Mamici aspirante din nou - 18

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Lory/Suceava as putea sa te intreb care este gradul de sensibilitate al testului de ovulatie pe care il faci? Eu folosesc ACON cu sensibilitate 40mIU/mL.
La mine in prospect scrie ca a doua liniuta mai slab vizibila inseamna negativ.Ambele liniute egal colorate sau liniuta de jos mai pregnanta decit cea de sus inseamna pozitiv.
Succes si speram sa fie ceea ce iti doresti luna asta!

Ioana nici nu stii ce fericita sunt sa citesc asa vesti bune de la tine!
Ideea cu inseminarea fara stimulare este excelenta dupa parerea mea!
Asteptam sa ne comunici ziua in care sa facem galerie!
Despre deschiderea unui capitol nou, poate o voi face o data si o data, dar de data asta ESTE RINDUL TAU!
Nu-i asa fetelor?

Simona, ce inventiva ai fost cu ceiutul! Hai ca mai ai putin si trec starile astea "ciudate".(la mine in carte scrie ca dispar intre 10 si 14 saptamini).Ma faci sa rosesc cind citesc atitea cuvinte frumoase pe care mi le-ai scris!
Sotul meu are el un fix cu pozele familiei noastre si prefera sa nu le pun pe Internet, desi i-am spus ca majoritatea mebriilor DC isi arata micutii si nu numai...M-as simti foarte prost sa fac ceva care nu-i place pe ascuns...Poate ai tu vreo idee cum sa-l conving?(ca de multe luni incerc fara rezultat..)

Un weekend super tuturor

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Buna dimineatza cu noaptea in cap!

Dragelor mi-am schimbat programul de nu ma mai recunosc: adorm pe la 8 juma'te - 9 si ma trezesc pe la 6 -7. Asta spre disperarea familiei, mai exact a sotului care trebuie sa culce Ruxandra fara ajutorul meu (ceea ce nu-i o treaba prea simpla: inventat povesti, citit atunci cand ne seaca imaginatia...). Ma gandesc totusi ca nu-i strica, pentru ca le venirea lui bebe 2 nu stiu daca o sa mai pot face fata si la colicii lui si la povestile de seara ale Ruxandrei, asa ca poate e de bine .

Se pare ca am patit-o cu aerul conditionat: ma cam paste o viroza si ma trudesc sa-i dau peste ochi inainte sa trec la pastile. Ceai cu lamaie in cantitati industriale, vitamina C si sucuri de fructe facute de al meu sot. Din fericire azi se pare ca e mai bine decat ieri, cand aveam si durere de cap. Mai curge nasul putin, dar ii pregatesc o inhalatie cu ceai de plante si poate ii vin de hac. Am citit ca paracetamolul n-ar fi o problema pentru bebe, dar parca as mai amana putintel.

Ma bucur tare sa citesc asa vesti bune! Ioana draga mea este minunat ca analizele au iesit bine. Iti tin pumnii stransi sa fie o inseminare cu succes luna asta. Multumesc de invitatia la "retete de facut bebici", de data asta cred ca am ce povesti, asta pentru aspirantele care trec sau vor trece prin ce am trecut eu.

Mariana nu am exagerat cu absolut nimic. Este felul meu de a spune ceea ce gandesc. N-as indrazni sa trec peste decizia sotului tau cu nici un chip. Are dreptate si el stie bine asta.

Mamidevladut ma alatur si eu galeriei pentru luna urmatoare si stau cu pumnii stransi sa apara okisori.

Lory ce-ai gasit la eco?

Sa avti o zi linistita!

Simona 8+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

Buan dragele mele
am lipsit ieri de aici si nu am apucat sa va spun ce s-a intamplat la eco. am fost ieri la eco si se pare ca voi azi si maine la ovulatie, ieir am facut din nou un test si a iesit clar pozitiv, celalat care l-am facut avea a doua liniuta pala si intr-adevar mariana si pe asta scria ca e negativ in acest caz.
Dar am obtinut unul pozitiv :D asa ca muncesc din zor azi si maine
va pup si va doresc o zi cat mai buna!
cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna ziua mamici dragi !
Beatriskiki multa bafta la , stii tu ce!! Felicitari pentru testul de ovu.. pozitiv si mult succes, sa iasa cu ochisori!!
Sim draga, las' ca-i bine sa se obisnuiasca si sotul cu adormitul Ruxandrei, o sa-ti foloseasca mai tarziu. Pupici pt. tine, Ruxi si bebe din burtica!
Mariana_1976 ce mai faci iubita? Cand incepi numaratoarea inversa? La mine z10 si abia astept ziua de maine cand o sa merg la monitorizare!!
MamideVladut bafta la examene si felicitari pentru serbarea lui Vladut! Cred ca a fost frumusel foc, abia asteptam pozele! Nu fi trista pentru luna trecuta, poate va fi luna asta!! Mult succes!
Roandre Ce mai faci? Cum te mai simti? Au mai trecut greturile alea mari?

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor voi ati patit ca dupa ce au venit rushii sa va mai doara sanii?

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Asi - raspunsul e - da. De fiecare data cand am avut prolactina marita, m-au durut sanii si dupa ce mi-au venit rushii. Asa ca fa-ti o dozare de prolactina sa vezi cum stai, mai ales ca ai avut probleme cu ea, in trecut. Multa sanatate !! Sa dea Domnul sa nu fie asa, dar mai bine verifici, decat sa afli mult mai tarziu.

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Buna dimineata!

Eu tot racita . Am tot luat leacuri care mai de care mai naturiste zilele astea, dar nasul curge in continuare, iar durerea de cap revine uneori mai puternica, alteori suportabila. Sambata si duminica spre seara am luat cate un paracetamol, ca nu mai suportam. Am tot citit pe net sa vad daca se poate lua si se pare ca este singurul medicament care poate fi luat in sarcina cand apare raceala. Bine, ca am sunat si la urgenta sa vad daca un dr are aceeasi parere si mi-au zis ca pot lua pana la 3 pe zi. Treaba e ca n-am vrut sa exagerez. Ma tot gandesc daca raceala netratata poate afecta bebe sau nu, pentru ca eu sunt destul de rezistenta si o pot duce pe picioare. Maine merg la dr pentru eco si o sa o bombardez cu intrebari si despre treaba asta .

Asi eu nu am avut astfel de tensiune in sani niciodata dupa ce au trecut uratii, dar inclin sa cred ca Ioana are dreptate. La cate a patit cu prolactina asta sigur ii stie toate manifestarile. Iti doresc sa nu fie nimic grav.

Ioana pentru prietena noastra frumoasa foc! Da te pup mai cu grija sa nu dau nenorocita de raceala, ca tare-i mai nesuferita.

Lory sper ca ati avut spor la treaba si bebe deja isi cauta locul in burtica.

O zi linistita va doresc!

Simona 8+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Neata!

Sim, ufff pacatoasa raceala asta...Paracetamolul e ok. Sper sa aud cat de curand ca te simti mai bine. Bb nu pateste nimic de la o simpla raceala dc nu faci febra.

Ioana, trebuie sa deschizi noul capitol...simt eu ca se apropie momentul! Felicitari pt analizele perfecte si Doamne Ajuta mereu sa aiba valorile astea bune!

Asi, nu stiu ce sa zic de tensiunea aceea pt ca eu numai cand am ramas insarcinata am avut asa ceva...deci doar de 2 ori in viata mea!

beatriskiki, facem galerie...vrem vesti bune!

mamidevladut, bafta multa in sesiune!

mariana_1976, pupici multi!

Eu tot cu aceleasi greturi si stari de voma de nesuportat. Uneori am impresia ca n-o sa mai pot rezista mult dar ma imbarbatez singura ca am mai trecut prin asta o data si acum am o mandruta tare draga si ca sunt in stare sa mai fac fata inca o data.
Weekendul asta le-am dat vestea nasilor scotandu-i la un restaurant si au fost tare incantati stiind cat de mult ne doream un bb2. De sambata am plecat la socri sa le dam vestea cea mare si mare mi-a fost surpriza s-o vad pe soacra-mea cu lacrimi in ochi de bucurie ca va mai fi inca o data bunica (asta din cauza ca noi nu ne-am inteles niciodata f bine iar la primul copil nu a fost deloc incantata...dar asta e alta poveste).

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Roandre felicitari mamico!!! Am fost atat de ametita in ultimul timp....De-abia acum am aflat minunata veste Bravo!! Sanatate iti doresc si un BB2-->!!Zic bine??
si pt.mamicile mele dragi!!

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

buna dragele mele!
si ieri am mai obtinut un test pozitiv de ovulatie :D
ieri am prestat si azi dee dimineata inainte de a merge la servici, de fericire prestam nonstop, poate avem noroc...
va pup si va doresc o zi cat mai buna!
cu drag,

Mergi la inceput