Fecioare DC(7)
Raspunsuri - Pagina 25
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by anacezara
Ana-Maria despre vila Maria din Leptokaria , de 3 * poti sa-mi spui ceva ? Nu am mai gasit locuri la studiouri , asa ca am optat pt. aceasta vila . Pretul e de 144 euro / persoana . Eu zic ca si asta e OK ...
albumele noastre
Maria..daca ai noroc la vila e ca la studiouri...totusi sa nu fie mai inghesuit....nu stiu ce sa-ti zic....
pretul e in continuare bun.....la noi era 130 E...sunt mai multi km din cluj..deci e ok....
p.s. ai vreun optional inclus??
Pozeeee
Mancarica
Luna75 spune:
HOROSCOP DE WEEK-END
Timpul trece altfel decat ati avea nevoie, deci sunteti tinut pe loc de diverse obstacole ce amana un scop propus. Aveti senzatia ca toate stau pe loc.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
dianaiulie2009 spune:
Nu am nimik inclus in pret . Inca asteptam confirmarea agentiei pentru locuri . Vila e situata langa ceva hotel care are piscina unde , ziceau cei de la agentie , ca putem merge si noi. Langa vile se gasesc ceva parcuri de joaca pentru copii .
Sper sa ne dea raspuns pe luni ...
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
22-23 iulie
In prima parte a weekend-ului poti sa-ti faci planuri in legatura cu o afacere rentabila, care iti va imbunatati radical situatia financiara. Relatiile cu prietenii si cu rudele sunt foarte bune. In partea a doua a zilei, ai musafiri care iti fac o deosebita placere. Te sfatuim sa nu neglijezi persoanele mai in varsta. Duminica resimti o stare de inhibitie care te va impiedica sa te exprimi clar. Din cauza dificultatilor de comunicare, este indicat sa amani intalnirile programate. De asemenea, nu este momentul sa faci investitii sau sa cumperi obiecte de valoare. Este posibil sa nu faci cea mai buna alegere.
Pentru ieri nu s-a potrivit la mine . Am fost la nunta , deci nu am avut cum sa primesc musafiri , iar despre situatia financiar nu mi s-a imbunatati , din contra am " scapat " de niste banutzi la nunta ...
albumele noastre
adameasca spune:
Mie horoscoapele astea nu mi se potrivesc niciodata. De la ascendent mi se trage...
Azi, ca o fecioara adevarata, m-am apucat de facut ordine. Cu simt de raspundere am sortat jucariile copilului. Daca mai fac si curat la haine in sifonier, sunt multumita.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
dianaiulie2009 spune:
' neatza fecioare !!!
Am sambata invitatie la nunta de argint a nasilor mei de cununie , oare ce se da cadou la astfel de evenimente ???
Astept sugestiile voastre !!!
Ana-Maria astept oferta la amre , cand ai timp , am primit PM-ul tau !!!
albumele noastre
adameasca spune:
O icoana frumoasa de argint?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
dianaiulie2009 spune:
24 iulie
Un vecin te invita la o petrecere. Cu acest prilej, esti remarcat(a) de o persoana sensibila. Nu este exclus sa legi o prietenie durabila. Te poti baza pe intuitie, dar ar fi bine sa asculti si sfaturile prietenilor.
Saptamana 24 iulie - 30 iulie
Luni esti foarte ocupat(a). Porti mai multe conversatii in acelasi timp. Esti energic(a). Esti inconjurat(a) de multi oameni, de opinii si chipuri diferite. Marti si miercuri nebunia continua, de aceea trebuie sa te organizezi foarte bine. Zilele de joi si vineri sunt fantastice. Sambata, lucrurile capata sens si ai timp sa faci toate lucrurile care iti trec prin cap. Acest weekend este inceputul unui eveniment insemnat.
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Iar e de rau la fecioare ...
25 iulie
Dimineata survin schimbari neprevazute, care iti dau peste cap toate planurile. S-ar putea sa afli ca trebuie sa pleci intr-o delegatie, spre nemultumirea partenerului(ei) de viata. Pastreaza-ti calmul si evita cearta, pentru ca s-ar putea sa se termine rau!
albumele noastre