Rahova sau apropiere..... (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

neatza fetele,
ce va fac copilashii cum se mai simt? au dormit bine azi noapte?
eu sunt la cafelutza si incerc sa ma trezesc
va pup, sa aveti o zi minunata

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata!
Pana la 2 a dormit super bine Ale a mea, dupa care a inceput sa tuseasca, ca iar i s-a infundat nasul uscat.
Pe mine ma doare gatul iar, rau de tot, mor nu mai pot. Am indraznit sa beau un gin sambata seara, imi pusese Tony gheata dar am baut din paharul lui care era deja la jumate, gheata aproape topita, am baut incet si totusi zici ca a trecut cineva cu o perie de sarma prin gatul meu. Mai mult ca sigur va trebui sa ma operez sa-mi scot amigdalele, e al doilea puseu in o luna. Si antibioticul abia il terminasem, inca o data nu cred ca mai pot sa iau asa repede.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

cristina si eu de cand eram mica si mergeam al control la dr imi spunea mereu ...gata trebuie operatasi uite ca am scapat(deocamdata)...sa vezi ce-mi facea bunicul meu(om de la tzara) Dumnezeu sa-l ierte...cum zicea dr antibiotic sau mai stiu eu ce el infasura putin vata pe un creion, apoi inmuia putin in gaz si-mi puncta cu el pe amigdale...imi trecea imediat, fara nici un alt tratament...dar zau ca mie nu-mi vine sa le fac asa ceva copilashilor mei

monica

Mergi la inceput

na ca mi-a plecat mesajulfara sa vreau
deci sa inteleg ca ale deja a scapat de mucisori, are doar nasucul infundat? poate ca invazia mucilor lichizi de ieri a foat de la apa de mare.
sanatate si pupsi mama si fetitza

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nuuuu, acum vad ca tot curge nasul. Dar azi noapte se auzea uscat. Of, zau ca nu stiu ce naiba sa mai fac, cred ca maine ma duc iar la dr.
Eu am supt niste zahar cu albastru de metil.... Cu gaz...n-as da la mine in gat, dar la copil. Culmea e ca eu nu ama vut probleme in copilarie. Acum 2 ani, cum spuneam, am zacut cu febra mare cu gatul prastie si am avut 3 pusee in anul ala. Asa a zis atunci dr ca trebuiesc scoase. Acum cand abia imi trecuse gatul, de la 3 guri de lichid rece am facut iar asa? Pai o inghetata daca mananc ce patesc?

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Neata fetele!
Aissa, SI EU II PUN APA DE MARE ALEXEI SI-I TRAG CU POMPITA DAR E CRIMA SI PEDEAPSA, CA NU STA.Si Karvol pe batistuta ii pun.Sa vad cum o mai fi azi, desi toata noaptea sau auzit mucisorii in nasucul ei, desi nu-i curge nasul.De dormit doarme destul de bine,cu o trezite pe noapte...Oare ar trebui sa ma duc cu ea la dr.?Mi-e asa de sila sa ajung acolo....
Eu sunt chiauna, ma-m culcat pe la ora 2, la 5 ma-m trezit sa-i fac laptele fetii, si de la ora 7 sunt in picioarecu o mancare pe foc si micul dejun al Alexei pregatit.
Ma duc sa mai beau o gura de cafea, poate imi revin

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata!
Eu am fost ieri la o nunta si sunt obosita rau. Cu toate astea tot devreme m-am trezit Si azi am cam mult de umblat, noroc ca mi-am luat zi libera.
Multa sanatate piticilor!

26+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizy spune:

Buna dimineata !asa cum v-am spus, in weekend am fost la munte, ne-am plimbat,ne-am distrat, am facut gratare intr-un cuvant ne-am ozonat. vremea nu prea a tinut cu noi;cand iesea soarele cand ploua. Nu pot sa va spun ce a fost pe sosea la intoarcere,unde se circula pe o singura banda, pe la Posada.Cel mic a inceput si el sa-si traga nasul si sa tuseasca, asa ca intru in"clubul" mamicilor cu copilasii bolnaviori.Va doresc multa sanatate si sa cresteti mari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna! Ce mai faceti?
A plecat mama la tara si am ramas singura cu teroristu'. E naspa ca nu sta singur si tot ce trebuie sa fac prin casa, fac numai cand doarme. Si cum sunt si la cura trebuie sa gatesc zilnic altceva. Off!
Monica, pai tu esti lungana. Dar eu am doar 1.61 m. Greutatea ideala este 51 kg. Mai am muuuuult pana acolo.

Si Tudor e destul de racit. Nici nu stiu daca i-a trecut in gat sau nu. Bag in el Eurespal si Pivalone.
Sanatate tuturor!

Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

cristina eu n-am zis sa-ti dai si tu cu gaz...eu ti-am zis ce mi-a dat mie bunicul meu...nici eu nu le-as da copilashilor mei cu asa ceva

monica

Mergi la inceput