Nazdravani de aug-sept 2003 (72)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

La multi ani DIANA, sa fii sanatoasa, sa cresti mare si frumoasa alaturi de parinti si surioara! Sa ai parte de mult noroc in viata!

Andreea, Emma si Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ia uite mai, ce lume matinala!!! si in state inca nu e 7 iunie, da' nu se pune, la noi a rasarit soarele!

asadar, DIANA, , mami - sa-ti traiasca fata!!!
cum a iesit sambata?? ce-a ales de pe tava??

auzi ma lili, ma gandeam aseara, daca nu tin amenintarile la andra, si tot se crede frumoasa, zi-i c-o s-o mariti cu un print urat... sigur gasesti tu prin vreo carte unul desenat aiurea... mai sti, poate tine figura!

noi inca n-am trecut la amenintari minoritare, ca i-am vazut pe altii patiti, suntem inca la inchis in baie, chestie care uneori il potoleste instant, alteori e nevoie si de punerea in aplicare.
in schimb afara nu mai tine aia cu "mergem in casa". cum pronunt "casa", ia singur drumul spre bloc... si e enervant, ca io vreau la aer!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

DIANA

Sa fii sanatoasa si sa cresti mare alaturi de Emma cea dragalasha si sa-ti bucuri parintii cu fiece zambet, grimasa, sunet...

cris mai, buna idee cu printul urat, dar tinand cont ca ea e indragostita efectiv de monstii din scooby-doo, ma gandesc ca...cine stie??
E tare de tot faza cu inchisul in baie...
Ma gandeam cum as putea-o aplica si io...numai ca mandra mea mi-a demonstrat cam ce poate face singura-n baie...in primul rand deschide toti robinetii, apa la wc o trage de n'shpe mii de ori, rufele din cos le imprastie peste tot si ea se pune-n fund si haleste pasta de dinti ...Spun din experienta, ca am lasat-o odata, bine bazata ca fata mea presteaza la olita si cand mi-am dat seama ca e prea liniste era prea tarziu...

Liliana& Andra-Maria

Andra - Mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

DIANA
Sa cresti mare si sanatoasa, vesela si fara griji!

iuliana, alex sa va traiasca fetele...doamne cum trece timpul, ce micutza era diana cand am vazut-o si uite ca face anisorul! Sa va bucurati de ele!!!!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

La multi ani, Diana mica si scumpa, sa fii sanatoasa, vesela si fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Fetele, multumesc pentru urari!! A trecut repede un an, Diana e ditamai galiganga grasana. Ii cumpar chiar si haine de 2 ani:). Merge in picioruse de vreo 8 zile. Imi mai trag si eu un pic sufletul. E o cuminte, dar are si zile cu talente:).

Duminica a iesit f. frumos. Am muncit 3 zile de mi-au sarit capacele. A ales de pe tavita un calculator, un telefon si oglinda. Pun acum si poze, dar as fi vrut sa mai astept niste poze de la cineva ca eu cu maimuta asta care nu a vrut decit la mine si ta-su nu am putut face nimic. Emmei nu i-am dus grija, s-a jucat si fugarit cu baietii pina a cazut lata in masina la intoarcere. Pe mine ma dureau buricele degetelor.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Gata, am pus poze aici http://community.webshots.com/album/551156289zgigsU . Am pus si niste poze cu papa pe care am facut-o. Din pacate, nu am putut sa fac la toata mincarea ca am fost super ocupata. Lumea cica a fost multumita. Am fost vreo 45 de persoane si 13 copii.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Matinala di nou, pai mai Cristina, imi vine sa ma urc pe pereti ca Emma ma scoala i fiecare zi la 6 dimineata. Si ce sa fac la ora asta ca n-am chef de treaba cu noaptea-n cap. Intru si citesc, vad poze, cam 15-20 min. Nu prea pot sa raspund ca ascund tastatura de fii-mea.

Petrecere in toata regula, la voi, Iuliana! Foarte frumoasa Diana, o printesa. Si Emma foarte chic. Sa va traiasca fetele cochetele!! Mancarea m-a dat gata, mi s-a facut o foameeee... Iuliana, arati foarte bine, ai slabit ceva.

Am vazut pozele cu Andra, carliontata. Foarte curajoasa, sa calareasca ea pe ponei. Andreea tipa si cand trece un catel pe langa ea. De animale mai mari sa nici nu auda.

Am vazut si pozele cu Eliza, frumusica foc cu gropite in obraji. N-am remarcat pana acum.

Cam atat pentru acum ca se tot intinde Emma la tastatura.
Numai bine!

http://community.webshots.com/user/arnautuemmagabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Neata fetele!
Multi ani cu putina intarziere DIANEI! N-am mai deschis netu pana azi... :(
Liliana - clar fi-mea e sora cu fie-ta! Mai, nu te mai supara. Asta este, unii copii sunt mai curiosi decat altii! Care e problema ta ca fata mananca pasta de dinti si trage apa la WC. Auzi, da' deo fis din ala n-ai? Ca Eliza apasa si spray-ul de baie! Si face si inventarul detergentilor de SUB chiuveta, care sun in dulapior. Si daca apari in usa. te instiinteaza "Aici, in dulap, numai mamicile si taticile umbla" Dar ea se crede mamica bebelusului ei, deci este inclusa in categoria alora care au voie la dulap!
Mai noi, patiram si noi ca tine cu pampersii! A fost soacra-mea la noi dupa Pasti o
saptamana, cand a fost Eliza in vacanta, si ce credeti? A invatat-o iar la olita! Ori Eliza facea la toaleta pe colacelul special de vreo 5-7 luni!!! Acuma abia mai face pisu. La kk vrea olita, ca sta si se gandeste 100 de ani, ori... e mai comod pe oala, ca pe toaleta ii atarna picioarele si n-are cu ce se distra decat desfasurand hartia sau fasaind spray-ul... si tot asa....
Acuma e acasa cu mama (care e la noi de 2 zile). Ieri mi-a tusit putin, ca alaltaieri am fost la Carrefour, am iesit seara tarziu, era frig tare, iar ea, in bluza, nu vroia sa intre in masina. Alerga in jusurl nostru (mie imi era un frig sa mor!) Si radea de una singura "Mami daldaie BRRRR Eliza daldaie BRRRR" si tot asa... A doua zi tusea. Vad ca i-a trecut rapid. Maine o duc la gradi, ca mama pleaca.
N-am apucat sa vad pozele. Sper diseara. Poate mai pun si de la noi cateva noi, ca sunt in urma tare...
Va pup ca ma intorc la treaba, ca de asta nu duc lipsa... (mi-am luat si eu o mica pauza ca mi-era foame :) )

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

anka, zau, la faza cu tremuratul, nu stiu de ce m-am gandit la "greierele si furnica"

io am postat ca sa-mi laud fata, zice "mmaammaaa"... tati boceste de necaz. iar io parca nu realizez ce fetitza mare am!! de cand stam si-n fundulet, parca e alta viata pe-aici!
si andrei a descoperit insa o noua ocupatie... "poc iis", in traducere, pocnit in frunte pe sor-sa care sta in fund, ca sa cada pe spate. chiar si in patut o darama.. nu stiu ce are cu ea...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput