Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap3.

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

VALE, si eu plec pe 20 august.Pana atunci......mai e o gramada.
Si sper sa termin si eu casa......Si sa vezi faza ca atunci cand plec la mare sunt si cu rusii dupa mine.Deh, sa nu ma bucur si eu de sotul meu pe litoral.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eu am cam terminat de spalat hainele si m-as intoarce la mare din nou.Poate mai dau o fuga si in august asa doar noi doi.

Ancutza Gogutza nu ne lasam noi batute cu una cu doua!Poate ca fac vre-o figura si te ocolesc in concediu rushii.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Gogosico,aici la locul de intalnire al vechilor aspirante scriem ce vrem si sper sa nu se gaseasca cineva sa-l inchida ca fac revolutie
Aici vreau sa ne regasim cele vechi dar totodata le astept si pe cele noi,nu vreau discriminari,desi recunoasc ca am facut si eu cateodata dar numai atunci cand chiar nu mai puteam.Voi stiti ca eu sunt o fire pasnica,vorbesc cu toata lumea,ascult,dau sfaturi in masura in care pot,dar cand vad persoane care incearca de 1 luna sa faca copii si umplu pagini intregi cu deceuri ma apuca nebuneala
Dar STOP,vreau sa o luam de la capat frumos,asa cum stim noi,cu prietenie!
Asa cum zicea si Anca undevaeu aici mi-am gasit o gramada de prietene,persoana cu care nu credeam ca am ceva in comun,persoane carora le trimit mesaje,cu care vorbesc pe YM(stiu in ultimul timp nu prea din cauza de scirbici)sau persoane la care ma gandesc pur si simplu ce fac,chiar daca nu vorbim!Voi sunteti cunoscute si de catre sotul meu,si de familia mea,chiar si de catre prietenii mei,eu intotdeauna am avut ceva de povestit despre prietenele mele de pe DC,din japonia si pana in state,va multumesc ca existati si sunteti langa mine la greu,ca la bine nu am avut motive pana acum
Doamne din 2002 pe dc aspiranta,mie raaaaaaaaaau!

Va astept!

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Hola !!!

daca scrieti iar pe aici, hop si eu ! ca aici imi place...nu vreau la "peste nu stiu cati ani", pentru ca datorita unor prietene virtuale pe care mi le facusem aici si care la un moment dat (in vreumurile bune ale optimistelor) ma certau sa nu ma tot vad asa de "batrana", am trecut la faza "tanara si nelinistita".

in fine, putem scrie aici si gata, tot ne gasim noi locul undeva...si am putea incepe aici listutza din nou.

Asi, ardeleanca draga, deci te-ai relaxat si bronzat ! bravo tie, acu sa vezi cum vine surioara lui Razvi, dupa soare si relaxare e numai bine !

Laurici, mie, mi-o fost dor de tine !

Relya, tu ce mai faci ? cand am mai citit pe la FIV, ca acolo mai vedeam niste fete cunoscute si vroiam sa vad care e viata lor, am vazut ca te gandeai si tu la FIV, cand il faci ?

Vale, las ca esti tu din 2002 aspiranta, da si cand se deschide robinetu, vezi tu cum faci echipa de fotbal ! unul dupa altul !

Gogosico, io am luat exemplu de la tine si scriu aici, ok ?

Georgilici pe unde esti ? si toata gasca mare, ia mai ziceti si voi aici cate ceva, ca de nu va enumar din memorie si se umple din nou listutza !

va pupacesc pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Sorina,sunt aspiranta pe dc din 2002 da in real life,sunt de 8 ani,acum in august se fac 8 ani de cand am zis,gata hai sa facem cupil,da dupa cum vezi n-am facutBey si nu-mi mai zice si tu,ca si asa am o prietena care ma dispera cica sa-mi dea Dumnezeu gemeni ca sa nu ma mai chinui inca o datasper sa nu o auda CEL de Sus,si sa-mi dea 2 da pe rand

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by valentinag
Androixo,am citit eu bine?Esti aspiranta din nou?uaaau ce misto,vezi sa nu cumva sa ramai din prima luna de incercari ca te alerg de nu te vezi

Ba e musai sa raman din prima daca vreau sa unesc CIC-urile.
In alta ordine de idei si noi tot pe 21-22 august plecam la mare, voi unde mergeti? Noi mergem la mangalia. Poate ne vedem la o
Laurici, te pup si eu. Flacaul imi face zile fripte ca ii cauta bunica-sa in coarne si apoi eu daca nu ii suflu si anume in se tavaleste pe jos si plange cu lacrimi de crocodil.

Eu vroiam sa nu va mai suparati cu "aspirante optimiste". Subiectul ala nu mai este ce a fost. Pur si simplu il plangeti degeaba. El nu mai exista de mult...
Gogosar, de acord cu tine, dar ce mai faceti alt subiect? Asta nu va place?

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Androixo, noi plecam pe 20august la Eforie Nord.

Nu vreau alt subiect, mie imi place asta.Aici vreau sa ne dam intalniri si sa vb.Astea sa fie ce a fost candva aspirantele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

cum stiti..nu-s nici aspiranta...nici optimista in ceea ce priveste bb dar nu ma pot desparti de voi. cum ati zis toate...parca ne stim de-o viata. ce-i drept..s-au legat si prietenii mai strase...dar zau ar fi pacat k cine trebuie sa nu isi arunce un ochi si pe aici si sa vada ce impact au avut deciziile luate pt forum .. asupra noastra.
poate e spre binele nostru si al dc sa mearga mai repede..sa fie mai rapid de gasit un subiect sau o tema de discutie..dar zau k sunt multe alte forumuri ce ar trebui putin pieptanate...
io..cam asta
va pupik pt toate si mi-e dor in mod deosebit de vale, laurici, lachione, tumpilica,gogosarelu', sorina, androixa...si-ar mai fi..concluzia...mi-e dor de toate.
madyn, ce face burtik?
am fugit...cu speranta k cineva isi va arunca un ochi si pe aici
pupici la toate

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

'Neata dragelor, si io p'aici cu fortze noi! Sunt cuminte, nu mai spun prostioare si-mi vad de treaba mea... ce sa fac? m-am cam sclerozat si io la batranetze!

Sorina, ma bucur ca esti aici, mai scrie si tu din cand in cand ca mi-e dor de tine

Andrixo, ce fericita esti!!! sa te bucuri cat potzi tu de flacaul tau acum ca o sa se faca maaaare ca ai mei flacai si o sa ai de trassss...Iti dau un singur exemplu: dupa 3 saptamani de tratative am reusit sa-l fac pe ala mare (de 20 de ani)sa inteleaga ca o sa fie indragostit de multe ori. Se certase cu prietena cu care era de 3 ani si ..durere mare... el nu mai avea de ce sa traiasca.
Nu ascud ca m-am cam speriat ca a avut o depresie de toata frumusetzea. Aseara intr-un final am batut palma si o ia de la capat, oricum cred ca este pe drumul cel bun. Doamne Ajuta!

Vale, pup fata frumoasa!!!sa sti ca io te intrec in ani de aspiratiiam 14!!! Apropos, fac o cura de slabire foarte buna, daca te intereseaza da un bip pe tel sau pe messenger ( Y ID: laurapaglas )sa-ti spun. La mine a dat rezultate.

Mirela V, gogosar, Anca Wish, tumpi si toate celelalte

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

cu okii pe voi!

Mirela de intrebare, sintem bine, inca mergem la munca. Si tot nu-mi vine sa cred ce mi se intimpla !

Las' ca vedeti voi cum e cind dupa atitia ani, atitea intebari, atitea probleme o sa va treziti cu bebe ....

Mey da' de intilneala aia nu mai ziceti nimik? Ca daca nu apuc sa mai vin, macar sa va vaz in poze!!! Lauriciule fa cevaaaaa!!! si repede, ca pleaca fetele astea pe la mari si tari si nu le mai prindem nici cu !

36+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput