Mamici aspirante din nou - 18

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Salut dragelor!

M-am apucat sa scriu si vineri dar mi-a picat netul si apoi am renuntat.
Am fost la medic si de rubeola a zis ca nu-si face probleme dar ca Ag HBs ii cam da bataie de cap. M-a pus sa repet analizele si vineri am fost iar intepata de am ambele maini cu vanatai de zici ca ma droghez.
Luni dupa ora 12 ma duc sa-mi iau rezultatul la analize si sper sa fie negativ. Oricum am discutat cu dr si am decis ca in cazul in care totusi as avea hepatita B sa nu renunt la sarcina (cum recomanda maj doctorilor)...asta ar insemna obligatoriu cezariana si nu as avea voie sa alaptez copilul. Am preferat totusi sa nu discutam in amanunt aceste detalii pana nu repet analiza si vedem ce iese si la un alt laborator.
Altfel eu ma simt la fel de rau, cu greturi si vomitat tot timpul...deci inca nu ma pot bucura asa cum trebuie de burtica.

Cornelia, chiar ma gandeam azi la tine dc ai nascut pt ca nu te mai citisem de mult!

Sim, ce bine ca acum greturile sunt de domeniul trecutului! Sanatate multa Ruxandrei!

mariana_1976, pt transaminazele marite nu am primit nici un tratament in cursul sarcinii ci doar am fost monitorizata des. Maine voi primi si rezultatul transaminazelor de acum sa vedem cum mai sunt valorile.

Pupici

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delfinas spune:

Fetele multumesc pentru raspunsuri.
Ioana, mersi pt inf. din PM, si pt inf despre teste. La mine CM nu a venit desi au trecut 33 de zile de la ultimul CM si 26 de la operatia de laparo. Si nu se anunta deloc. Ce-o fi oare? Si eu care de-abia il asteptam ca sa ma pun pe facut bebici.
Asta e, mai astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papushel spune:

Ioana, am citit ce ai postat mai devreme despe primul CM dupa laparoscopie, si as vrea sa imi dai detalii despre prima menstra, care nu ar fi cea adevarata, pentru ca si mie mi-a venit mai devreme decat trebuia si a tinut doar 2 zile...sa inteleg ca nu trebuie sa o iau in calcul?..intreb deoarece este important cum socotesc prima zi, trebuie sa iau utrogestan din z 16 si nu mai stiu cand ar fi aceea...te rog, poti sa ma lamuresti mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

N-am mai scris demult pe aici, desi am mai citit. Am fost dezamagita ca nu am avut vesti bune, apoi am fost prinsa in vartejul de zi cu zi. Acum am fost in vizita la un nou nascut si mi s-a facut dor...si lucram din nou la "proiect".
Va pup si sper sa va dau o veste buna cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Buna dimineatza!

Paxela multumesc mult! Sa dea Dumnezeu! Si la tine sa vina cat mai curand bebe 2!

Kitty voi de cat timp incercati? Noi ne tot amageam ca ...abia au trecut 6 luni, mai avem timp...abia a trecut un an...nu-i bai lucram in continuare si pana n-am cerut si o alta parere nu am aflat care era cauza pentru care bebe nu vroia sa se arate. Stiu cum este: cand vezi ca nu vine si nu vine incepi sa te stresezi si asta e cel mai periculos lucru. Incearca sa-ti faci niste analize sa stai de vorba cu un doctor in care ai incredere si apoi ai mai multa liniste sa lucrezi la "proiect" . Mult succes si fii sigura ca o sa vina!

Ioana uite ca de data asta nu pot sa transmit pupici si de la cretulina de Ruxi ca unde noi credeam ca e doar o viroza si atat, se vede treaba ca e insotita de o minunatie de afte care o chinuie ingrozitor. Sunt tare trista din cauza asta pentru ca mananca foarte greu si se chinuie ingrozitor pentru fiecare inghititura.

Aissa nu stiu daca retin bine, ca n-am reusit sa ma mai uit in urma: parca tu ai avut probleme de genul asta cu Alexandra. Cum ati scapat? Eu ii dau prin gurita cu un preparat din glicerina si stamicin, dar tare greu mai trec nenorocitele astea de afte.

Sa aveti o zi frumoasa!

Simona 9+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelor eu sunt iar cu Eduard acasa, bolnav de vineri. Acum are puroi in gat si colac peste pupaza a facut si o stomatita aftoasa urata de tot. Nu poate manca absolut nimic, abia bea ceai. Ii dau cu glicerina boraxata dar am impresia ca nu are nici un efect. El e iar sub tratamnet cu Augumentin.
Sim, daca gasesti o solutie pt afte spune-mi si mie te rog ca efectiv ma lasa nervii si mor de mila lui. Plange si ziua si noaptea si imi arata ca-l doare gurita.
Era tot ce ne lipsea acum. Sper doar sa nu ma apuce nasterea pana nu-l fac bine ca inebunesc altfel in spital.
Va pup pe toate si scuzati-mi tonul pesimimist dar sunt deja dupa 2 nopti nedormite.

Cornelia, mamica luiEduard(2 ani) si 36+ Eric
POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Cornelia glicerina e bine sa aiba si stamicin in ea. Asta da rezultate mai rapide. Pai uite coincidenta ca si noi tot vineri am inceput dansul aftelor. Mi-au zis dr din medicover care au vazut-o pana acum ca toata saptamana trecuta au fost plini de astfel de cazuri. Se pare ca faza acuta tine cam 3 zile dupa care se mai calmeaza, iar cam intr-o saptamana dispar. Daca ii dai antibiotic e musai sa aiba si stamicin in glicerina, pentru ca astea merg impreuna in probleme de genul asta. Trebuie sa-l ungi in gurita cam de 3-4 ori pe zi, dupa ce a mancat, ca substanta sa ramana acolo si sa-si faca treaba.
Mancarea trebuie sa fie cat mai lichida: supe, supe-crema, ceai, dar sub nici o forma lapte si derivate, pentru ca astea o intretin. Sa nu fie nici prea calde, nici prea reci.
A, in plus, poti sa-i dai nurofen care actioneaza si ca anti-inflamator, dar ii si mai calmeaza durerea. Eu am gasit niste pastilute care contin albastru dimetil si se pare ca sunt dezinfectante. Doctorii spun ca e apa de ploaie si dincolo de faptul ca ii coloreaza gurita, nu fac mare lucru...nu stiu, eu ii dau. Am incercat sa o conving sa-si clateasca gura cu apa in care am pus bicarbonat, dar nu-i place deloc gustul si e mai mare bataia de cap. Ar fi bun si ceaiul de musetel pentru clatit, dar nu aveam in casa, asa ca inca n-am facut.
In rest, trebuie sa asteptam sa-si faca numarul de zile, dupa care speram sa treaca.

Multa sanatate!

Simona 9+ si Ruxi

Mergi la inceput

sim, multumesc frumos de raspuns si scuze fata de fete daca sunt off-topic. Cu apa cu bicarbonat am incercat si noi, a luat o data si asta a fost. Cum sa-l conving la 2 ani sa faca gargara??? Nici cu musetel nu vrea. Azi sper sa gasesc glicerina cu stamicin, asta parca trebuie preparata. La noi la farmacie mi-au zis sambata ca nu au laborator. Nurofen oricum ii dau dar nu vad vreun efect asupra durerii. Azi nu a mancat nimic. Inca o data scuze pt devierea de la subiect dar chiar nu am cu cine sa ma sfatuiesc.

POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

buna dimineata, si eu cam tot offtopic, si noi luptam cu raceala la silviu de 3 luni drept urmare maine dimineata il operez de polipi, sper sa scapam de muci, tuse si tot arsenalul de medicamente fara rezultat

Alexa si Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006

Mergi la inceput

paxela, va tinem pumnii maine la operatie!!! Va fi bine, ai sa vezi!!!

POZE

Mergi la inceput