Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (26)
Raspunsuri - Pagina 16
SunSmile spune:
Neata
O zi faina sa aveti! Pupi
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
malla spune:
Sunu fu grabita, hai ca va servesc eu cu cafeaua, azi:)
Daniela, cum te mai simti? Esti un pic mai bine?
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
daniela_daneza spune:
Neatza!
Multumim de cafea ADRIANA!NU MA SIMT BINE, DAR ASTA ESTE VIATA ...IMI VA TRECE SI ACEASTA STARE...numai ca probabil in fiece an , in jurul datei de 14 iunie ....voi fi trista ....
Georgi , succes in depunerea dosarului !
Va pup si va doresc o zi buna!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
SunSmile spune:
Bau! Ce somaj e pe aici...
Geo bafta la depunere acolo!
Copilu tin pumnii la examen!
Pliciulinus...mi-e dor de tine brex! Tare! Pe unde umbli?
Dany...
Va pup pe toate, va urez bafta la examene si joburi si va doresc o zi reusita! Si sper sa fiti mai vorbarete (ete cine vorbeste)!
P.S. Avem o opti noua??? Miha? Ca parca asa am vazut. In cazul acesta...bun venit si din partea mea, fata draga! Sa ramai mereu optimista si zambitoare!
krelia spune:
Neatza fetili!!
Sunule...vaz ca pi mini ma uitai
...dupa cum ti-am zis si aseara.....bine ca esti aci'isha
(btw, cand punem "tara" la cale?)
in alta ordine de idei...gatu' meu si-a revenit....sper sa nu mai fac vreo alta boroboatza
daneza, iti doresc sa treci peste starea pricinuita de acea zi...nu cunosc, dar, sunt alaturi de tine!
Ce buna cafea ai facut, adinell, si asa bine merge c-un tiutiuuuuun ...mama-mama..
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
daniela_daneza spune:
quote:
Originally posted by krelia
daneza, iti doresc sa treci peste starea pricinuita de acea zi...nu cunosc, dar, sunt alaturi de tine!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"[/font=Comic Sans MS]
Multumesc Krelia ! Acea zi de 14 iunie , este ziua in care anul trecut mi-am pierdut ultimul parinte , care mai era in viata .
Va pup si va doresc o zi reusita !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
SunSmile spune:
Maine dupa 6???? Da' tu stii ca te ubesc mult, bhey! Ca doar iti spusei si aseara! Pup io la ea de speciala!
quote:
Originally posted by krelia
Neatza fetili!!
Sunule...vaz ca pi mini ma uitai
...dupa cum ti-am zis si aseara.....bine ca esti aci'isha
(btw, cand punem "tara" la cale?)
in alta ordine de idei...gatu' meu si-a revenit....sper sa nu mai fac vreo alta boroboatza
daneza, iti doresc sa treci peste starea pricinuita de acea zi...nu cunosc, dar, sunt alaturi de tine!
Ce buna cafea ai facut, adinell, si asa bine merge c-un tiutiuuuuun ...mama-mama..
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
krelia spune:
daneza, imi inchipui cat de greu e, insa...gandeste-te ca sufletul (care apropos, se zice ca ar cantari 21 de grame ) lor este cu tine si te apara de rele!
..eu nici nu vreau sa ma gandesc la sf. lui iunie..cand va trebui s-o operam pe buni.......
Sa avem incredere in DD!!
Cumile...pliciulinu' a zis ca nu stie dk reuseste sa vina..dr ca incearca sa se adapteze programului/orei pe care il/o stabilim
Da, dupa 6, kiar 6.30...da' unde?
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
addinel spune:
neatsa la zabauce!
daneza cred ca nimeni nu te intelege mai bine ca mine. asa-i viata uneori, ne supune la incercari prea grele. dar parintii nostri sa stii ca sunt mereu alaturi de noi, traiesc in sufletul si in amintirile noastre.
pupici pe botici
"Daca faci ceea ce ai facut dintotdeauna, vei obtine ceea ce ai obtinut dintotdeauna"
SunSmile spune:
...stiti voi de ce!!!
Cumile...pai tot acolo, nu? Ca au si fresh si scaunele sunt mishto! DAR trebe sa vina si Pliciulinus. Si copkilu cred ca vine. Ne auzim si la tel sa stabilim.
Feteleeeeeeeeeeeee????? Ma cam suparati.....