Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bau! Ma scuzati, dar am avut treaba cu tonele azi. Si asa cred ca o tin toata saptamana. Nu-i ba....ca doar sunt obisnuita.:)))
Asa...pe scur...ca ramasei datoare...macar prima parte…
Pai pe 20 seara cand am ajuns, ne-am cazat, ne-am dusuit si am taiat-o spre Samba Bar...la mega prietenul nostru Alex(nasul copilului))...caruia ii spun LMA astazi!!!
Acolo ne astepta nerabdator caci era deja foarte tarziu. Blab bla.Pe 21 seara eram iar in bar(ca in fiecare seara de altfel). Si ne pastrase masa mea preferata...cea mai apropiata de apa si cea mai in centrul atentiei totodata. Terasa era plina de ghirlande si baloane, iar pe masa ma astepta un frumos buchet de trandafiri roz. Pfuuu...la 12 noaptea il vad ca vine cu o tava cu doua prajituri cu artificii pe ele, muzica incepe sa rasune si tot barul (englezi, irlandezi, olandezi, belgieni) se ridica in picioare si canta "happy birthday". Imi venea sa plang...era totul atat de frumos...m-am pupat cu oameni cu care am ramas prieteni, m-am simtit magulita si iubita! A fost superb. A doua zi, adica exact pe 22 mai am mers la Despina. Si acum sa explic...noua anul trecut putin ne pasa de nunta..asa ca cel de-al treilea concediu a fost in iulie tot in Creta. Si ne-am facut verighetele acolo si am fost impresionati de faptul ca ni le-au dat in 3 zile si ca s-au purtat cu noi k niste prieteni adevarati. Surpriza a fost ca atunci cand am mers pe 21 mai sa dam comanda de inel Despina ne-a recunoscut, ne tinuse minte si numele...ceea ce wowwww! Si cum ziceam, pe 22 am mers sa-mi iau inelutul(foarte fin..aur galben cu platina si diamant) si verigheta...caci Despinei nu i-a placut cum arata si mi-a luat-o sa o "slefuiasca". Si am avut surpriza sa constat ca un om caruia ok, i-am dat niste bani, imi va oferi asa ceva. Intretinerea verighetei, un soare cu auriu(e k o amuleta norocoasa) si un pandantiv din aur alb cu initiala mea mi-au fost oferite cadou. Si inca o data mi-as fi dorit sa o apuce pe mama durerile in Congo, Tongo...wherever...:))))
Fericita nevoie mare. Si parka aveam aripi..cele 24 de ore fara verigheta fusesera luuungi!
Bai da’ e greu sa va zic tot, caci s-au intamplat asa multe..asa..si tot in 22 ziua am fost in Heraklion cu Alex, la un bar super exclusivist(il vazurati in poze) si cand Alex le-a spus ca e ziua mea mi-au oferit toata consumatia gratis)))(ca au vrut sa ma arunce in piscina e partea a doua)) Cand am venit de la Heraklion am mers sa ne dusuim si sa mai mergem pe plaja. Sub usa am gasit un plic si scria ceva de genul "pt ca astazi este ziua dvs, va invitam la receptie pt a va ura toate cele bune". Si cand am mers acolo, au venit directoarea de pr cu un cadou si un tip cu un buchet de trandafiri roshii. Am primit un frumos, superb set de vederi si o bratara de argint si un card prin care imi spuneau ca avem rezervata o masa la "barul romantic" in orice zi dorim noi! Apoi magulita am plecat la plaja, iar cand ne-am intors a sunat telefonul.Ne intrebau daca pot veni sa ne "lase o oferta". Si cand a batut la usa...wow un tip cu un carucior- un tortulet cu doua lumanari, un cos cu fructe si o frapiera cu o sticla de sampanie. Am cazut pe spate...sunt tari! Stiam asta caci admir Creta Maris dintotdeana, dar totusi..BRAVO lor! Asa se face o afacere de succes!!!
DAR cred ca cel mai frumos moment din ziua asta de 22 a fost dimineata.Sotul a iesit pe terasa si a rupt un trandafir si m-a trezit gadilandu-ma cu el pe fatza. Cand am deschis ochii m-a sarutat si mi-a spus "Iubi, stii, eu te iubesc si vreau ca toata viata sa adorm si sa ma trezesc langa tine!". A fost atat de dulce.hmmmm...DAAAAA, sunt fericita!!!
Acum ma opresc...urmeaza si partile celelalte...cand o mai fi vreme.
Pup la fete dragi!(scuzati mega povestoiu scris in vreo 3 ore...trebi, deh)!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Va spun si eu noapte buna...ma duc sa fac nani, ca maine ma asteapta o zi plina.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Si eu! Nu dorm, dar merg sa papam si apoi sa-mi termin cartea k sa vad si filmul! Ne auzim maine!
Pup la fete!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

somn usor !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Yoata lumea la nani... asa devreme....Nu-i nimic.Stiu ca sunteti obosite.

Sunule ti-am citit povestea pe nerasuflate si mai ales ca am vazut si pozele, parca ma si vedeam acolo langa voi.Ce pot sa zic... asa cum ai zis si tu, aia stiu sa faca o afacere.
Ce carte ziceai ca citesti?Uf!Ce-as mai citi si io...

Ce sa zic...Noapte buna desi io mai sunt prin zona ca studiez si am si mancarica pe foc.Daca tot pierd tmpul si nu dorm, macar sa fac ceva constructiv, nu?

Maine ma duc sa depun fisa cu optiunile pentru concurs asa ca nu stiu daca apar la apelul de dimineata.Asa ca va de-acum si pentru maine.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

ce devreme la somnic... eu bantui prin casa, nu am stare. la optimiste!

"Daca faci ceea ce ai facut dintotdeauna, vei obtine ceea ce ai obtinut dintotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ce sa mai, sunule... ai petrecut minunat! la multi ani intirziati si multi ani fericiti linga jumatatea ta!
georgi, iaca venii c-un pahar de vin bun, seamana cu zaibaru :) noroc!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Ooooo hai noroc Chatonelule.Bagam si putina muzica?

Addineluleee fato ca uitai ca esti supi.Da-l incolo de examen ca-l iei tu.Vezi poate te mai lamureste Trendulici ca am vazut ca zice ca stie.Si ce-i aia ca renunti la facultate???Te mananc cu fulgi cu tot.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

baga si muzica daca vrei, da io nu mai dantez.... sint muarta de-adevaratelea!!! abia ce mai clapacesc! creca ma duc in pat! pupiiii

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Fugi.Noapte buna.
Pana una alta, io deschid capitol nou sa aveti maine la prima ora.Ca io plec.

EDIT: Ca sa va zic ca am sters cap nou ca acu se deschide la 20 de pagini.
Trenduliciul ca m-a atentionat si dau si un santal.Nah!

Avem si POZE

Mergi la inceput