Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap3.

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Slaba miscarea azi

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

eu sunt prin zona...
laurici, io-s dispusa de-o intalneala.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Neata fetele,Shehe pupici si tie,Laurici distractie placuta simbata sa fi o nasa super meseriasa draga mea.Pupici dulci si la toate fetele fara exceptie eu sunt absenta deoarece am foarte mult de lucru si o sefa cu ochii pe mine ca pe butelie.ma stresat in ultima vreme,nu mai suport sunt foarte obosita si deja ma simt si cam rau.Sper sa imi revin si poate reusesc sa imi iau putin concediu.AncaW nici cu tine nu am mai vorbit de mult timp.ici

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Salutare fetele!!!
Imi este dor de voi, de perioada in care ne conversam...
Am mai urmarit aspirantele si pe multe dintre voi nu v am mai gasit pe acolo , v am cautat si dincolo si nici acolo nu v am gasit
Imi pare bine ca in sfarsit am dat de voi aici dar sincer mi ar fi parut bine sa va vad in alta parte
Dar timpul le va rezolva pe toate

La multi ani sarbatoritelor!!! sa fiti sanatoase si sa vi se implineasca la fiecare in parte ceea ce va doriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Mirelush, ce ma bucur ca esti alaturi de mine pt. intalneala!!! Vezi ca io zilele astea sunt ocupata si te las SEFA DE INTALNEALA in locul meu. Luni cand intru sa vad listutza facuta

floricika

pup toate frumoasele, nu va mai enumar ca n-am timp

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Am uitat ca sa fac si io scleroza din mine vorbeste!!!
Azi il operez pe al mare magar al meu; ligamente incrucisate rupte si meniscul bulit!! Ca si mamica lui Sper sa fie bine, cam pe la ora 1 il scoate din operatie si este langa el logodnica.
Sunt baba rau fetelor..........

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Si inca ceva: nu cumva doriti voi sa schimbam numele subiectului si sa-l numim LOC DE INTALNEALA PENTRU VECHILE ASPIRANTE?

Daca am spus prostii sa nu dati tare!!!

Laurici
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ziua buna lume!

Mercedes

Lauriciu,sanatate multa "magarului"

Pup fetilii,io ma lupt cu scirbele care au venit ieri in ziua 20,mi-am pus utrogestan sper sa se opreasca!

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetele.
vale,ma bucur ca scri din nou.
Eu as veni la intalneala,dar sapt.viitoare sunt ocupata,plus ca nu stiu la ce ora ar fi,ca seara nu pot ca nu mai am cu ce ma intoarce acasa..si deh ..Deci daca se stabileste o zi si o ora as sti si eu daca pot sa vin sau ba.
Maine am examenul pt permis..si-s un car de nervi,emotii si stres...parca m-as duce sa-mi taie aia gatu' si alta nu zau..nush ce-i cu mine,ca n-am mai avut asa emotii de la bac. si nici atunci in halu' asta.
V-am pupat...ma duc sa-mi iau un calmant ceva..
vale..tie iti vin uratii prea devreme..mie prea tarziu(sau mai bine spus cand vor ei)..ii astept si ioc..mama lor..numa maine sa nu vina ca n-am chef de dureri de burta si alte alea..

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Neata si de la mine!(ca acum m-am trezit )

Laurici sanatate multa baiatului!

Leditia bafta la examen!Cunosc sentimentul,ca si eu am avut niste emotii de ziceai ca sunt la scoala ,dar pana la urma a fost bine.Mai naspa a fost dupa...si acum,dupa 6 ani eu tot am frica de condus.Sper din suflet sa nu patesti ca mine

Vale,imi pare tare rau ca au venit uratii,fir-ar ei sa fie!Dar lasa ca pleaca ei si incepe o noua luna!Te pup dulce!(daca te rog,imi mai dai nick-ul de pe ym?ca l-am pierdut la "curatenia" de care ziceam acum cateva zile )

Eu habar n-am in ce zi sunt,daca am avut ovulatie,nimic.Acum suntem tare zbuciumati cu plecarea acasa si chiar nu m-am mai stresat deloc cu asta.

Va pupic pe toate si va doresc o zi buna

Flori
Noi

Mergi la inceput