Simptome de sarcina! - 19

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creatza spune:

dragele mele dragi, am intrat sa va pe toate, toate si sa fac galerie pentru valicutza, karra 80 si arinaa. Fetelor, nu va pierdeti increderea! Sunt convinsa ca o sa aratati asa, ca un trio adorabil.

Si noi,restul, ne vom molipsi de la voi!

va tzuc dulce pe toate!
creatza

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
Helen Keller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Ce sa va povestesc fetelor abia acum am ajuns acasa si repede ma uit pe testul ala facut ieri din curiozitate si ce credeti ca gasesc o a 2-a liniuta slaba rau dar de culoare albastra stiu ca e tarziu si testul se citeste intre 5-10 minute dar eu tot sperptr ca niciodata nu am vazut o linie albastra la clear blue poate una pala fara culoare..... vise vise cred ca radeti de mine.
M-am hotarat sa ma duc la domnu dr la cabinet in seara asta sa mi dea el ultimul verdict dupa eco sa stiu pe ce lume ma aflu asa ca dupa ora 6 jumate ma duc la el la cabinet.sa mi tineti pumnii tari am nevoie.va pup pe toate

Mergi la inceput

miruna, eu ii tin stransi deja! sa ne aduci vesti bune!

pup, creatza

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
Helen Keller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

miruna asteptam vesti bune...

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Buna fetelor, si eu si eu la galerie

Haide-ti fetelor goniti rusii de aici, si hai sa mergem cu toatele la gravidutze

Eu sunt in z12, temp a crescut cu jumatate de grad in z 10 si a scazut inapoi in ziua urmatoare. Acu nu stiu este ovulatia sau am avut eu o zi prea plina si am dormit mai mult? Oricum prestam si ne rugam sa fie cu bebe luna asta, daca nu, luna viitoare cand mergem in concediu sigur o sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetelor! eu z26 si fac galerie simptomaticelor

Mergi la inceput

buna dimineata, fetelor!
ieri am facut din nou analiza hcg si aseara am luat rezultatul. nici nu imi venea sa cred ca ma rugam ca valoarea sa fie cat mai mica, sa nu cumva sa indice vreun semn de tumoare sau cancer. rezultatul a fost de 1,17.
mi-am sunat doctorita si mi-a confirmat ca a fost o pierdere de sarcina, si ca acum e ok (ca valoare a hcg). maine dimineata ma duc la control, sa vedem daca s-a curatat tot.

cu moralul stau mai bine, nu ma mai apuca plansul asa una-doua. ba azi sunt chiar bine-dispusa si gata sa fac galerie pt toate viitoarele gravidutzele de aici!

sa aveti o zi minunata,
creatza

Helen Keller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

'neata fetelor
imi pare rau de pierderea ta creatzo dar iti doresc sa te refaci repede si s-o iei de la capat. Vorbesc din proprie experienta, nu e usor, dar o vei face, scopul final e unul super!
Zile fertile fetelor

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

...neata fetelor....eu nu mai sper pana joi asa cum scriam ca azi-noapte a venit nenorocitul asta de rushii...ma doare burta rau de tot si am niste cheaguri de mor....oricum asta e ..incepe o noua luna in care sper sa nu ma mai stresez atat...
- apropo CREATZA ai zis ca nici tu nu te ve mai stresa...ce ai de gand sa faci in privinta asta ? ca eu un cum ajung langa un calendar sau aproape de internet nu ma pot abtine sa nu fac calcule peste calcule....nu stiu cum sa nu ma mai stresez......oricum o sa incerc...

Va pup pe toate gravidutele sau posibile gravidutze!!!!

Mergi la inceput

karra

nu-mi iese nici mie treaba cu ne-stresatul, mai mult gura de mine decat pusul in practica. si pt mine orice calendar sau grafic exercita o atractie de necontrolat

important este sa ne pastram speranta si optimismul. iar impreuna eu cred ca avem mult mai multe sanse

pupici pe burtici, cuptorase pt bebici!

Helen Keller

Mergi la inceput