Mamici,nemamici,burtici _ din jud Hunedoara(5)
Raspunsuri - Pagina 5
Mi-Ka spune:
esty
Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu
Delia21 spune:
Bun venit esty!
Lorelay,in ce zi din februarie?Si Rudy e tot din februarie,pe 25.Mika,pupim burtica!Noi suntem bine,lui Rudy cred ca o sa-i apara dintisorii cat de curand caci e tare ....indispus in ultimele zile,darprintre plangaceli mai si zambeste.Sa ne mai zici si noua cand ai noutati,te rog!LA MULTI ANI SI SA FITI IUBITE MARIILORAvem pozici noi!!!!!
Mi-Ka spune:
rachel owen, pe la noi nu mai intri??? Noua ni-i dor de tine si de bubu
Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu
Mi-Ka spune:
Breeeee, pe unde sunteti????????????? ADUNAREAAAAA!!!!!!!!!!
Mi-ka
MaryP spune:
Iaca ma bag si eu aici ca musca in lapte, nu ca nu ar fi locul meu aici (fiind din Petrosani)...
Intrebare pt MIHA 2006: asa-i ca ne cunoastem, ca nu imi dau prea bine seama din poze
POZE CU RAZVAN MIHAI
MaryP spune:
quote:
Originally posted by lorellay
Sal...
Din Petrosani nu e nimeni?
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
Ia te uita!
POZE CU RAZVAN MIHAI
Delia21 spune:
MIKA,unde sunt draguta pozele alea pe care te laudai ca mi le trimiti ca sa-ti vad si eu burticul respectabil?Astept !Ce ma bucur scumpa de fiecare zi ,saptamana ce trece ca stiu ca se apropie momentul cel mare.Parca retraiesc cu tine momentele din ianuarie-februarie.Spuneai ca este bebita in siguranta daca se naste dupa 20 septembrie,bine,eu i doresc sa stea la dospit chiar pana pe 20 octombrie.
Mihaela,ce face printesa ta?Pupicim pe toata lumea
Mi-Ka spune:
Delia21
Sa o vezi tu pe mama cum asteapta pozele de la mine, la fel de mult promise
Ce face bb Rudy? Mi-e tare dooor de falcutele si de rasul lui
miha2006 este cu micuta la Petrosani, vine pe marti...parca
Mi-ka
Delia21 spune:
fetelor,daca nu stiti inca ,am o veste:a nascut mika o o papusica de 2 kile si 43 de cm.
Felicitari Mika si bine ai venit pe lume Alexia!!
fairy_adina spune:
Va avea loc la Petrosani un workshop cu tema Strategii Didactice Intuitive, unde sunt invitati si parintii care au copii de gradinita sau de clasa I . Se va discuta despre metode noi de invatare a cititului , vedeti exemple pe www.abecedar.com
Daca doriti sa participati , luati legatura cu mariana.straut@gmail.com
Cu drag, o fata din Orastie - de care mi-e tare dor da sunt prea departe .... doar ce am fost pe acolo .
Pupici
www.maria-ghinea.com" target="_blank">O poveste care poate schimba viata unei fetite
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele