Nazdravani de aug-sept 2003 (72)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Cristina, bine ai venit in clubul mamicilor cu plozii mari care ii lovesc pe cei mici. Daca ai sti cum stau si eu de paza, mai ales ca asta mica merge si vine taifunul de Emma si o da jos. Sau ii mai arde cite una, asa...frateste. Sa stii ca eu o apar pe Diana ca nu e de vina mititica ca s-a nascut a doua. Ta-su o mai lasa pe Emma si stii ce zice? "lasa ca doar e sor-sa". Mie imi vine sa sar la gitul lui. Emma e calare pe Diana toata ziua si asta mica se duce la ea sa o dragaleasca si Emma "poc" una, dar dupa ce ii zic ca e surioara ei si trebuie sa o iubeasca, o pupa. Oricum, sa vedeti cu cita mindrie o prezinta Emma pe Diana la copii "my si'ter Diana":) si o mingiie pe spate....ma unge la suflet, nu alta.

Hehe, am inceput numaratoarea inversa. Nu am aranjat nimic in geamantane definitiv. Mi s-a sculat acum ca Diana nu are hainute destule (ta-su zice ca sint nebuna de legat) si miine mergem la mall sa cumparam. Fiind grasana, costumele de baie ale Emmei pocnesc pe ea, am scos de la naftalina si niste papuci pe care i-a purtat Emma mai inspre toamna, dar cred ca in 2 saptamini nu ii mai vin Dianei, deci ma duc sa mai vad si de niste papuci. Oricum primise Diana de la nasi niste banuti si am sa ma duc sa cumpar hainute ca jucarii au destule si sa le arat si lor achizitiile.

Am si eu o intrebare: voi mincati carne de pasare? Cu gripa asta aviara care tot sperie oamenii, incep si eu sa ma nevrozez. Am mai citit prin ziare ca cica nu e nici un pericol, dar intreb si eu poporul mai in tema, mai ales ca sint innebunita dupa carnita de pui afumata.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Am vrut sa va spun ca ieri am disperat. De fapt de alaltaieri cind am fost la prima photo session si nu a fost chip sa ii facem macar o poza. Am fost sa ii facem poze copchilului asta mic de un an. Toate bune si frumoase, zimbareata, jucausa, fugareala cu sor-sa, pina ne-am indreptat spre camera sa o pozeze si cind a inceput sa urle. A stiut imeidat. In ultimele luni a fost un cosmar sa o pozam la fotograf. Cu chiu cu vai am reusit sa ii facem 2 poze, dintre care una cind luase cucoana firul cu butonul si facuse poza ascunsa dupa perete (asta a iesit binisor), dar in celalta a prins-o cu picioarul in aer ca o luase fi-mea la trap. Am vrut sa ii facem o poza cu Emma, dar nu a fost chip. A urlat ca din gura de sarpe. Cind vede straini, copchilul asta mic al meu se transforma in monstrulet. Nu vrea sa se dezlipeasca de mine deloc. Emma a fost in forma. Aoleu, ca diferite sint. A fost asa usor cu ea si acum e la fel. Se duce in parcuri, gaseste copii pe care nu i-a vazut in viata ei si le zice "let's go, let's play". Daca nu o baga in seama, se baga ea si se tine de coada lor. Hai sa va arat acum si pozele http://community.webshots.com/album/551156289zgigsU/4 .

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

hehe, dar in clubul copiilor mici care ii bat/musca pe ce mari cine se inscrie?

pun si eu ultimele poze facute acum in we.

Iuliana, noi mancam, dar sunntm in afara gripei aviare si avem o firma aici in SM(Ave Ipex). Daca gasiti si in sud pui de la noi sa stiti ca sunt safe. Gripa n-a ajuns aici.

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

maaama, da' asa imbulzeala aici la noi.... si cu subiecte de-astea de 20 de pagini... cred ca fac si copiii 3 ani pana inchidem unul!!

mihaela, io tare incep sa cred ca gripa asta aviara e o inventie... din care castiga producatorii de medicamente si dezinfectante, si se mai creeaza niste locuri de munca... si nu poti inchide toate focarele.. ca... deh... ce faci cu oamenii...

si la noi la tara au murit pasarile pe capete. daca le-au mai trait 5-10 bucati se considera fericiti, ca mai au si ei oua... baga la greu clocitorile, poate-poate isi refac pasaretul. in satul vecin cica le-a zis politaiul... daca e vreunul atat de prost sa-i cheme pe-astia, n-are decat, da' o sa ramana fara pasari si fara servici...
cu codlea... mie imi miroase a sabotaj, ca sa nu ma gandesc mai departe...
si continuam sa fim spargatori de greva, mancam in continuare carnitza de pui. ca tare buna e. o fierbem bine si o gatim apoi.

iuliana, cand veniti in tara??? mai ai telefoanele noastre?? la ce ora poti ajunge tu in parc??? noi restul cred ca tot asa, 10,30-11, sa incepem sa ne strangem... ce ziceti???

noi avem noutati. am zis si "tata", numai ca in absenta lui. doritorii pot "auzi" . uite dau linku' si ma apuca nostalgia... mai tineti minte cand ne trimiteam pe mail mp3-uri cu gangurelile copiilor... acum am crescut mai, ne punem filmele pe net... daca aveam noi astea acum vreo 3 ani...
a doua realizare era cu gradi... ne inscrisesem aici, langa noi... ieri eram fericita, ca ne anuntasera ca nu ne-au acceptat la ei, dar ca tot ce n-a fost pe starile de langa ei intra in 2 grupe mici la o alta gradinita... ma duc si eu azi, sa vad cum arata minunea... ei da, o minune trb sa aiba loc ca sa existe gradinita asta! pt ca primaria a "promis" ca o ridica in 2 luni, abia au masurat locul unde va fi!!! nu va zic cati nervi aveam azi la pranz, si ce noroc porcesc are tati ca-i plecat din tara si nu-l gatui!
acum stau si ma gandesc... ce e mai bine... sa caut o gradi, cine stie pe unde, si asa aglomerata, sau sa mai tin o luna doua copilul acasa si sa aiba parte de-o gradi nou-noutza. cert e ca in momentul asta nici nu am alte oferte prin zona.
aaa, ba da, mi s-a facut oferta sa-l dau la cresa. ca azi, cand cautam gradinita, am ajuns la cresa unde cel mai probabil va merge iris. si asistentele de-acolo, tare dragute, mi-au zis ca e asa mititel andrei, sa vb cu asistenta sefa si sa-l duc la ele. ca merge...
pana una alta, is cu amandoi acasa, mama vine cand am eu scoala... cu sofatul... grea chestie... m-a trimis nenea ala in poligon. cica norocul meu ca am masina acasa, sa-mi iau un sofer si sa ma duc sa exersez. mda, numa' ca mie imi trb si sofer, si dadaca... sper pana la toama , pana se schimba codul rutier, sa reusesc sa iau si io carnet... imi vine sa plang de ciuda cand nu-mi iese, da' vorba instructorului, sa nu disper, ca antitalent nu sunt, am nevoie doar de mult exercitiu

si mi-am reamintit de bona... stiti pe cineva doritor de copil?? si pe termen lung, si acus, ca alex, vecinul nostru, si-a rupt piciorul... si nu mai merge la cresa, trb sa stea acasa... pe termen lung voia pt fratiorul lui, care se naste la inceputul lui noiembrie. si mamica vrea ajutor inca de la nastere, caci pe la 2-3 luni se intoarce la servici.

gata, ma duc la datorie...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Cristina, miine plecam spre Romania. 30 de ore fac pina ajung la mama acasa. Vine mama si ma ia cu un microbuz, pe bune, din ala de 8 locuri. Ina nu sint gata cu bagajul.

Pentru 2 iulie, noi o sa plecam cu trenul de dimineata din Iasi, deci o sa ajungem pe la 12-13 in Bucuresti. Dupa aia sintem disponibili. Din pacate, mai devreme nu putem ajunge:(. Nasoleala e ca iar nu stiu pe unde vine parcul asta:((.

Mai trimiteti o data tel. vostre pe PM. Il am numai pe al Danei Ene.

Va pup si sa ne auzim/vedem cu bine. Tineti-mi pumnii sa fie fetele cuminti. Emma a avut febra acum 2 zile, Diana ieri si azi dimineata.
Poate pina miine o sa fie bine.

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Iuli, daca imi iau masina, vin si va iau io! Parol!
Tineti pumnii tare, ca in curand aflu daca ma incadrez sau nu. Doar ca m-am razgandit de la Polo, am raman la Aveo (Chevrolet) in 5 usi, e mai ieftin si chiar putintel mai incapator.
Daca nu ma incadrez, va chem sa ma consolati cand o sa

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Ce miscare slaba pe-aici, ma gandeam ca am de citit romane.
Dupa cum v-ati dat seama ne-am intors de la tara. Am venit duminica seara alungati de frig si ploi. Brrr, urata vreme pt perioada asta si f schimbatoare. Asa ca am decis ca ne vom intoarce cand va veni canicula.

A fost bine, m-am mai odihnit si mi-am mai dres moralul ca o luam razna. Piticii au fost cumintei si s-au acomodat rapid. Sunt bronzati pe fata si manute ca stateam mai tot timpul afara. Mihaita e innebunit dupa animale: caini, pui, pisici. S-a jucat cu puii de gaina si vorbea cu ei. Gabita s-a facut un rautacios mic, ii fura jucariile si incepe scandalul. Asta inclusiv cand iesim afara, deh sa fie circul mai mare. Lumea se opreste si zice: Ia uite-i cum se cearta pe o jucarie! Da li se pune pata pe aceeasi.

Am pus si niste poze aici:http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551290068

Apropos de poze, Diana a fost superba in rochita de voal iar Emma foarte chic.
Am admirat-o si pe domnisoara Diana a Mihaelei, Doamne ce-a crescut! Iar Silvia are o mutrita haioasa, pusa pe sotii.
Nu o putem uita si pe d-soara Andra, care face parada modei. Ce s-a mai inaltat!

Mai, cresc copiii nostri si noi imbatranim. Azi am fost la un interviu pt un job important(Doamne-ajuta sa iasa ceva!) si mi-am dat seama ca un an de stat acasa cu copiii m-a tampit. Faceam eforturi sa vorbesc in engleza, sa-mi amintesc ce faceam la jobul din "prezent", m-am si balbait putin. Daca va iesi ceva va trebui sa gasesc o solutie cu copiii. Of, tare greu e! Da nici serviciile nu le putem neglija, ca e nevoie de bani.

Cristina mult curaj si incredere! Vei lua carnetul daca perseverezi iar chestia cu neuronii sa stii ca e mult pana iti intri in ritm. Mai, ma uimeste Iris cum se schimba de la o luna la alta. Oricum, arata f bine pt un bebe nascut la 37 sapt parca? Hai c-am si uitat.

Irinuca mai rezista putintel, e greu da gandeste-te cum ar fi fost sa ai 2 in burtica. Nu te grabi, ca stii ce te asteapta.

Vrem si noi la intalnire dar va rugam daca ne poate culege si pe noi cineva ca nu avem masina. Daca imi iese cu jobul asta ne mai bagam la un credit pt masina. Apropo, Anka multa bafta, sa va iasa!

Mai, copiii vostri ii bat pe ceilalti? Vor sa imparta jucariile? Ca Alexandra a inceput sa-i bata, sa le ia jucariile si cadn e vorba de dat mare scandal. Nu era asa, nu stiu ce-a apucat-o.

gata, ma duc sa vad dc e gata papa pt baieti
Va pup,
Flori, fetita Alexandra (22 sept 2003) si baietii mihai si gabriel (28 sept 2005)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003
http://community.webshots.com/user/gemenii05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

repejor, ca n-am timp acusica...

flori, iris e la 38 de saptamani fix...

si andrei ii ia jucariile, nimic nu-i lasa... si suzeta i-o ia si o arunca in patut.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Flori, sa ai bafta si sa iasa bine cu viitorul job! Pana la urma, cam asa este. Grozav nu e nicaieri, dar macar sa te multumeasca financiar, ca avem copii de crescut.... Bafta multa!
Noi am fost aseara si am vazut masina. Doamne! ce frumoasa este! Fi-mea nu mai vroia sa plecam fara ea! A plans pe drum la intoarcere, mai ales ca Matizelul nostru arata ca vai de el, de cand au dat hotii! Sau am uitat sa va spun? Duminica bietul Matizel a fost handalizat barbariceste! Mers la politie, chestii, azi merge Ovidiu la Casco (mare noroc cu Casco!!! Prejudiciul este undeva pe la 20 de milioane!) M-am bucurat numai ca n-au spart geamurile, doar yalele le-au fortat, macar e intreaga aia pe dreapta, de putem merge, ei... asta e...
Si sa revin la masina. Ce mi-a mai placut! Latutza, spatioasa pentru o masina micuta, bordul mi-a placut la nebunie, intins, cu inclinatie mare la parbriza, seccssssyyyy Marche arriere pe dos fata de Matiz (adica stanga in sus si nu dreapta in spate) - dar e ok. Ce mai, mi-a placut teribil! Nu ne incadram prea bine cu suma care ar reveni lunar, ca aici se face leasing doar pe 4 ani. Am sa caut un dealer la care sa se faca pe 5 ani, ca pe 4 nu pot.
Sper sa iasa pana la urma, sunt un pic presata de timp (reducerea e pana la sfarsitul lunii) ca n-am banii de avans (si pe aia trebuie sa ii imprumut... ca naiba, dar asta e!)
Daca Doamne ajuta iese, voi fi tare fericita! Acum cativa ani nu ii intelegeam pe cei care vroiau sau aveau 2 masini in familie, ei bine, de cand cu programul meu aberant de lung si al gradinitei aberant de scurt si al lui Ovidiu aberant de haotic si cu distantele astea... ei bine, imi dau seama ca fara masina sunt in pom! Doamne ajuta sa iasa! Dau de baut! Ma ingrop in datorii, da' o sa fiu mare doamna! - ps.. de la serviciu nu stiu daca mai prind masina, se fac angajari zilnic, si masinile nu ajung....
Si tema zilei:
Eliza nu bate pe nimeni. Nici macar nu imbranceste, si nici macar nu se apara. Ma cam streseaza chestia asta. Nu vreau sa se bata, dar macar sa isi apere ce e al ei. Este extrem de generoasa (nu am testat decat cu cunoscuti...), da altora ce e al ei, desi ramane fara. Desi celalalt copil ei nu ii da. Se supara. Uneori plange. Trebuie putin lucrat la asta... In fiecare zi imi reprosez ca nu avem suficient timp de ea. Nu prea avem timp sa vorbim. Cand aveam masina si o luam eu, vorbeam in masina. Acuma nu mai prea reusim....
Pe ea in geenral nu o prea intereseaza jucariile. Ea vrea numai sa fie cu noi. Din nou, imi reprosez ca nu avem timp; destul de rar reusesc sa stau cu ea seara si sa ne jucam. De multe ori e obosita, pentru ca asta se intampla seara dupa 7 jumate... Ce sa mai facem? Ii fac o baita, la pijamale, lapticul, si nani...
Sper la vremuri mai bune din toamna. In functie de masina (daca o pot lua si cand vine - dureaza o luna - sau daca nu o pot lua si ma consolez), ne vom lua concediu in ultima saptamana a lui iulie sau prima din august. O duc pe Eliza la mama, si de luat, o vom lua cel devreme la 5-6 septembrie. Mai vedem. Sper in luna aia, desi nu vom avea concediu, sa ne mai revenim.
Hai ca va pup, ma apuc de treaba ca am tone tone tone interminabile.
Sper in weekend sa reusesc sa vad si eu pozicile!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Flori, mult succes si tinem pumnii!!! O sa te descurci tu, oricare ar fi circumstantele. facem si galerie daca e nevoie. Daca pana acum faceam galerie la bebici, iaca veni randul sa facem si la joburi.
Anka Sa-ti ajute Doamne-Doamne sa realizati ce v-ati propus. Imi pare tare rau sa aud ca matizica a fost vandalizata nu de alta dar si eu am ceva la inimioara pentru matizica. Noua ne-au smuls doar oglinda din stanga intr-o noapte si eram terminati. Plus ca nici nu era a noastra, era a lui marius, de servici, dar tot am bolit.
Ei, fetelor, stiti ca de muuuuuult ne tot dorim si noi masina. In sfarsit o avem!!!! Am cam fost un pic inconstienti dar daca nu ne aruncam cu capul inainte mai tanjeam si-acum dupa una. Partea buna aici e ca avem mijloace de transport si totul e destul de simplu, dar cand trebuia sa plecam undeva...ne apucau durerile de cap!
Acum ne doare capu' din motive de rate&casco...dar nu-i bai...noi sa fim sanatosi!!!
Alte noutati...
1. sambata am botezat un baietel. A fost cuminte rau la biserica!! Adica a dormit tot timpul. Si babele abia dup-aia au inceput sa "comenteze" ca cica finul prin botez ia din pacatele nashei si daca el a dormit inseamna ca nasha nu are pacate prea mari ca altfel se agita... Ma rog...de-ale folclorului romanesc...
2. fata mea e gradinicera!!!!! Am trimis-o, pt acomodare, la gradinita la soacra-mea. Ea fiind invatatoare...e mana-n mana cu educatoarea...care de altfel e preoteasa...moama, o imbarligatura ca la tara...asa ca Andra e pe maini bune! Imi povestesc doar ca mananca muuuult mai bine decat acasa si pica de oboseala si la pranz si seara. Dar mi-e doooooooor de ea de nu mai pot!
3. ne-am luat pana la urma bilet la mare pe cont propriu, fara sa mai apelez la altii...[:P] adica maica-mea...asa ca vom fi in Mamaia de pe 10 iulie, cu tot cu copkil!! Sa vedem cum o fi...nu de alta dar la mare nu avem cum "sa o luam la padure"!

Cam atat
Aaaaaa, am zis ca mi-e dor de Andra???? tare de tot???
Hai va pup!

Liliana& Andra-Maria

Andra - Mai 2006

Mergi la inceput