Mamici aspirante din nou - 18

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA MAMICI DRAGI !
Sim nu am cum sa n-o laud pe printesa mica de Ruxi! Mi-a intrat la suflet si acolo ramane, e o dulcica! N-am uitat cum te mangaia pe fata si te intreba daca i-ti este bine! Si daca ea mi-a promis ca se roaga la Doamne Doamne pentru mine, ca sa-mi aduca si mie un bebe, o cred si sper in continuare! Mii de pupici pentru voi
Mariana_1976multumesc mult pentru incurajari! De la tine si de la exemplele pozitive pe care mi le-ai dat ma reincarc cu energie pozitiva si reusesc cumva sa raman optimista! Mie mi-a recomandat medicul s-o repet in fiecare luna, ca sa vedem cum lucreaza medicamentul, dar concluzia finala o va lua la incheierea celor 3 luni de tratament. Poate vor fi mai multe luni, sau poate nu, vom vedea la vremea respectiva. Stii ca si la Bromocriptina am reactionat foarte bine, dupa o luna de trat. scazuse prolactina la limita inferioara, deci devenise prea scazuta. Prostia a fost ca nu mi-a recomandat dr. de atunci sa continui totusi trat. in doze mai mici, un interval mai lung de timp. Si conluzia a fost ca a crescut la loc si chiar mai mult decat prima data. Acum hai sa vorbim despre tine: zici ca v-ati facut de cap in weekend? Foarte bine, ma bucur si sper sa auzim vesti bune de la tine luna asta! Stii cum e: cand te astepti mai putin, atunci sare iepurele! Tin pumnii pentru tine si o sa-ti fac si galerie la vremea respectiva, pentru ca tu esti urmatoarea care va deschide capitolul urmator! De la tine asteptam vesti, asa ca tu urmezi la deschis capitol (cand vor trece cele 20 pag.) si poate va fi si cu ochisori!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

buna dimineata !
am facut un test de ovulatie Dr.Sigur , la ora 4 cand am iesit de la servici si nu bausem lichide de ceva vreme. au iesit 2 liniute dar cea de pozitiv putin cam pala , oricum mai fac azi unul sperand sa fie clar pozitiv.
va doresc o zi superba!
cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Lory iti tin pumnii sa iasa azi+.Spor la .

Sim ti-am trimis un pm.Daca poti raspunde-mi.

Sunt atatea fete pe lista de aspirante oare de ce nu mai dau pe la noi?

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Asi si de la mine! Ca bine zici...sunt multe mamici din nou aspirante care doar s-au inscris pe listuta si n-au mai venit sa ne spuna daca s-a implinit minunea. Da' las' ca mai tragem noi cu ochiul la gravidute si le vedem.

Lory bag seama ca ai treaba in w/e asta. Spor si sa vina rezultatul mult asteptat!

Ioana

Despre noi prea multe n-am a spune. Inca ne mai luptam cu senzatiile ciudate din stomac (evident doar eu, ca bebitza creste si e cumintel in burtica). Azi chiar am fost pe puctul de a mi se face rau la birou, dar am reusit sa evit evenimentul cu niste ceai caldut. Nu mi-as fi imaginat ca ceaiul (si cu atat mai putin cel cald) poate sa ma scoata din asa o stare. Dar slava Domnului ca a functionat. Chiar citeam ca saptamana asta greturile ating punctul maxim, iar incepand cu urmatoarea o lasa mai usurel. Nu-mi face o deosebita placere sa mananc, dar vad ca dupa masa ma simt mult mai bine, asa ca usor, usor speram sa depasim perioada asta mai neplacuta si sa ne bucuram cand o incepe burtica sa creasca.

Simona 8+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Buna ziua mamici scumpe,
Din pacate la mine nici luna asta nu a fost cu noroc, nu sunt insarcinata si astazi sunt deja z2. Sper luna viitoare sa am mai multa bafta.
De astazi incep si sesiunea, diseara am primul examen. Sper sa se termine mai repede saptamana asta ca a fost tare agitata.
Azi dimineata Vladut a avut serbare, a fost tare simpatic si sper sa am timp sa descarc pozele in week-end, nu de alta dar maine prestez si la o nunta.
Pupici multi si bafta multa la liniute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

mamidevladut imi pare rau ca n-a fost luna asta , dar te astept luna viitoare sa dam amandoua un test cu 2 liniute
sim , asi
azi merg si la un eco sa vedem ce foliculi avem si endometru, sper sa fie cu noroc ....
cu drag,

Mergi la inceput

BUNA MAMICI SI ASPIRANTE!!
SIM ma bucur ca treci cu bine peste momentele de greata si ca mai ai putin si vei scapa de ele. Eu azi sunt foate bucuroasa ca mi-au iesit toate analizele hormonale perfecte. Eu stiu ca aveam probleme doar cu prolactina, dar le-am repetat pe toate ca sa fiu sigura si ca sa merg la un medic nou cu toate analizele la zi. Asa ca luni o sa merg la un centru privat Med New Life unde am programare pentru monitorizare si consult in principiu.
Mariana_1976 SUNT FERICITA !! Mi-a iesit analiza de prolactina foarte bine, dupa numai o luna de tratament cu Dostinex - 185.7 la valorile de referinta 127-637, deci in limite. De trei luni nu a mai fost in limite, a fost ba prea mare, ba prea mica, acum e ok. O sa continui tratamentul, dar o sa-mi spuna mai multe dr. la care am programare luni. Te pupic ]
MamideVladut nu fi trista! Uite un din partea mea. Tinem pumnii pentru luna viitoare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sunt singura.Mi-am trimis barbatii la plimbare si eu stau sa aspir ca femeia vine abia luni si e un praf.....
Inca sunt in asteptare.

Ioana felicitari pentru analize.Ai inceput tratamentul cu Diphereline?

Mamidevladut imi pare rau dar poate luna viitoare vii cu vestea cea buna.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Asi eu am cerut si parerea altor medici si parerile au fost pro si contra pentru endometrioza mea, care nu a fost severa! A inclinat balanta mai mult in a nu le face, cel putin inca trei luni, in speranta ca va apare o sarcina. Medicul la care merg a fost categoric impotriva Diferelinului pentru mine si mi-a zis ca daca analizele hormonale sunt ok (iar la mine sunt perfecte-acum), o sa fac si o ISA luna asta, sau cealalta, fara stimulare bineinteles. Asa ca speranta moare ultima!!!!
Sim, Roandre va astept la "retete de facut bebici" sa ne spuneti cateva vorbe despre reusitele voastre!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

asi - mi-ai trimis mie pm, banuiesc totusi ca era adresat lui "Kitti" .. Nu ca ma deranjeaza listuta sau ideea de a ma regasi pe o lista de mamici aspirante, dar totusi , nu era vorba de mine

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput