Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap3.

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna dimineata dragele,sunteti niste super dragute si super prrietene.Nu este deloc tirziu pentru rarir Shehe,chiar niciodata nu consider ca este tirziu pentru a face o urare cuiva.Eu sunt bine,doar ca ieri ma cam tras curentul si m-am ales cu o nevralgie.Lachi draga mea imi pare rau pentru chinul care lai suportat,baremi daca ar fi fost cu folos mai ziceai.ici la fete dulci

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

'Neata fetele! Va pupic pe toate fara exceptiune!

Lachi!

ref la intalneala: cred ca trebuie sa o punem mai peste 2 saptamani ca io plec in Grecia cam 2 saptamani.

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Salutare gagici.
Vad ca v-ati mai indurat sa mai apareti si voi.Mi-era dor de voi..
Va pup dulce, Eu despre mine nu am noutati, ma simt sa zic ceva mai bine cu starile mele de spasmofilie, oricum ma cam chinui si sincera sa fiu deocamdata nu mai imi arde de bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Oana sunt de acord si eu ca n-are nici o legatura tanga cu fertilitatea (sau poate o favorizeaza ).Eu am considerat asta o gluma.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Astery, te puuuup si mi-e tare dor de tine! m-am tot intrebat cum ai putut tu asa micutza sa faci asa un bebeloi?
Dragele mele voi pe unde umblati? Ati iesit la pensie? Sper ca stiti de gluma... daca nu, oricum duc la tavaleala!
Va pupez pi toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Hihihi asi ai dreptate

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

bey gagici,

...io m-am indragostit de tanga abia dupa prima extrauterina . Amor tarziu...da pe veci !!!! Pana sa devin fan ma tot intrebam ...cum or putea fetele astea sa stea cu ata-n poponet ? Ehh....nestiutoarea de mine !
Am sa las vorba , cand m-or inmormanta tot tanga sa-mi puna

toate fetele fara deosebire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Si io purtam tanga toata vara, dar iarna - baba de mine - nu-i mai suporta. Si iete-te ca ramasei gravi tocmai iarna, cind purtam d-aia cu minecuta . O fi vreo coincidenta ...

33+ meu drag
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Va pupic si eu dulce pe absolut toate

Mihaela,la multi ani,sa fii sanatoasa,iubita si sa ti se implineasca cel mai frumos vis

Lachi imi pare tare rau ca ti-a fost dat sa treci prin atatea chinuri(am mai tras cu ochiul si la fiv ).Te cred ca te-ai saturat de atatia medici si atatea tratamente,insa eu tot am convingerea ca intr-o zi(cand v-a vrea Dumnezeu)o sa fii si tu mamica,la fel ca noi toate,celelalte

Laurici distractie placuta in Grecia Sa faci pozici sa ne arati si noua pe unde te-ai plimbat

Madyn un pupic special pe burtica

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

slaba miscarea pe aici. va pupik si eu fuga fuga si ma intorc la munca.
sa aveti o zi frumoasa.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput