Mamici de mai-iunie 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 2
neda spune:
Buna fetelor
Felicitari proaspetelor mamici.Sa aveti parte de bb-ei sanatosi!
Flory si Irinel -va doresc in primul rind multa putere sa puteti trece peste aceste momente.Copiii vostri sint niste luptatori si se vor face bine.Totul e sa va rugati in fiecare zi si sa CREDETI ca ei vor fi sanatosi.Gindirea pozitiva va v-a ajuta si pe voi si pe micutii vostri.Va spun din propie experienta.Au fost momente in care am plins si am zis ca nu mai pot, dar in fiecare zi ma incurajam si ziceam -maine v-a fi mai bine.Si pina la urma a fost.Rugati-va cit de mult puteti si D-zeu va v-a ajuta.
Ne rugam si noi pt micutii vostri.
Mihaita e bine.In saptamina aceasta ne-am luptat cu gramele.Cind lua in greutate cind slabea.Am fost extrem de ingrijorata ca nu creste dar de 2 zile maninca mult mai bine si a luat si in greutate.Acum are 1500gr.Astept sa creasca cit mai repede si sa il iau acasa.E un bb foarte cuminte.Nu are colici, nu plinge chiar il vad deseori cum zimbeste.E tare scump.Maninca si de la san si din sticla.
Fetelor-va multumim ca v-a ginditi la noi.
Neda si Mihaita 2w
neda spune:
Pt inceput am pus 2 poze cu Mihai.
Sper sa le puteti vedea.
Aici :
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551032472&security=AETlRs
Neda
Diana79 spune:
Lacri bine ai venit acasa!!! Sa creasca mare Alexandru si voi sa va bucuratzi de el. Asteptam poze si poate ne povesteti si cum a fost nasterea.
Neda cat ma bucur ca e bebe Mihaitza bine. Am vazut pozele e un scump.. Multa sanatate in continuare.
Doroti eu am vazut-o pe Natalia ta mai demult poate am uitat sa postez, sa-mi spun parerea. E ca o printzesa, scumpa, scumpa....Sa va traiasca si sa va bucurati de ea. Multumesc de sfaturi, o sa incerc sa le pun in aplicare.
Din pacate dupa ziua de ieri, azi a fost o zi obisnuita cu contractii dar nu asa cum ar trebui . Asteptam in continuare.
Diana 39+ cu Nicole Evelyn
Roxana Claudia spune:
Neda - e dragut foc piciul tau. SA vezi tu ce mare si voinic va creste Mihaita! Fiecare bebelus are ritmul lui.
Diana - ti-am raspuns la capitolul trecut . Ai devenit nerabdatoare ca si mine. Eu deja am obosit sa fiu atenta la semne: astept sa se intample si basta. Cat sa mai stea?? Ca nici loc nu mai are sa se miste! Contractii dureroase ioc....doar colul ma doare atat de tare incat nu mai pot merge.
Si dr imi recomandase plimbari si sex . Of!
Lacramioara - bine ai revenit! Nici nu sti ce bucurie mi-ai facut spunand ca s-a rezolvat cu bine cu respiratia lui Florin Alexandru. Sper ca acum e bine si cu alaptatul....cred ca la tine apelez daca am probleme la spital cu asta!! Ai reusit sa te odihnesti cat de cat acasa??
A-propos, stii tipa aia care a sforait la travaliu, Lili?? A nascut pana si ea acum 3 zile!
Roxana 40sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
luc2 spune:
Buna dimineata,
Fetelor tineti pumnii, azi e si la mine ziua cea mare.
Plec la spital pe la 13.00 si pe la 17.00 imi va face cezariana.
Am ceva emotii, dar probabil cand voi intra in maternitate va fi lovitura finala.
Inca am dileme cu legatul trompelor si probabil ca nu o voi face, chiar daca sunt la a doua cezariana.
Ma duc sa mai indes in bagaj, am sentimentul ca plec in concediu la cate am pregatit.
Sper sa fie totuil OK si sa ne auzim cat mai curand!
Tineti-mi pumnii!
Luc2, 38+
LYLY809 spune:
Buna dimineata!
Vivighe, Carmina, Diana79 si Roxana, multumesc penrtu intampinare!
Roxana, m-am intalnit cu Lili noaptea la bantuitul k stafia prin spital si i-am vazut si pruncul. Sincer, ma asteptam sa apari la Giulesti pana urma sa plec acasa. Eram fara de speranta acum 2 zile in privinta parasirii spitalului... Poti sa ma suni oricand pentru chestia cu alaptatul, nu ca as fi cea mai experimentata dintre mamici, dar am "experimentat", dupa cum bine stii, cel mai recent, "chinurile" de la inceputul laptatului.
Astazi dimineata, la varsta de 5 zile, Alexandru -fost Samburica- a reportat mai multe victorii: s-a trezit la exact 3 ore sa chiraraie dupa mancare, a scapat de colici si respira normal pe nasuc. Nu-mi vine sa cred! Acum doarme dus. A! Bineinteles ca mie imi datoreaza colicile, cand am ajuns de la spital alaltaieri m-am infipt in ciresele pe care nu apucasem sa le mananc in seara in care m-a apucat travaliul.
Si eu am repurtat o victorie: am reusit sa fac ragade, dar stau cu bephanten pe dumnealor si umblu prin casa ca Brigitte Bardot
Acum o sa incerc sa citesc ce ati mai scris pw aici, desi sunt moarta de somn. De, victoriile mari se obtin cu chinuri ( ma refer la noaptea alba petrecuta pentru "educarea" lui Alexandru).
Lacri si al ei Alexandru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
LYLY809 spune:
Hei, acum am vazut de ce am nascut asa de usor Va multumesc tuturor pentru galerie!Florypop si Voichiv, felicitari! Numai voi ati mai aparut pe lista intre timp. Sa aveti bebelushi extrem de mancaciosi si intelegatori!
Ioana, ma bucur mult ca bebe Serghei este asa de mancacios!
Lacri cu Alexandru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
cypocs spune:
LUC, incepem galeria , nastere usoara si bb sanatos.
PAPADIE, de ce e periculos alaptatul intins pe o parte in pat ca eu numai asa alaptez pt ca in alta pozitie nu poate suge ca se inneaca.??
ALIA si bb Maya
zax spune:
LACRI SI ALEXANDRU - Bine ati venit acasa si felicitari pentru succesele reportate. Refacere cat mai rapida si multa sanatate. Ma bucur atat de mult ca ai reintrat pe forum, imi lipseai, sincer.
Diana, cocutica, Roxana - tineti cont de recomandarile lui Doroti, poate functioneaza si la voi . De altfel si pe mine ma bate gandul sa apelez la ele, numai ca nu stiu in ce ordine ciocolata, sex, alune, plimbare...
Cristina - apropos de cosmetice; eu am cumparat de la Bubchen din Cora si de la Nivea Baby.
Luc2 - m-am trezit cu gandul la tine, sa intru sa-ti tin pumnii, ca stiam ca azi e ziua cea mare. Nastere usoara si un bb perfect!!!
Fetelor, si nu o uitati pe Mariuca lui Irinel. Ultimele informatii despre starea ei le-a postat George, sotul Irinei la Discutii generale.
pe toate si asteptam vesti!!!
zax 38+ Horia Alexandru
POZE
Voinicel
marrycalu spune:
Neda sa-ti traiasca baietelul,sa fie sanatos si sa va bucurati de el,e un scump,sa dea Dumnezeu sa pape bine sa ia in greutate si sa mearga acasa.
Marilena si Robert(2 mai 2006)