Bebelusi de iulie-august 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 23
Ella2000 spune:
va multumesc !
Nicol, am vazut ce bine s-a asezat pe banca, in parc, zana voastra!
Cati, Paula manca cozonacul Scufitei! stai sa vezi ca pun o poza...cum papa marul curatat ...singura! cu 4 dintisori si unul pe drum! ii raman doua dungi in mar...cu o distanta remarcabila deoarece ARE STRUNGAREATZA!
Diana, chiar te-ai pus pe treaba cu bb2? multumesc ptr ca mi-ai dat idei cum sa-i spun Paulei! a filmat tati serbarea! superb! si-a rasturnat Scufittza cosul ca sa pape copiii capsuni!
Anis, tot asa fac si eu paste! dar oare "cush-cush" nu poti sa-i dai?
ella2000 si printesele
delia grozav spune:
Ella am vazut printesele in culoarea anului!
Sunt superbe si imi place cum o tine Iulia pe Paula sa nu cada. Si cum doarme pe telefon saraca Paula, am ras de m-am spart.![]()
Nicoll Mada vad ca si Codruta e imbracata dupa ultima moda si face super baiete si doarme ca un adevarat ingeras. dar nu ma pot abtine sa apreciez ce mamica sexy are.![]()
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
Ella2000 spune:
asa papa Paula marul:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/daniela_muresan/detail?.dir=6502re2&.dnm=8a63scd.jpg&.src=ph
si mai sunt tot acolo 2 poze!
ella2000 si printesele
brianamica spune:
Diana, ai gasit reteta cu fructoza (pt dulceata).?? Ca week-endul asta sunt programate ciresele.... la dulcegarii !!!
Ca tot nu pot gusta !

In schimb caut la greu mure !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos
ema.nu.ela spune:
nicoll,
eu stiu ca pestele oceanic (cum e tonul) nu e recomandat la copii si la femei insarcinate din cauza ca are cantitate destul de mare de metale grele (in special mercur). eu am suferit tare mult din cauza ca n-am mancat cand eram insarcinata ca imi place tare mult cu porumb si maioneza.
uite scrie si pe wilkipedia asa:
quote:
Due to their high position in the food chain and the subsequent accumulation of heavy metals from their diet, mercury levels can be relatively high in some of the larger species of tuna such as bluefin and albacore. As a result, in March 2004 the United States FDA issued guidelines recommending pregnant women, nursing mothers and children limit their intake of tuna and other types of predatory fish. However, most canned light tuna is skipjack tuna and is low in mercury.
mie pediatra mi-a recomandat sa-i dau salau si pastrav doar. probabil la copiii mai mari se mai poate da din cand in cand si peste oceanic. dar la bebei mi se pare totusi periculos.
mamica de maria, 10 luni si 1 saptamana
caterina71 spune:
Ella, super mananca ea din mar...
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
brianamica spune:
Ela, ce dulce iti este mandra.. si marul ala e molfait bine mai !!!
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos
delia grozav spune:
Nicoll Mada ce fel de ton ai folosit ca eu cum nu prea mananc peste nu stiu sa cumpar numai merlucius. Eu din asta ii dau la Medeea.
Lasa ca va fi bine Codruta bine ca sta cu mama ta, asa vei fi linistita la serviciu.
Pe mine insa ma cam bate gandul sa nu merg la serviciu asa cum vroiam la 1 an. Din pacate vad ca pentru mama mea e prea greu sa aiba grija de Medeea si tata cu toata bunavointa nu poate nici el si mai e si Adi de dus si adus de la gradi, dat mancare, plimbat.
Solutia ar fi o bona dar consider ca e prea mica inca Medeea.
La mine oricum nu e chestiune de bani ci doar de cariera si analizand toate posibilitatile si probabilitatile nu cred ca e un sacrificiu prea mare, si copiii merita orice sacrificiu.
Mai am orcium putin timp sa ma gandesc.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
nicoll_mada spune:
Delia...multumeste si mamica pt aprecieri,dar...nu ai vazut si partea de jos.Am niste solduri...de romanca sanatoasa.Of,sper sa le pot da jos cu exercitii si cura de slabire!
Ema.nu.ela nu am stiut de faza cu pestele oceanic,mersi mult de informatie.A fost prima data cand i-am dat,nu cred ca vor fi probleme,oricum e bine de stiut,multumesc inca o data!
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
delia grozav spune:
Emanuela inseamna ca nici merlucius nu e bun??
Ca eu nu ma pricep de loc la peste. Salau cum luati, proaspat? Il congelati in portii? Si de unde? Pastravul nu are multe oase? Scuzati ignoranta mea dar eu ma uit la metro la peste ca la extraterestrii?
Poze