Rahova sau apropiere..... (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Stiu Monica, stiu.... stai linistita ca nu ma gazez.
Andre_ea...eu simt ce simti acum si tu cam de un an jumate , e foarte obositor sa fii singura, ti-e bine, ti-e rau, stai in picioare si mergi afara...mare lucru e cand ai un ajutor, cat de mic.
Uneori cand am cate o rabufnire (m-ai mai vazut si tu prin parc...mai nervoasa) mi-e jena....dar totusi, nici macar 1 juma de zi nu m-a inlocuit nimeni, nici macar o data nu mi-a gatit altcineva si e foarte greu. Ce sa mai zic de o seara in 2, de o iesire undeva....sunt toate undeva in trecut si acolo vor ramane.
Gata...vorbeste raceala din mine si starea de rau, nu ma bagati in seama.
Lizy eu am propus deja la clubul scutecelor sa deschidem un subiect sa vedem daca e cineva fara muci ....ca asa de cine aud tot asta imi ajunge la urechi.
Sanatate tuturor~!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Off, Cristina! M-ai facut sa ma simt prost. Hai ca l-ai mai avut pe Tony. Stiu ca nu-i acelasi lucru. mamica curajoasa!

Noi azi ne-am inteles bine. Am iesit impreuna la cumparaturi, a dormit apoi 2 ore 1/2 si am apucat si eu sa gatesc si sa ma spal. Mai rau e acum ca nu putem iesi afara. Am auzit ca o sa ploua toata saptamana. Off!00

Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

M-a tampit ploaia asta...dupa ce ca mi-e rau de nu mai pot ma mai si calareste Ale de ma termina. Bineinteles, azi am fost singura.
Andre_ea nu ai de ce sa te simti prost, doar te invidiam putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

moama frate dar ce-a mai plouatbine macar ca am apucat sa-i scot pe astia mici afara azi la pranz dupa ce a venit alex de la gradi.
eu cred ca din seara asta deja nu o sa mai am net acasa asa ca ne intalnim de-aici de la mama.
va pup pe toate
noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

monica, de ce nu mai ai net acasa?

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

uite ca am

monica

Mergi la inceput

Neata...sunt tare bolnava, mi-e rauuuuu!
Macar sa se faca Ale bine, ca io asa am cerut lui DD , sa ma infunde pe mine si sa o desfunde pe ea. E, uite ca nu a auzit tot, si m-a 'bolnavit si pe mine si mi-a lasat si copilu' la fel.... Ofofof DD cum ma superi tu pe mine . Nu ma bagati in seama, vorbeste gripa (o fi aviara?)
Bai sa fiti sanatoase ca e groaznic sa fii asa cobzat si sa trebuiasca sa mai si ai grija de cineva...vreau sa zac!
Aveti grija de voi.

Mergi la inceput

buna dimineatza fetelor,
cristina multa sanatate si tie si printeseidaca te pot ajuta cu ceva te rog sa-mi spui...mie cand mi-a fost rau de la o raceala tampita in iarna asta(mi-am angajat sofer pe tata ca nici nu puteam sa conduc)si trebuia sa-mi tin orele si saracul ma astepta in masina dar parca eram asa ma simteam, eram tare sensibiolasa parca-mi venea si sa ...vorba ta nici nu vreau sa-mi inchipui daca trebuia sa stau sa am grija de astia mici. aveti grija de voi ca acush trebuie sa plecati la mare.
mai si vremea astanu mai inceteaza...vreau sa ma duc si eu la bunica-mea la tara dar daca ploua asa acolo nu se poate intra pe drumul ala cu noroi si gropi nenorocesti
va pup pe toate si va urez o zi buna in ciuda vremii de afara

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizy spune:

buna dimineata, fetelor !
nici eu nu ma simt prea bine, ma ustura in gat si fi-miu are nasul infundat, ce sa maivorbim, ne-am imbolnavit acum, vara.Va doresc multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna fetele,
Pai ca sa nu ma las nici eu : cand ma-m trezit dimineata, parca ma zgaria ceva in gat si ma-m tot oracait de patca aveam cel mai mare gururai, si nasul il am insundat.
Alexa este la fel , orae se poate sa fie reactie de la vaccinul antirujeolic pe care i la-m facut pe 31.05?,DR. mi-a spus ca intre 5 si 10 zile de la vaccin ii poate curge ochii, sau nasul, sau sa-i apara o eruptie pe piele.....
Am inceput nebunia cu facutul actelor pt. masina, ce e cel mai tare lucru, defapt primul de care ne-am lovit: trebuie sa mergem la RAR si ne-a programat pe 29, si noi mai putem circul acu masina pana pe 24 , are nr. de ungaria., sa vedem ce putem face, poate gasim pe cineva care sa ne ajute sa mergem mai devreme la rar, ca altfel trebuie sa luam nr. provizorii,

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput