Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 10
irinadum spune:
Catalino..............ce naiba ai scirs acolo? Lasa tu anagramele te-a molipsit Denisa? Acum pe bune...trimite pe Dan sa iti ia tastaura si nu mai varsa lichid epe ea. Deci Bia are 7920.? Sau lasam 8100? Oricum are bine deci lasa fata in pace.
Ma duc sa ma spal pe cap.
anasebe spune:
Cata Cum zici tu soro, ca nu pricep prea multe!
Io m-am trezit la 11, bravo mie!
Teolinda, AnaB, Silvi
Ma duc pana jos sa iau diverse.
Revin.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
teolinda spune:
Moama CATA ce meserias ai scris. Ai luat-o pe Denisa cu anagramele ei. Lasa nu mai plange ca are Falcutza de unde sa dea jos. Recupereaza ea urgent si ce a dat jos acum , pune dublu la loc, nu stii.
ANAB - pai de ce nu zici bre ca esti la ora de alimenatat.
ASTERY- te-au napadit emotiile pana la urma la nunta ? Hai ca te asteptam cu poze si sa ne zici cum te-ai distrat.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
teolinda spune:
IRINOOO nu-i lua "painea de la gura" Denisei, vezi ca incepi sa-i calci pe urme.
ANAS- sa imi zici ce ti-ai luat de jos. Bravo tie puturoasa mica, te-ai trezit la 11 cand mie abia mi-a adormit papanasul.
Am dat si eu o tura prin curte, cu matura in mana desi de la ploaia de-aseara erau curate aleile doar ca mi-a cam scuturat vantul asta caisele. Deci... adio recolta la piata anul asta abia mi-or ajunge sa va dau la fiecare cate 2-3 caise sa le dati la puradei
teolinda spune:
A... IRINA felicitari ca te-ai hotarat sa faci , sa ne zici dupa cum te simti
monica70 spune:
Hello gagici,aseara am adormit pe mine si amtrecut la nani,am abandonat si Shogunul.
Pe deasupra Diana a avut febra 37,7 ,i-am pus un supozitor si...noaptea pe la 3 cand m-am trezit ... avea 39! I-am mai pus urgent un supozitor si comprese cu apa rece si otzet ,pana a scazut la 37,5 si abia dupa aia m-am culcat.Dimineatza pe la 8 avea iar 38,asa ca i-am mai pus unul si am chemat-o pe pediatra. A venit,a vazut-o ... e totul ok,nu-i rosu in gat,nu are muci,nu tuseste,nu se aude nimic la plamani...In concluzie o sa ii fac urocultura sa nu fie infectie urinara cumva. Si a luat putin in greutate are doar 5.750 kg la 5 luni. O sa ii fac si alte analize,copro si ceva sa vada daca nu are anemie.Desi cand a vazut ca si noi suntem siluetzi si ca ea e agitata a zis ca si asta poate fi,de nu ia in greutate.
Hai ca iau o pauza sa citesc din urma.
MONI care DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
teolinda spune:
MONIII pupici Diei sa treaca februtza. De dintisori nu ti-a zis nimic? Tin pumnii sa iasa bine urocultura la miscacioasa si
anabordea spune:
Teo mama grasomega mea cre ca vrea silueta ca nu a vrut mar deloc...
vazurati fetilor ultima poza din albumul meu????
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
teolinda spune:
ANAB! Daca o faci pe fiica-ta ca pe fiu-meu (are si al meu o poza cu berea)mai bine ii imperechem sa nu distruga 2 case.... dar una sa o faca zob