Rahova sau apropiere..... (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Cristina, am scris in acelasi timp.

Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Sigur ca imi poti fi de folos si maine, pt. ca masina urmeaza sa o cumparam in weekend, pt. ca in timpul saptamanii sotul meu nu prea are timp liber.Iar ca nr. preferential as fi vrut tot cu A : ALX sau ADA, dar daca spui ca nu mai exista nici un nr. cu A..., cred ca renunt la nr. preferential, ca altceva nu vreau.

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Deci cu A nu sunt neam...noi cu T am luat.
Andreea, masina mea a avut numere provizorii de AG si acum avem numere...normale.
Maine sau cand o sa vorbesc cu Tony la telefon, daca are timp, il intreb exact. Eu stiu ce a facut el: pe baza contractului de vanzare cumparare (deci aici vedeti voi care e modalitatea de inscriere, ca inteleg ca a Andreei macar e deja inscrisa o data, nu?) s-a dus la unul din multele chioscuri de pe la Udriste si a batut la masina cartea de identitate a masinii. Daca ea deja e inscrisa se face inscrierea urmatorului proprietar pe aceeasi carte. Apoi cu cartea s-a dus la RAR sa ii puna nu stiu ce abtibild pe ea (nu a fost nevoie si de masina, ca era noua, nu stiu cum e daca masina e rulata). La administratia financiara a platit impozitul. S-a dus si a platit numerele (asta e nasol, daca vreti preferentiale sa aveti o lista pregatita dinainte ca acolo, cu toata coada in spate ala se uita in calculator si va zice daca are sau nu numarul solicitat). A depus dosarul si dupa 2 zile a luat talonul si numerele. Cred ca a mai platit si o taxa de inscriere la CEC, e chiar peste drum de Udriste un birou asa ca nu e bai.
Revin cu detalii. Mama ce de fete motorizate! Sa-l injur pe Tony ca el a isncris-o pe numele lui!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizy spune:

Cam tarziu,dar va salut pe toate !
maine plec la munte si am avut ceva drumuri de facut, asa ca n-o sa mai apar pe forum.
Va doresc petrecere frumoasa la sfarsit de saptamana si multa sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Adica mai trebuie sa merg si la RAR cu ea?
Oricum deocamdata e in service. Cand o iesi de acolo vad eu ce fac.
Da Cristina, a mea e veche, calarita mult si busita pe toate partile. Asa ca daca o busesc si eu nu-i bai .

Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Aissa, voi sunteti multumiti de Logan?, Am auzit diverse variante..., si nu uita sa-l intrebi pe sotul tau care sunt pasii care trebuiesc parcursi pt. inscriere.La noi cred ca o sa fie ceva mai complicat, noi vrem sa luam un Logan de-ala adus de la unguri.Daca nu va avea actele traduse , va trebui sa le si traducem,Ale cum mai este?
Alea de ieri este infundata in nas si noaptea respira desctul de greu, cred ca de diseara voi incepe iar cu KARVOL..., of..., vremea asta.
Pupici si multa sanatate.

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
ieri am fost si noi in trecere prin parc dar batea un vantde mama, mama...
acum nici unul nu mai are bubite asa ca banuiesc ca nu mai suntem contagiosi...daca ne vedeti pe strada sa nu fugiti
cristina si la noi e la fel, tot pe numele sotului este...cine are timp sa umble si chef sa stea pe la cozi sa stea si cine are chef si timp sa se plimbe cu masina sa o faca...adica noi
cum se mai simte alexutza azi?
lizy, distractie placuta la munte
andrea,poti sa conduci masina chiar daca este pe numele sotului(pana o trece pe al tau) asa ca...succes in trafic
dory si noi suntem super multumiti de logan, avem deja 10 000 km nici o problema in afara de micile zgarieturi pe care le-am facut mai mult asa de nebuni ca nici nu se vedeau...dar deh...titularul masinii a vrut
va pup pe toate, sa aveti o zi buna...eu am de alergat mult in jurul prnzului adica exact cand este mai aglomerat in oras cateodata ma gandesc serios sa-mi iau o

monica

Mergi la inceput

Dory inca nu pot sa am o opinie despre Logan ca are numai 60 de km la bord, din care numai vreo 40 sunt facuti de mine (wow!).
E o masina mare si incapatoare, avantaj bagaje, dezavantaj poate la parcare... Pe mine inca ma deruteaza dimensiunile, tot am impresia ca nu am loc, dar am mers prea putin ca sa ma obisnuiesc cu ea.
Ce as vrea eu sa verific dar sincer...sa merg eu ca femeie in service nu ma incanta deloc e ceva ce aud la frana, am auzit numai alataieri la drum, un fel de clanc la frana, cand ajunge in podea. Si mai simt io un miros dar se poate sa tin apasat ambreiajul si de aia....
Oricum...o sa mergem si in service.
Nu stiu cum e cu ala adus din Ungaria, probabil trebuie sa traduci ceva acte, ca altfel cum?
Cand vine al meu va scriu ce-mi zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cristina, masina e noua mai miroase putin a incins...mai ales daca tu o "prajesti" mai tarevreau sa zic ca poate nu ridici ambreiajul chiar la timp si o ambalezi putin
dar cu frana de ce zici ca ajunge la podea? a mea tine destul de sus asa ar trebui sa fie si la tine...numai la dacia mea veche pana nu apasam cu talpa pana la podea nu tinea frana
oricum, orice problema ai avea, e noua, ai garantie asa ca daca ti se pare ceva ciudat nu ezita sa mergi cu ea la service

monica

Mergi la inceput

Monica...asta numai la ultimul drum am simtit, se franeaza masina chiar apasand usor, dar ca sa se opreasca de tot apas destul de mult. Si in momentul opririi se aude ceva....un fel de clanc cum spuneam. Da, o sa merg la service neaparat probabil saptamana viitoare, dar asta chiar nu ma incanta...sa merg singura
Si da, cu miroasele e chiar cum spui , o mai ambalez....

Mergi la inceput