Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap3.
Raspunsuri - Pagina 18
Kariris spune:
Fetelor, dar de Georgiana din Brasov stie cineva ceva? ca io nu am apucat sa citesc din urma sa vad daca a intrat...
dandana spune:
pup fetele scumpe!
si eu vreau sa stiu ce face georgiana
dragelor, daca coaceti intalnire peste doua saptamani, plizzz puneti-o in centru, sa pot sa trec si eu
eu am cam intrat in panica aia de 36 de sapt, n-am bagaj, n-am hainute, n-am pat, nu stiu nimic
pup!
dandana
35+
Kariris spune:
dandanutzo gravidutzo! ce mult ma bucur sa vad ca scrii!
Ce mai faci tu frumoaso? ai ajuns deja la 36 de saptamani? Pai si esti sigura ca peste 2 saptamani poti veni la intalnire??? cine stie poate o sa ne dam intalnire in salon la tine
nu pe bune, tu ai ceva la mansarda? cum sa vii la intalnire la 38 de saptamani???? fii fetita cuminte, ai grija de tine si nu-ti mai fie frica...ca in curand burtoiul se va transforma intr-un sufletel care te va face sa te simti minunat!
Pupici! eu m-am gandit mult la tine dar nu am nr. tau deci nu am avut cum sa dau de tine! nastere usoara si nu-ti mai fie frica ca te mananc!

gogosar spune:
Salutare dragi fete.vad ca ati abandonat de tot acest subiect, cred ca ati plecat in concediu,sau aveti grija de bebei, de burtici sau lucrati la bebe.
Va pup dulce
florypop spune:
Salutare!!

V-am cautat ceva vreme dar v-am gasit.
Multumesc frumos pentru toate urarile voastre. Nu am reusit sa scriu prea mult pana acum...cred ca ma intelegeti cu doi prichindei acasa.
Ma bucur tare mult ca ne-am reintalnit aici.
Deocamdata va pupic si revin..
Flory si
Andrei si
Rares
MADYN spune:
Florypop felicitari pt cei doi flacai, sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii! Sinteti ok acum?
Si eu pup pe toate fetele dragi de aici!
33+
meu drag
Bebelica
florypop spune:
Acum slava Domnului suntem bine.
A fost cumplit. Dar nu vreau sa va sperii...faceti copii ca merita efortul.
Pupici,
Flory si
Andrei si
Rares
MirelaV spune:
florypop..ce surpriza...sa mai vii pe la noi. pupici si sa va bucurati de copii...

MirelaV
pupicei pe burticei
florypop spune:
Mai vin pe la voi intre doua biberoane si doia pampersi schimbati.
Nu am timp nici sa mor. Acum dorm amandoi piticii de aia am reusit sa stau nitel pe net ca in rest sunt varza.
Pupici,
Flory si
Andrei si
Rares