Racusori, e luna noastra! (17)
Raspunsuri - Pagina 12
M&M spune:
Buna dimineata !!!!
cam racorica in dimineata asta. A trebuit sa ma misc mai repede ca de obicei ca sa nu inghet.
Mirela iti multumesc mult pentru sfat.
Viky multa sanatate mamei tale. In ceea ce priveste nunta , noi am cazut de acord sa nu dam invitatiilor marturii, e un obicei destul de nou la noi si , la 2 sau 3 nunti la cate am fost eu pana acum nu s-au dat marturii.
Mona am votat minunata felina. Spor la treburi si sa termini predarea pana joi.
Menna spor la invatat!!!
Boneca te asteptam...
Multi pupici si sarcina usoara pe mai departe la gravidutele noastre , Geo si Ramonaa
July cum mai stai la capitolul insomnii????
Cookie spor la pregatiri..
O zi buna tuturor , cu mult sooooare!!!!!
poze rochita civila
eu
diverse
Georox spune:
Buna !
Fetelor sunteti niste scumpe ! Multumesc pentru incurajari !
Bone, sper sa nu ajung chiar atat de . Mama a luat 25 kg si totusi sper sa nu ma ingras prea tare. Drept urmare, aseara am renuntat la metrou si m-am dus pe jos acasa. Iar miscarea stiu ca face bine. Deci gata, sistez metroul, seara, ca dimineata nu am putere sa ma trezesc devreme.
Vickie, nu ma speria ca ai luat peste 20 de kg si la baieti. Astept poze, cat mai multe poze de la nunta si spor la confectionat marturii. Si tortul cum va fi ? Ai sarmalute in frunze de vita ? Sunt incorigibila ! Oricum azi este medalierea la noi la firma pentru vechime si o sa iar. Deci ? No comment ! Stii ce as manca intr-una ? Snickers ! Mii de batoane ! Si nici sotul nu ma ajuta, ca si el e un pofticios. Iar ieri, mi-a adus gogosi ! Patru ! Ca tot aveam eu pofta !
Cristina ,si de la tine vreau poze !
Mirela, lasa vei avea si tu ca doar esti tanara si ai timp.
Menna felicitari pentru examen ! Si tine-o tot asa !
Mona spor la treaba !
July sa stii ca si eu am carcei cat cuprinde. Azi dimineata iar am avut partede o portie la ambele picioare. Trebuie sa iau niste Magneziu ca nu mai tine, desi astept sa vad rezultatele analizelor.
Cookie concediu placut si ai grija cum conduci !
Ramona cum te mai simti ?
Va de la A la Z si de la Z la A ! O zi excelenta !
preda_vicky spune:
Geo, esti o dulce!
Iti raspund, dar sper sa nu-ti fac pofta si mai rau... tortul e Diplomat (ca e vara si vreau sa fie cat mai racoritor), iar sarmalele sunt normale, adik in foi de varza.
Cristina, cred ca o sa-i sugerez si eu mamei-soacre sa renuntam la marturii. Sincera sa fiu, eu nu am mai fost la o nunta de prin 1995, cred, si atunci sigur nu se dadeau marturii, ca nu tin minte sa fi primit. Sa le fac doar ca sa fiu in pas cu moda? Nu-s ce sa zic. Sa vad ce zice si socrela.
Mona, bine-ai revenit! In UE!
Fetele, cu lipici, ca am multa treaba azi! Am spor, ca a iesit soarele!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
Georox spune:
Vicki si tortul meu tot diplomat a fost! Asa ca nu imi faci pofta ! Iar in sarmale nu iti dau iama, ca nu ma pasioneaza astea cu varza vara. Deci vor avea invitatii ce sa manance. Si eu nu am avut marturii si nici nu cred ca este o chestie pur romaneasca asa ca poti renunta linistita, caci nu cred ca se va supara cineva. Iar banii poti sa ii economisesti pentru luna de miere. E doar un sfat, tu faci cum crezi si cum te ajuta finantele. Spor la treaba !
MirelaV spune:
pup si eu fuga fuga.
mai am inca de lucru dar daca termin bine..daca nu termin..iarasi bine . ce sa fac acu'
cristina, nush cat te-a ajutat sfatul meu...dar e din suflet. eu am fugit pe ultima suta. el merita sa fac asta...(sa ma despart de el) dar am fost egoista si am facut-o intr-un moment aiurea. suntem chit
geo..ce-ai mancat bun la sv azi?
bone...semnaturaaaaaaaa meeeeeeeeaaaaaaaaa
viky, mie imi plac tare marturiile. io n-as renunta la ele ... dar si sa fac 200..as lua-o pe aratura..ce-i drept
menna..ai chiulit mult...hai..adunarea!
zombiliciu..tu nu faci act de prezenta?
gata..fug
MirelaV
pupicei pe burticei
july_g spune:
Iaca si Zombiliciu la apel!
Am avut o zi naspa, is intoarsa pe dos asa ca azi cedez devreme!
Am facut act de prezenta?
Mona, bv!!!!!!!!! Asa poate o sa fii si tu mai des printre noi!
Pup la toate fetele cucuietele!
MirelaV spune:
slaba miscarea pe aici. menna...de ce nu raspunzi?
ma duc la somn. nite nite all...
MirelaV
pupicei pe burticei
MirelaV spune:
va servesc cu o si o si o intind catre birou
sa aveti o zi minunata
MirelaV
pupicei pe burticei
Georox spune:
Buna !
Am facut si analiza streptococ tip B. Am scapat si de asta, iar vinerea viitoare am rezultatele. Sper ca totul sa fie OK.
Mirela, ne-a tinut nemancati de la 18,30 pana pe la 8,00, caci pana s-au dat medaliile de 10 ani, pana s-au tinut discursurile, timpul a trecut. Si nu se cade sa mananci inainte. Iar ca totul sa fie si mai frumos, toata petrecerea s-a tinut pe teresa descoperita de la sediu. In concluzie, toti eram mai mult sau mai putin congelati.
Insa papa a fost bun, de la un fast food La Matache, daca iti spune ceva. Si am avut de unde sa aleg. De la tot felul de salate, pana la friptura de pui si vita, peste, fursecuri, sucuri si bauturi alcoolice. A fost OK pana la urma. Iar partea amuzanta a fost cand era cat pe ce sa zboare cortul peste terasa. Cred ca daca nu erau pe faza si nu il prindeau, ramaneau fara el.
M-am intalnit cu mamicile, iar ele nu sunt atat de complexate de kg in plus. Numai eu am o doaga sarita.
tuturor ! O zi excelenta !
monagan spune:
salutare,
am intrat iar, doar asa ca sa va salut, ca am ceva de lucru. Am baut cafeluta cu gandul la voi.