Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap3.

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Am gasit si eu subiectu' si ceva nume vechi.. Madyn felictari si Nastere usoara!!! M-am trezit si io cam tarziu...

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Anischiar vroiam sa trimit pm sa te intreb ce-i cu bistroul???
Relya
Bey care ziceati de maritat la 20 de ani,io v-am luataveam 19 si 5 luni

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Ciau dragalaselor !

Mersi mult de urari si va doresc si voua numai bine!
Dandanutza, din partea mea, cu difuzoare, asculta aici :
www.icq.com/friendship/pages/browse_page_18965.php" target="_blank">http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_18965.php
da sa stii ca io am intrebat de tine.
Vale, fain si romantic !

va pup pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

sorina scumpa, am vazut ca tu ai intrebat! ce mai faci mama draga, ca tu ai disparut inaintea mea?

anis , alaturi de tia tu esti o alta minune cred ca plutiti!

uf laurici sa ne gandim la tia, nimic nu-i exclus. fiv chiar iese total din calcul?

pup cu drag pe toata lumea, tare imi era dor de voi si ma bucur tare, tare ca v-am regasit!

dandana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Cu scuze pt intarziere,Sorina si Ancutza(gogosar)va doresc din suflet sa fiti sanatoase,fericite,iubite si sa apara cat mai curand bb in viata voastra.La multi ani!

Vale si ma bucur ca ai revenit!

Fetelor,eu incerc de azi sa intru la dieta Vreau sa tin dieta cu lapte si banane,dar mi-e frica sa nu pun mai multe kg pe mine dupa ce o termin.Incerc totusi,ca am cam facut burtica si ma dispera.

Pupici la toate fetele

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Relya frumoasa si instructiva poveste!
dandana bine ai revenit
Tmihaela si tie ca nu te-am mai vazut de mult, pentru ca nu am prea avut timp si mai am si

Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

relya, frumoasa povestiara
va pupik pe toate si va doresc o seara minunata.
dandana, unde vedem si noi pozici cu burtik?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Buna dimineata !

Vale la 19 si 5 luni ???? Wow...misto si romantic, vorba Sorinei. Chiar ca ne-ai luat.... Bravo !!!

Gogosar, Dandana, Sorinush, TMihaela, Laurici, MirelaV, Vale, AncaW, Shehe,Flori76,Georgiana si restul fetelor va pup si va doresc o zi minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Dragele mele dragutze

Nu-mi vad capul de treburi...am intrat doar sa va pupicesc mult pe TOATE si ma gandesc cu durere-n suflet ca nu s-a raspuns la apelul meu de intalneala!!!

Nu stiu daca mai intru zilele astea ca Sambata sunt nasa (cununie) si am o groaza de belele de rezolvit.

Daca va hotarati la intalneala sa fie sapt. viitoare cel mai devreme fara marti si vineri ca sunt la cursuri!

pupici multi!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Pupicei din Islanda

Laurici,distractie placuta sambata.Daca as fi fost in Buc..cu siguranta as fi dat curs invitatiei tale

Relya te pup si eu dulce si-ti doresc o zi buna

Celelalte fete??pe unde sunteti?Mi-as dori sa ne dam o intalnire pe chat sau pe messenger,sa mai stam si noi la o vorba.Ce parere aveti?Va pupic si mai vin

Flori
Noi

Mergi la inceput