Racusori, e luna noastra! (17)
Raspunsuri - Pagina 15
july_g spune:
Hello fetele! Am reaparut prin zona!
Mire, cred ca te odihnesti!
Mona, harnicuta ai mai fost! Nu vii si la mine?
Cristina, pup si eu la tine!
Bone, bine ai revenit! Nu am mai fost la pescuit ca ne-am trezit tarziu si am tinut io mortis sa vad Codul lui Da Vinci! Asa ca azi lenevim!
Va pup si o duminica frumoasa!
boneca30 spune:
JULY ia zi-mi e ceva de capul lui CODUL DA VINCI?ca am auzit multe pareri diferite, si aici s-a spus clar ca nu e realitate si nu trebuie luat in serios e mai mult o iluzie!ca sa nu ramai cu impresia ca e adevarat!sunt tare curioasa ca parerile sunt impartie bine de tot si cine a citit si cartea zice ca nu are nici o legatura cu filmul!si cica a mai aparut si alt film acum distrugerea codului DA VINCI!
Stiti ce fac eu acum sunt pe post de dadaca,o vecina m-a rugat sa am grija cateva ore de baietelul ei si e un scump ,dar ai curg mult balele !bleahhhhhh!nu mai pot am terminat o cutie de servetele si jucariile le arunc una cate un in cada sa le spal!!,viki e cam geloasa dar vad ca s-a obisnuit cu el si ai cam da educatie ,adica vb pe limba ei cul si el o asculta sunt 2 scumpici!!!!!!!!imi vine sai manac de dulcici ce sunt !
CRISTINICA chiar nu mai suportam sa stau fara dc! e naspa rau,sunt dependenta de voi!
Roxy si Viki
Menna spune:
Am intrat numai sa va pe fiecare si sa va multumesc pt urari.
Nu cred ca am sa le iau pe toate, caci la una am si gafat frumos, iar la cel de marti nu merg,pt ca nu ma simt pregatita (e oral si nu vreau sa se uite profa la mine ,ca la o stupida ...m-as simtii mult mai prost asa).
Imi cer scuze ca n-am intrat atata vreme, dar cu riscul de a arunca cu pietre in mine va spun sincer,ca n-am avut chef ...de fapt n-am io chef de nik in ultima perioada ...nush de ce, cred ca trec printr-o perioada in care vreau liniste si timp sa ma gandesc la ale mele treburi.
In caz ca nu intru in fiecare zi sa va scriu, imi doresc sa stiti ca stau aici in umbra si va citesc pe fiecare, caci n-as putea altfel ...imi sunteti chiar f dragi toate
Va dulcic pe fiecare ,iar puiutilor vostri (Bone,Cookie,Geo,Ramonaa) le dau,cu permisiunea voastra pupici la patrat
PS: multumim de voturi la Po'...care mai dah!
Mona sa-mi dai te rog inca o data pagina la care o gasesc pe pisy tau. Ai grija sa nu mai dai link-ul inca o data,caci s-ar putea sa te avertizeze moderatori ca incalci regulamentul. Cu mine au facut-o ...azo, dah numa' nr paginii la care o gasesc azi si de'acolo in colo,ma descurc eu
Aveti grija de voi
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
MirelaV spune:
pe la 1 m-am trezit
nunta a fost...supeeeeerrrrrr
o sa pun si poze.
acum ma retrag sa ma reculeg. am dansat toata noaptea. ma dor toate
o zi placuta..vb later..
MirelaV
pupicei pe burticei
MirelaV spune:
vad k nu va ingramaditi pe aici.
eu ma pregatesc de somn. am pus poze de la nunta in album "mirela nunta" cu comentariile de rigoare sa intelegeti ce se petrece acolo, cat si poze cu casa in ctii a lu' July
gata...ma duc la tivi si apoi la somnic..
o saptamana noua usoara si frumoasa.
kiss kiss
MirelaV
pupicei pe burticei
boneca30 spune:
'neata iubitele mele!ce mai faceti !sunteti pregatite ptr o noua saptamana?
MENNA nui nik iubita ai sa revii tu cu forte noi sivesela ca de obieci ,te inetelegem ca esti un pic stresata cu examenele!!!!!!!!!!
MIRE fff frumoase pozele ,dar nu am reusit sa vad casa in ctii a lui july
restul fetitelor trezirea si haideti la cafeluta!va astept cu povesti noi!!!!!mii de si va doresc o saptamana usoara si plina de bucurii!!!!!!!!!!!!!!! roxy si viki
july_g spune:
Neata fetele! Sa aveti o saptamana usoara!
Bone, nu ma starni sa ma apuc de comentat Codul ca ajung sa umplu toate cele 10 pagini ramase din capitol! Daca vrei sa comentam, dai PM si ne conversam pe mess. Singura parere e ca filmul e mult mai slab decat cartea. Nu are adrenalina din carte, actiunea desi se vrea alerta nu e si asa mai departe! Eu recunosc, am devorat Codul! Si mi-a placut la nebunie! Excluzand partea religioasa, e un f. bun roman politist!
Mire, am parcat devreme aseara! Sar'na ca ai puz pozele.
Pup la toate fetele!
MirelaV spune:
neata si de la mine.
m-am trezit cu o durere cumplita de gat si am si putina febra..umm...ce poate fi si asta?
in 5 minutele plec catre servici..ce placere...cand eu abia am reusit sa ridic capul de pe perna...
i need cofee...
gata...am intins-o....sa aveti o zi si o saptamana minunate.
MirelaV
pupicei pe burticei
Menna spune:
Neata si de la mine!
Am venit sa va pupicesc pe toate si sa va urez o saptamana usoara ...ca a mea va fi tare nasoala.Am o singura bucurie , duminica o voi putea pupacii pe sorela M direct la ea acasa
Azo ....eu propun sa incepem numaratoarea inversa
AMR 6zile pana la primul party din trupa vesela
Ma intorc la perfuzia de cafea personalizata siii ...la toate cele
Byeeee
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
M&M spune:
BUna dimineata si de la mine!!!
Ieri am intrat doar sa va salut, caci pe la 11.00 am plecat la socrii. Am zis ca stau sa ma bronzez , dar era asa cald,incat nu am rezistat prea mult la soare!!!!
Va doresc o zi buna tuturor si un inceput de saptamana bun!
Cel mai bine e acum de Cookie, in concediu, la mare!!!
poze rochita civila
eu
diverse