Simptome de sarcina! - 19

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

neatza fetelor
ce mai faceti?eu cat se poate de prost.azi z 27
si am facut un clear blue,si normal a iesit negativ.
sunt super tristachiar speram sa le dau si alor mei parinti o veste buna luna asta.
pupici

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Valicitza uneori si testele se inseala asa ca inca nu itti poti face o concluzie, nu dispera mairepeta testul peste 2 zile.
tine-ne la curent sper din tto sufletul sa fie[bibepupici

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

.FETELOR SE PARE CA SI AZI 06.06.06 E ZIUA VESTILOR PROASTE.si la mie a iesit testul negativ...desi e Z36 si ar fi treb sa vina rushii de ieri nu am nici un semn ca ar veni....de altfel temperatura dimineata la 36.9...ce sa mai cred si linia de test abia se vedea...asa ca ce sa mia sper sa apar inca una nu mai pot sunt super suparata.....ma duc sa ma imbat...bnu de bucurie cum speram....

Va pup pe toate gravidutele sau posibile gravidutze!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

in z1

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

eu oricum nu mai sper pe luna asta.poate doar sa se intample vreun miracol.gata am terminat si cu repriza de plans aferenta dupa un test negativ.
acum asteptam ...ce?nici eu nu stiu..ori rushii ,ori miracolul...
liana :imi pare rau,credeam ca luna asta suntem si noi gravidutze...
pupici dulci dulci

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

sunteti asa de dragute, si imi e asa mila de voi cand vad cum va chinuiti, parca as fi eu...

ca sa va incurajez... orice liniuta cat de slaba ar fi daca e roz e si sarcina, numai sa fie roz(chiar si foarte slabbbbbbb). daca apare in timpul dat de producatorul testului!!!!!!!!!! nu dupa juma' de ora!!!!

va pup si va doresc nu mai II

si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

Salutare,va pup pe toate
Creatza,imi pare rau,dar nu crezi ca mai bine ar fi sa dai fuguta la doctor,decat sa te intrebi "de ce tocmai tie?"Poate e mai bine asa decat sa fi avut un bebe bolnav sau cine stie...D-zeu le potriveste si nu avem voie sa ne opunem.
Valicutza,eram trup si suflet alaturi de tine,dar...asteptam totusi liniuta.Cand ai zis de durerile de burta care te lasa si te iau....peste 5 min m-au apucat si pe mine(apropo,suntem in aceeiasi perioada)Totusi...pe mine ma inteapa ovarele tarisor,si am sanii durerosi de pe a 14-15 zi.acum sunt in 27 zi

arinaa

Mergi la inceput

arinaa si eu tot z 27.
pupici dulci

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

ce sa mai zic...astept sa vad daca vine rushii desi e Z36 de ieri treb sa vina....asta e..urmeaza o noua luna...sper sa ma pot abtine sa nu mai clculez si sa nu ma mai uit la calendar sa lasam totul de la sine...ca poate casa avem mai mult noroc...sau daca n ici asa atunci sigur in concediu in septembrie in Spania sa fim relaxati si dupa cum am calculat deja ..ca nu m-am putut abtine atunci vi fi cam pe la ovulatie...deci cine stie...oricum va doresc la toate multa bafta si multe liniutee pe teste...

-Valicutza nu dispera ca daca nu a fost sa fie acum va fi candva si randul nostru...si eu abia asteptam sa le dau vestea si parintilor si socrilor dar cel mai mult sotului ca ne dorim f..mult dar asta e...va veni cand nici nu ne vom astepta....sa ne ajute D-zeu.Te pup si multa bafta in continuare....
-felicitari tuturor care au avut reusite luna asta si multa bafta celor care continua sa astepte rezultatele....

Mergi la inceput

...fetelor eu inca mia sper pana joi...ca acuma am calculat ca m avut ovulatie in ziua 23-23 dupa testele de ovulatie... si deci rushii ar treb luna asta sa vina in Z38 adica joi asa ca poate poate desi am incetat sa sper o parte din mine inca mai crede.ca va fi..va pup...

Mergi la inceput