Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap3.

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Dragele mele,
Din cate se vede si-au cam bagat picioarele in mesajul meu si s-au simtzit amenintzatzi drept pentru care au inchis subiectul.
Asa ca io ma tzin de cuvant, merg mai departe deoarece nu am nevoie de moderatori tembeli care sa faca ce vor ei cand vor ei, si o sa vedem noi care este rezultatul.

Daca asa intzeleg ei sa trateze membrii, ei aflati de la mine ca nu ma pot numi membru si-mi bag si io picioarele.

Catre toti moderatorii: LASILOR!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Laurici - eram sigura ca asa se va intampla...
Pot sa va anunt oficial - aici v-am gasit pe majoritatea din vechiul subiect - ca imi pare rau, dar sunt dezamagita si ca nu voi mai scrie la "Asteptand un ingeras..."!!!
Voi citi ce se intampla la la Odisee si probabil ca voi mai scrie acolo.
Va doresc sa va vedeti visul implinit si sa va intelegeti!
Va pe toate-toate!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice cu bebelina sau bebelin la bord
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Fetelor, ma simt AMENINTZATA! Am primit avertisment....
Ma simt ca la scoala. cineva m-a pus la coltz si sunt in pragul exmatricularii...

D'asta n-a reusit mama sa ma faca om ca io's berbec si am facut mereu ce am vrut IO!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Frumos, inteligent si aparte mod de a gestiona o problema (creata chiar de ei) au moderatorii nostri: inchid pur si simplu subiectul!!!
Nu pot sa cred!!!
Laurici, nu sunt lasi, sunt insensibili si total dezinteresati de membrii forumului, de doleantele lor, de sentimentele care s-au nascut intre membrii chiar sub ochii lor - ai moderatorilor- si pe care tot ei le-au tolerat, iar acum considerandu-ne pe proprietatea lor, taie si spanzura cum le vine sau cum ii duce capul!

Nici macar nu ma mai intreb care-i de fapt scopul acestui forum! Si daca postarea ta a consituit o amenintare (o amenintare la ce?????) puteau sa te sanctioneze pe tine si atat! Nu sa inchida subiectul. Tu nu vezi ca nu avem drept de replica pe forumul asta? Dar nu numai de replica...nu avem nici macar dreptul la libera exprimare!

Nu cred ca cineva a adus vreun afront in topicul deschis de tine acum cateva minute si care "a murit in fasa" si... acum chiar ma simt ridicola ca mi-am deschis sufletul in fata unor straini si am fost sincera argumentand de ce vreau subiectul inapoi!

Pentru ca dupa reactia papadiei pe care titulatura o defineste in totalitate (parerea mea), noi, membrii forumului suntem doar niste marionete care joaca in hora lor dupa cum canta ei!

NOI CHIAR NU CONTAM!!!

ADIO!!!!! DIN CLIPA ASTA MI-E GREATA! NU VREAU SA MAI AUD DE ACEST FORUM CATE ZILE OI AVEA! SUNT SATULA DE CAPETE PATRATE, OAMENI OBTUZI, SI VORBA CUIVA... "ORICE PROST E FERM CONVINS!!!"

Nu s-au pus nici macar o singura data in pielea noastra, nici macar nu au incercat sa ne inteleaga, noi am fost doar fraierii care le-au facut server-ul sa functioneze si forumul sa existe! Fraieri apar tot timpul! E momentul sa se mai schimbe... cu altii noi si creduli, cum am fost noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

sa mor io daca mai inteleg ceva dragi moderatori: ok, cu "tembeli" am inteles, dar cu "lasi" ce-aveti fratilor? e cumva vreo injurie? vreo insulta? eu, asa mai proasta cum sunt consider ca fiecare dintre noi am avut cel putin un moment de lasitate in viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by lauricipani

Dragele mele,
Din cate se vede si-au cam bagat picioarele in mesajul meu si s-au simtzit amenintzatzi drept pentru care au inchis subiectul.
Asa ca io ma tzin de cuvant, merg mai departe deoarece nu am nevoie de moderatori tembeli care sa faca ce vor ei cand vor ei, si o sa vedem noi care este rezultatul.

Daca asa intzeleg ei sa trateze membrii, ei aflati de la mine ca nu ma pot numi membru si-mi bag si io picioarele.

Catre toti moderatorii: LASILOR!

Laurici
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

nu ti-a vorbit nimeni urat si nu vad de ce noi ceilalti, fie ca suntem sau nu moderatori, trebuie sa fim obligati sa-ti citim "impresiile". pastreaza acest limbaj pentru discutiile dinafara forumului. multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Bai,ce-i revolutia asta aici?Am vazut ca au inchis Aspirantele nus de ce.nici nu ma mai intereseaza,sa faca ce vor si asa tot acest subforum nu mai este ce a fost.Eu nu ma identific cu zecile si sutele de subiecte deschise,d'aia nici nu am mai scris.Citesc la fiv,aici si cam atat.Va rog sa va calmati,nu aveti nevoie de stres si de nervi in plus,avem destule bube in cap,ca d'aia stam p'aici de atatia ani.
Hai fetele,va rog frumos,calmati-va,numarati pana la 10 si respirati adanc.O luam de la capat aici,intre prietene!
Va pup!

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Vale mare dreptate ai.

Hai sa va mai inveselesc eu (daca pot si va intereseaza).Tocmai am revenit de pe litoralul romanesc si am avut o surpriza placuta.Am fost cazati la un hotel superb care se ridica la calitatea ceruta de numarul de stele(mai putin marimea camerei).Litoralul era pustiu, peste tot se auzea marea, nu manele si terase cu multa galagie.Lume putina si mult mai civilizata ca in alti ani.Plaja destul de curata dar neamanajata deloc.
Am petrecut un concediu relaxant si foarte frumos ceea ce nu credeam ca se va intampla la mare.
Am pus si poze.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Asi,pup blonda ravisanta si cupilu!
Si io abia astept sa ma duc la mare,dar abia pe 21 august,hahaaa cat mai este!

Mie ieri mi-au venit scirbelebine ca nici nu ma asteptam altfel,este deja normal sa vina,daca nu vin ma impacientam,de ce nu vinca doar nu mi-am inselat berbatuinca

Androixo,am citit eu bine?Esti aspiranta din nou?uaaau ce misto,vezi sa nu cumva sa ramai din prima luna de incercari ca te alerg de nu te vezi

Pup iu all!

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Sal'tare fetele.
Mor de ciuda cand vad la ce s-a ajuns.
Oricum eu sunt de parere, ca nu s-a ajuns la aceasta situatie din cauza moderatorilor.Ci din cauza celor, care s-au inscris pe forum , au scris 1000 de mesaje intr-o luna, au sarit in capul aspirantelor vechi, ca vezi doamne, noi nu acceptam pe cele noi, ca facem bisericute, ca suntem si facem.dar de fapt pana acum cateva luni, asa ceva nu s-a pomenit(decat cu episoade raslete, cu cate una care se vedea prea interesanta).Tot ele, au deschis noi subiecte, cu aspirante din nu stiu ce oras, sau la nu stiu ce varsta.
Eu zic ca nu trebuie sa cedam, mai ales in fata lor.Eu consider, asa le lasam pe ele sa castige.Nu vreau sa dau nume, ca se stiu prea bine.
ASPIRANTE OPTIMISTE, cel puti pt mine a fost subiectul de suflet, cel pe care ma deschis ochii aici pe site.
Noi ne putem pastra acest subiect, unde sa fim numai noi, sa ne facem o listuta a noastra, si in continuare sa ne spunem bucuriile si supararile,reusitele si esecurile.

CE ZICETI FETELOR?????????????????????NE LASAM INVINSE?????????

Mergi la inceput