Racusori, e luna noastra! (17)
Raspunsuri - Pagina 14
july_g spune:
Hey, ce e cu pleosteala asta pe aici? Oi fi eu pe invers? Cand voi sunteti pleostite, eu debordez de energie si veselie. Cand voua va e somn, io is insomniaca! Protestez! In mod fatis si vehement! Ori va dati dupa mine si va inveseliti si imi tineti de urat ori fac greva!
Care merge cu mine la pescuit? Fac o saramura si pentru voi? Ups, scuze gravidutzele!
Mire, Cookie e in concediu! Iart-o!
Ramona ne-a spus ca o sa intre f. rar ca si-a schimbat job-ul, iar Menna e cu examenele! Deci raman Cristina si Mona, ca Bone are scuza!
Pup la toate fetele!
M&M spune:
Buna si de la mine!!!
Am avut o zi plina!!!Am alergat de colo si colo si, ca sa se incheie bine ziua ( caci altfel nu se putea) ma suna disperat fratele meu sa dau fuga acasa sa ii iau nu stiu ce proiect ca are predare la facultate intr-o juma de ora si el nu are timp sa ajunga!!!! SI asa am alergat eu ca disperata prin Bucuresti de colo- colo, abia acum imi trag sufletul....
O zi buna si pupici la toata lumea
poze rochita civila
eu
diverse
MirelaV spune:
am ajuns acasa...sa-mi trag sufletul. am de pus la spalat..de calcat pt maine...maine sa-mi ramana decat coafor si fardat. o sa fiu o magnifica...prietenii stiu de ce
aveti aici pozici cu marturiile de la nunta de maine
gata..fug sa stau putin in pat..
ne auzim later
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
Racusori unde sunteti??
Dupa cum observati , azi sunt racusorul de serviciu!!!
In afara de faptul ca afara e suuuuper, nu am ce noutati sa va mai dau. Mai pe seara iar ma duc sa impart invitatii!!!!
Sa aveti o zi minunata!!
Mirela distractie placuta si asteptam poze cu tine !!!
poze rochita civila
eu
diverse
MirelaV spune:
gata cununia...urmeaza biserica si parttttyyyyyyyyyy
cumplit de cald afara..
fug..
MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
Cristina, sunt si eu pe-aici! Tot racusor de serviciu.
Mirela, petrecere frumoasa!
E sambata, e cald, e soare, iar eu la serv.! Pai e corect? Junior e in parc la joaca cu consortul si eu listez de zor. Da las'ca maine sunt libera si merg si eu sa ma distrez cu ei!
Week-end placut, fetelor!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
M&M spune:
Vicky servicicu usor!!!Si lasa ca recuperezi tu maine si ziua de azi!!!
O zi buna !!!!
poze rochita civila
eu
diverse
monagan spune:
nu ma puneti absenta!!!! n-am nici o scuza e adevarat. Mirela, cum e chestia aia cu marturiile???? Ce era legat acolo? Am tot auzit....
Cand m-am maritat eu nu erau d-astea. Moaaaaama da ce depasita de situatie sint.!!!!
Distractie placuta si vrem poze.
Si eu a trebuit sa merg azi la o nunta, dar am refuzat.
Am fost tare harnicuta. Adika: aspirat, periat covorul,spalat haine (de toate felurile), schimbat lenjerie pat, spalat perdea, facut mancare (3 feluri), cusut o perna(cu mana)sters praful, spalat gresia, faianta . La ora 16 am fost gata cu toate, iar acu seara mi-am pus perdeaua.
Si am si tras un pui de somn de 1 ora.
Acu ca am dat raportul, pot sa ma retrag, ca vreau sa ma uit putin si la tv.
Pupici la toate, sa aveti o duminica frumoasa, ca aici e super cald.
Parca ultima oara cand am scris, aici era urat.Eh.
boneca30 spune:
iaca iar am aparut prin zona!! nu ma dati absenta ca nu sunt eu de vina de vina e mama natura si tehnologia idioata din jp!de la ploi si vant ami cade netul cand vroiam sa ma loghez pe dc si alt site al sotului!de cica suntem in jp!mi-a fost fffffffffff dor de voi ,am avut o saptamana de cosmar,plina de nervi ,nu are rost sa va povestesc ca..............!
MIRE ,meu amor nu plange ca semnatura ta e doar a ta ! am inteles ca ai fost la nunta?astept poze si povesti! si odihnestete bine azi!
MENNA bv iubita ,asa s-o tii sa iei toate examenele!
CRISTINIca mi-a fost tare dor de tine ,mi-ai lipsit la cafeluta de dimi ,cum de altfel toate fetele!
VICKY ia explica-mi si mie cei cu marturiile ,a venit o noua moda si la noi?la baieti si tie normal!
GEO tu esti o graviduta dulce focsi ptr Sofia jucausa!
JULY ai fost la pescuit?ai prins ceva?
MONA FATA HARNICA CE ESTI TU!
si restul fetitelor ,si sa nu-mi cereti ,poze noi cu viki de la party ca nu am facut ,a trebuit sa pun party se saptamana viitoare ,cu ploile astea am fost inchise in casa si cumparaturi pauza!acum am sa navighez pe net ,imi fac de cap si eu un pic ca merit !swunt prin zona si va ASTEPT LA O CAFELUTA CALDA,SI TIGARUSHI,SI CINE VREA CORNULETE CU CIOCOLATA SI NUCI ,SI PLACINTICA CU CASCAVAL ROSII SI OREGANO STITI CE BUN EEEEEEEEE!!!!!SI VA ASTEPT CU MARE DRAG CA TARE MI-A FOST DOR DE VOI!!!!!
rOXY SI vIKI
M&M spune:
Boneca bine ai revenit!!!MI-a fost dor de cafeluta ta; azi ne oferi si desert!!!Multumim mUUUlt!!
Mona eu sunt mai de moda veche, la nunta nu o sa le ofer invitatiilor marturii!!!
Mirela ...somn usor!!!
Multi pupici la toate fetele si o zi buna!!Menna , Geo , RAmona, JULY, Vicky,
poze rochita civila
eu
diverse