Racusori, e luna noastra! (17)
Raspunsuri - Pagina 11
preda_vicky spune:
Boneca, si eu 2 fete cucuiete! Vrea si Viki (subsemnata) piscina! Multumesc de intrebare, mama e nici bine, dar nici mai rau. Are tensiune oscilanta si ori creste si trebuie sa fim pe faza si sa-i dam pastile sa scada, ori scade si trebuie sa-i facem repede o cescuta de cafea. Nu e chiar o bucurie sa iti ia cineva tensiunea din ora in ora...
Cu pregatirile de nunta stam bine, am cumparat tot ce era nevoie, mai sunt de facut marturiile, cartonasele pt. mese, buchetele, racoritoarele. Si cam atat. Cred. Mama soacra s-a ocupat de toate, e o dulce.
Geo, pai tu esti mic copil, eu am luat la fiecare sarcina peste 20 kg! Eram ca un casalot! ca o orca! Cred ca speriam lumea daca intram in mare. Doar sa pufai un jet de apa mai lipsea si as fi avut plaja particulara! fugea toata lumea de pe plaja
Asa ca fa analizele si bucura-te de perioada asta linistita. Odihneste-te si, daca sanatatea si dr. iti permit, mergi la plimbare. Mersul pe jos face f.bine. Eu plecam la plimbare, si cum oboseam putin, cum intram intr-o cofetarie! Ce vina aveam eu ca stateam in centrul Buc. si erau multe cofetarii? Iar eu sunt tare ?
Racusoare, va doresc o dupa-amiaza placuta, mai am un tabelash de terminat si plec si eu la casa mea...
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
Georox spune:
Boneca esti o scumpa ! Chiar tu cate kg ai luat cu fetita ta ? Ce masochista sunt !
Cristina super bancul ! M-am mai inveselit ! Si sa stii ca sunt certata cu sarea de cand ma stiu ! Probabil ca este vorba de predispozita spre ingrasare. Si nu abuzez nici cu mancarea, trebuie sa ma obisnuiesc cu situatia inca trei luni de acum incolo. Asta e ! Data viitoare, voi face mai multa miscare. Spor la impartit invitatii! Vezi sa nu cam mult. In partea Bucovinei se merge cu sticla de bautura si se bea cu fiecare invitat, deci in concluzie nu am fost manga, insa nici bine nu a fost. Si era tuica ! Nefiarta si fara zahar, scortisoara si piper cum imi place mie.
Vicki emotiile sunt iminente la un astfel de eveniment, insa sunt de bun augur. Sunt sigura ca va fi totul OK. Si sa mananci, sa nu faci ca mine si sa nu gusti bunatate de meniu.
Cookie si eu vreau sa mai ajung la mare, dar cred ca undeva prin august pentru ca atunci iua concediu. Si as vrea sa astau mai mult. Distractie placuta ! Sa ai parte de vreme bune si sa te bronzezi si pentru noi.
Mirela, Menna, Mona, July, Ramona
MirelaV spune:
aproape de sfarsitul programului..mai stau 30 min si plec
bone...io-s rabdatoare..mai chinuie-te cu mailul
geo...ce-as vrea si eu sa ma mai ingras din motiv bb
sa va dau vesti. my love menna a luat examenul..dar mai are de invatat .. asa k ... hai sa o pupacim si sa o incurajam k are nevoie fata
iulia, tu unde-mi esti?
cookie, unde plecaciti?
viky, eu azi am scos marturiile pt nunta sefei mele din cutii...le-am facut momosele..si m-am bucurat de ele..tare frumoase. sunt din tul visiniu si legate cu fundita aurie..si un trandafiras galben - auriu. maine am sa iau aparatu' sa fac poza sa le vezi. tu din ce le faci? ai calculat cat te costa 1 daca le faci tu acasa?
cristina...am avut o zi relativ usoara...cred ca din cauza k asa mi-ai urat tu
gata...am scris destul..inchid..ma mai invart si o sa plec si eu spre casuta mea
aaaaa...de acum inainte...dupa dorinta moderatorilor, vom avea capitole de 20 pagini. asa k...dupa pagina 10 sa nu mai asteptati capitol nou.
gata acus chiar plec
MirelaV
pupicei pe burticei
boneca30 spune:
GEO iubita eu cand am ramas gravida aveam 47 si la 35,36 saptamani nu mai tin minte exact aveam 70kg de 1 iunie 2004 m-am dus la medic sa nasc ca nu mai puteam era si viki prea mare ptr corpul meu si dr m-a trimis acasa si sa vin sa nasc pe 7 iunie si asa a fost pe 7 06 s-a nascut printesa mea cretofolina cum ziceti voi si eu am avut ca,kg in plus 23 o frumusete eram,toata lumea s-a speriat de mine si sa stii ca nu mamcam ff mult dar ma zapaceau dulciurile,nu puteam sa ma abtin sunt moartea mea mai ales amandinele ,.dar stai linistita ca scapi de kg in + nu te speria ,si nu te forta sa slabesti imediat dupa nastere ca sa nu ramai cu vergeturi,slabesti de la mama natura!de 70kg am ajuns la 50kg in 6 luni fara nici un efort !acum sunt mai grasa ca de se manca non stop la mine in casa !a si viki s-a nascut cu 3.200kg si 52 de cm si era cea mai neagra din spital si paroasa!!! TU PUNE MANA SI BEA CEAI DE SUNATOARE CA TE AJUTA FFF MULT LA ELIMINAREA APEI DIN ORGANISM,SI SA VEZI CUM FUGI TOATA ZIULUCA LA BUDA !!!!!!!!
FUG LA NANI ca e fff tarziu la mine!!!!!si nu te speria ca la fete te ingrasi mult de tot dak era baiat nu te ingrasi mai mult de 10 kg!!!!!!
Roxy si Viki
july_g spune:
Hello fetele!
Zombi a ajuns acasa, casca intr-una si are neste ochi de mai mare frumusetea! Dusi in fundu capului!
Mire, am disparut ca nu mai aveam retea si am profitat de ocazie sa ma fac mumoasa!
Bone, ce bine o fi de unii care mai si dorm!
Cristina, la fel! Acu mi-e si mie somn, da mi-e groaza sa ma culc din nou! Iar carcei
Vicki, imi pare tare rau de mama ta! E greu cu tensiunea oscilanta!
Cookie, ai grija cum conduci!
Menna, felicitari pentru examen!
Mona, mai existi? Cum e cura? Cu prajituri?
Hai va pup ca tre sa apara consortul si iar ma dispera cu meciurile! De unde atata microb pe el, nu ma intrebati!
M&M spune:
Fetelor am un somn in mine!!!!!NU mai pot, cred ca ma duc sa dorm....Somn usor tuturor!!!!
Mena felicitari oentru examen
Mirela ma bucur ca ai avut o zi relativ usoara.
Geo arati super in poze. Abia acum le-am vazut si eu. Si nu esti deloc grasa!!!!
July somn usor si tie
Vicky multa sanatate mamei tale. Ati
fost la un doctor sa va prescrie niste medicamente fiindca nu e de glumit cu tensiunea oscilanta?
Boneca te astept sa ne dai trezirea si sa ne astepti cu cafelutza gata facuta.
Gata ma duc sa dorm !!!!
poze rochita civila
eu
diverse
monagan spune:
aici sint. si sint vie (nu fac struguri), inca n-am murit, mai traiesc, dar iar am ceva de predat pana joi la ora 14.
Azi n-am mancat mai ninik, doar ceva pastile, ca sa recuperez cele 2 zile in care am mancat praji.
Menna....succes in continuare si felicitari.
La gravidute...pupici.
La celelalte...pupici si voie buna de aici din Cluj.
P.S.
Preda, uite aici daca vrei http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html, dar scrie numele,(Viky) ca asa o gasesti mai usor.
Multumesc celor care au votat.
Mai da ce oficial suna.!!!!!!!!!............
MirelaV spune:
neata
nimeni la apel? ummmmmm trezirea
in 10 min plec spre sv..va doresc o zi minunata
pupicei
MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
Buna dimineata!
Mire, merci pt. cafea. Dar eu sunt la serv. deja si am facut si trebusoara. Mi-am propus sa o iau mai incet de-acum, ca iar sunt si de la vreme. Ref. la marturii, cele mai ieftine de cumparat erau 25.000 buc. Si noi avem in jur de 150-180 invitati. Asa ca o sa cumpar tul, funda si bomboane sau arahide (inca nu ne-am hotarat ce punem in ele). Oricum, cred ca ies mai ieftin de 25.000...
Mona, fug sa votez felina.
Cristina, mama oricum are tratament pt. tensiune de cand ma stiu, iar de cativa ani, de cand a facut si accidentul vascular cerebral, ia si mai multe pastile. Cumnatul meu e medic, deci in privinta asta e permanent supravegheata. Recunosc, eu de felul meu sunt exagerat de panicoasa!
Bone, eu am baieti, si la amandoi am luat in greutate cand eram peste 20 kg. Cel mare a avut la nastere 2.900 si 50 cm, iar cel mic 4 kg si 52 cm. La cel mic mi-a luat mai mult timp sa slabesc, aveam cam 74 kg, eram, iar acum am 59!
Geo,, nu stiu cat voi putea manca la nunta, dar sarmalele si tortul sigur le voi manca, ca astea-mi plac cel mai mult.
Acum, la treaba!
O zi usoara sa aveti, racusoarelor!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
monagan spune:
FETELOR AM INTERNET LA SERVICI!!!!!!!!!!!IUPYYYYY, URAAAA.
IN SFARSIT....AM INTRAT IN UE
Acum sint la cafea, care e in fata mea si tot ciugulesc din ea, in timp ce butonez aici. De fumat nu pot fuma in birou (din respect ptr.altii).
Gata ca am treaba.