamici de ian-febr, nu-i asa?
Felicitari cat de multe si sarcina usoara!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Mariana abia acum am intrat iar...Doamne, ce ma bucur!!! FELICITARI din tot sufletul!!! Sa-ti dea Bunul Dumnezeu inca un pui sanatos si venit la termen, iar tu sa ai cea mai usoara sarcina si sa te bucuri de minunea asta asa cum meriti, pentru ca un suflet mare ca al tau merita o bucurie pe masura! Te imbratisez cu tot dragul si te astept cu bratele deschise de data asta nu doar sa citesti ci sa te si inscrii in randul mamicilor cu puiuti de februarie 2007! Ce minunat!!!

Roandre imi pare tare rau ca ai avut atatea experiente neplacute (si mai mici, dar si destul de mari) cu cei din medicover. Ar merita sa le bagi sub nas rezultatele noi si sa vezi ce au de spus, pentru ca nu-i de joaca in cazuri de genul asta! In orice caz, un lucru e sigur: bine ca vestile sunt bune si ti s-a mai dus din povara de pe suflet!

Cornelia cu draga inima. Un lucru te-as mai atentiona, desi sper sa nu fie cazul: incearca sa fii atenta daca Eduard mai are probleme la inghitit dupa ce trec bubitele din gura. Am inteles ca pot cobora si in jos pe esofag si asta e cam problematic. Mie mi-a spus asta mama, care a fost o viata intreaga asistenta pediatra si a intalnit cazuri. Se pare ca in situatia asta se administreaza chiar stamicin, dar trebuie sa spuna doctorul cat si cum. Sa dea Domnul sa nu mai fie nimic, dar e mai bine sa stii, decat sa te intrebi ce are copilul desi pare vindecat.

paxela cred ca ai niste emotii ingrozitoare. Eu am vrut la un moment dat sa o operez pe Ruxi de polipi, dar cand am auzit ca e cu anestezie generala si tot tacamul am zis pas. A fost bine ca pana acum la noi au cam trecut virozele doar cu aerosoli. Va tin pumnii stransi sa fie totul bine.

Simona 9+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

MARIANA_1976 FELICITARI IUBITA!!! SA AI UN SANATOS!! SARCINA USOARA!! Am avut o presimtire ca ai sa ne aduci vestea asta, deaceea vroiam sa deschizi tu noul subiect!! Ai de ce sa te bucuri, nu te mai ingrijora, iubita!! Felicitari inca o data! Deci al patrulea bebelus?? Doamne ce frumos!! Ma bucur enorm de mult pentru tine!! Sa-ti traisca toti mari si sa te bucuri de ei, cum poti tu mai bine! Meriti, pentru ca esti un om cu suflet mare si cald!!
SIM, ROANDRE

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Mariana felicitari bebe sanatos si la termen

multumesc de sustinere si eu sper sa fie totul ok maine

Alexa si Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006

Mergi la inceput

Paxela suntem cu gandul alaturi de voi sa fie bine totul si Silviu sa se refaca rapid-rapid!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

Buna dragele mele!
Mariana FELICITARI!!!!! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos....ce veste buna
Eu am ajuns azi dimineata la ora 5 acasa si la 7 a trebuit sa fiu drepti sa vin la munca.A fost super, vremea foarte buna, apa foarte calda.M-am bronzat foarte tare , maine am sa va pun poze sa vedeti si voi, cat de neagra sunt.Numai ca m-am intors cu picioarele super umflate, ca paine arata , nu ma pot incalta cu nimic, nu stiu ce s-a intamplat niciodata n-am patit asa ceva, cred ca de la soare si oboseala de pe drum. Am plecat ieri mai devreme sa ajung acasa sa apuc sa dorm, dar sotul meu a gresit drumul si ne-am trezit pe autostrada soarelui spre bucuresti, unde nu poti sa intorci, va dati seama ca am facut cu vreo 180 km in plus si in loc sa ajung pe la 2 am ajuns la 5 acasa, rupta de oboseala si satula de masina.Azi la servici dorm pe scaun, abia astept sa ies sa ma duc la un doctor sa vad ce am patit cu picioarele si apoi sa sar in pat la somn.Am sa merg din nou la mare, luna viitoare tot asa un weekend, numai ca am sa-mi iau liber si marti sa nu patesc ca acum.Abia astept sa treaca luna, mai ales ca acum am fost cuniste prieteni si cu copii dupa noi, data viitoare merg doar eu cu sotul :D
Voi mamici ce faceti? cum descurcati pe caldura asta cu burticile?
mi-a fost foarte dor de voi....
cu drag,

Mergi la inceput