Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 11
teolinda spune:
IRINOOO cate zile faci acum. Hai vino aici ca ti se usuca parul mai repede la comp
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
irinadum spune:
Nici nu am plecat ca Mario misuna prin pat . Plus ca tre s abeau cafeau care ma asteapta langa o tigara si langa cartea lui Capraru....deci in concluzie...
teolinda spune:
IRINOOO - ia o grebra si scarpinate in cap in timp ce bei cafeaua, fumezi tigarea, citesti cartea lu ' Capraru, il veghezi pe gogo cum misuna...
anabordea spune:
Teo, o mai las sa vad daca nu era doar de fitze..dar daca se ingroase gluma, facem si asta, ce naiba sa zic... Irina, fugi la baie ca vin la tine! Parca vad ca diseara va fi aceeasi discutie!
Fetelor, cica azi e intrarea libera in Tibco si as face o tura...ce ziceti?
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
monica70 spune:
TEOLINDA a pipait-o la dinti si a zis ca in partea de jos se simte ceva tare si ca vede ca ii place sa o apese acolo,deci sigur o bzaie zona aia.
Acum frastu stie ce o fi,ca de mancat a mancat si ieri f.bine...si lapte si 2 nectarine dimineatza,doua portii de piure de legume,iar seara 2 caise.Nu i-am mai dat banana ieri. Si in rest se comporta normal.Si cu kk e ok.
Am vazut ca la Bia parca nu avea pofta de mancare,nu?
O sa dau google sa vad,putea face asa febra doar de la dinti???
Acum doarme.Eu ma uit la finalul de la Shogun,am recuperat si cu cittitul.Vad ca iar va distrarati azinoapte
Si in plus l-am vazut pe ginerica Mario cum circula in patru labe Cuscra pusesi filmul sa-l vada gagicile?
MONI care DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
anabordea spune:
Un fel de....pieptzen...e bine???
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
teolinda spune:
ANAB - afara bate vantul, putin cam inourat, parca sta sa ploua un pic... deci adio parc asa caaa... daca tot e moca..fugi la TIBCO. Sa imi zici ce ai gasit interesant pe-acolo.
Astept sa mi se trezeasca papanasul dar parca vad ca doarme pana la 1.N-a mancat decat la 8:30 70ML lapte si branzica din250ML lapte cu piure de fructe in ea.
Robert s-a dus sa se tunda si-apoi sa identifice marmantul bunicilor lui dintre balarii.. ca de anul trecut cand se ducea soacra-mea nu a mai calcat nimeni pe-acolo . Deci se recreeaza misto omul in "uichend" nimic de zis. Asa e cand esti singur pe lume, fara frati fara surori ... in concluzie sa ne punem pe facut si bb2 indiferent cand...
anasebe spune:
Lilian
Raportez:
am luat bacon, smantana, cartofi noi, tigari, apa
am ajuns acasa: tigarile ni le-a dat gresit, iar noua ne trebuiau cartofi vechi nu noi asa ca...
am coborat am luat cartofi vechi, am schimbat tigarile si am luat si zahar, ba nu am laut zahar ca am uitat
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica