Racusori, e luna noastra! (17)

Racusori, e luna noastra! (17) | Autor: MirelaV

Link direct la acest mesaj

va astept cu drag

*24/06 - iren - sotul taur
*25/06 - MirelaV - (ascendent in Fecioara)
*25/06 - Crenick - sotul scorpion
*27/06 - monagan - (ascendent in Leu) - sotul scorpion
*27/06 - boneca30 - sotul berbec - bb gemeni
*28/06 - Lucia_B - sotul taur - bb Balanta
*28/06 - axia -(Ascendent in Balanta)- sotul capricorn, bb gemeni
*28/06 - aniast72 (ascendent in Rac)- sotul Fecioara
*29/06 - Preda_vicky - (Ascendent in Rac)- sotul rac - peste & sagetator
*29/06 - Pdelia-(Ascendent in Balanta) - sotul peste
*29/06 - paula2003 - sotul taur - bb capricorn
*29/06 - Adrianai
*29/06 - Georox - - DPN 22-23 septembrie - sotul varsator
*02/07 - july_g - sotul taur
*02/07 - anasebe - (ascendent in Scorpion) sotul rac - bb capricorn
*03/07 - ionella3003 - sotul taur, fecioara
*04/07 - bombonik - (ascendent in Rac)
*04/07 - cookie - (Ascendent in Fecioara)- sotul scorpion, bebe capricorn
*06/07 - Caprioara - (Ascendent in Berbec) - sotul sagetator, capricorn
*07/07 - dananita - (Ascendent in Balanta) - sot gemeni
*08/07 - cori
*09/07 - GabrielaG - sotul fecioara
*10/07 - bonita - sotul balanta - bb sagetator
*10/07 - Menna
*11/07 - madau-sotul taur, sagetator
*13/07- Cristina_26 - sotul rac
*14/07 - mav-sotul leu, varsator
*14/07 - Crixia - [size=1](Ascendent in Capricorn) - sotul rac - bb rac
*15/07 - Cosmi-sotul rac - *2 balante
*15/07 - Violetik - sotul rac
*15/07 - ramonaa - -
*16/07 - Claudelu - sotul peste, berbec
*16/07 - rainbow - sotul sagetator
*17/07 - arinna - sotul fecioara
*19/07 - AlinaN
*21/07 - dana210773

www.zodii.ro/index.php?unde=ascendent" target="_blank">[blue]Aici va puteti calcula ascendentul

Asteptam fotografiile voastre pentru albumul foto racusori de DC la racusori_dc@yahoo.com

Album foto

Gravidutele noastre:

* Geo - mami de Sofia - DPN 22-23 septembrie
* Ramonaa - mami de ....

Miresicile noastre:

* Cristina_ 26 - miresica de 22 iulie 2006
* Preda_Viky - miresica de 23 iulie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neataaaaaaa
ce e galagia asta aici? nu intelegeam de ce nu mai pot sa dorm..cand..2 DUAMNE respectabile..faceau galagie domle...mona si bone...
m-am trezit..am papat si acum..as bea o cafea...dar cin' sa o faca? se ofera careva???
M..la ce nunta te duci si io nu stiu? umm...n-am apucat sa citesc din urma decat printre randuri
hai k vad k nu va oferiti nici una cu cafeaua...ma duc sa o fac singura. azi sunt prin zona..teoretic fac curat. practic..oi vedea
o zi minunata va doresc

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

quote:
Originally posted by cristina_26

BUna dimineata!!!!
Boneca esti matinala ca de obicei!!!Ce ne-am face noi fara tine??

Mena eu nu l-am gasit ieri pe Po , desi l-am cautat vreo juma de ora !!!!
Mona sa te faci bine!!!
Mirela ...odihna placuta!!!
Pupici la toate fetele , July, Geo, Cookie, Vicky, Rainbow!! Sper ca nu am ujitat pe nimeni!!!

poze rochita civila
eu
diverse

uita-ma's aci! ...si am mai recuperat un mesaj din celalalt capitol

Deci, e ora 15:43 si eu nu m-am pregatit de nunta deloc
Nu stiu cu ce sa ma imbrac, nu stiu cum si ce sa fac intai ...sincer, mi se cam rupe
Mire dragam stii tu bine la ce nunta
Bone asa e cu concursul asta ...nu cred ca pt papa fac ei ce fac, ci pt a-si vedea animalul cu multe voturi ...dar stau si ma intrb, ce farmec mai are daca tu ca stapan ti-l votezi singur??? Tampiti
Multumim de vot oricum
Cristina , Po e la pagina 27 sau 28 . De fapt hai sa facem altfel ...uita-te care e ultima pg ca nr , de ex 30 (cum Po a fost inscris cand deja existau 3 pg) scazi din 30-3 , inseamna ca-l vei gasii la pg 27 si tot asa ...nr de pg - 3!
Multumim si pt votul tau
Mona *1000 de la mine ...ti-am dus dorul
Sa ai grija de tine si insanatosire grabnica iti doresc again

Hai ca fug ma asteapta baia si siesta de dinainte de
nu ma luati in seama...sunt shushu la ora asta

Ciaooooo

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Menna
quote:
Cristina , Po e la pagina 27 sau 28 . De fapt hai sa facem altfel ...uita-te care e ultima pg ca nr , de ex 30 (cum Po a fost inscris cand deja existau 3 pg) scazi din 30-3 , inseamna ca-l vei gasii la pg 27 si tot asa ...nr de pg - 3!
Multumim si pt votul tau

Gata l-am votat pe Po!!!!!L-am gasit la pagina 30!!!!!
O zi buna tuturor si multi pupicei!!!
DIstractie placuta Menna!!!

poze rochita civila
eu
diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello fetele! In sfarsit m-am adunat si eu pe acasa! De dimineata am fost la curte la casuta si am urcat bca la etaj de acu is lesinata. Mi-am busit peste mana stanga un bca de m-am invinetit si ma dor toti muschiuletii. Da is mandra de mine! Am participat si eu la casuta! Apoi am fost la gratar la iarba verde, la ziua unui prieten si m-a cam batut soarele in cap. Acu ma doare ganditoru si mi-e cald si mi-e somn!
Mona, in comparatie cu tine, eu is mic copil cu munca! Sa te faci bine repede! Mire, propum sa donam statule noastre Monei!
Nu mai sunt in stare sa-mi adun ideile, da va pup pe toate si vb maine, ca maine fac doar mancare si printre picaturi stam la cafeluta!

Mergi la inceput

mi-e cam somn...cred ca ma duc la somn. slaba activitatea pe aici.
abia o astept pe menna sa povesteasca de nunta. k am un feeling...
mona, sorry pt starea ta. daca te face sa te simti mai bine, vorba iuliei...donez si eu statuia mea.
gata...fug fuguta
nite nite all..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

ok, deci am ajuns acasa ! chiar acum !
Mire smecheroooooo...normal ca ai feeling-uri bune, ca doar iti dadeam mesaje de disperare

Ok ,deci sa va povestesc de la cap la coada ...asta in loc de bancurile fetelor la portia de cafea de dimineata
Azo ... ajung acolo, o sala luuuunga cu muuuulti invitati asezati ca si conservele pe raft ...boooon , hop mi se atribuie si mie un loc la masa rudelor mai apropiate pe care noroc ca le-am cunoscut si eu ,nu de alta dar eu pe mireasa nu o stiam deloc,cat despre 3 sferturi din sala nici atat.
Constientizez ca d'acolo n-am scapare si dau sa ma uit la o verisoara de a mea cum e ... ea era bine merci
Chiar f bine
Si iaca'ta ca ma pusei sa-i urmez sfatul si dai si mai dai si iarasi si tot asa ...intr-un final isi face aparitia si sora'mea cu logodnicul ei care avea o fatza tare socat de atmosfera din imprejur ...asa ca i-am recomandat si lui calduros si prieteneste sa se serveasca cu un piculet de nu de alta,dar va trece timpul mai repede, hic!
Apoi na, ma pun sa mananc aperitivul si cand sa bag bucata de rosie in gura, tzup il stropesc pe camasa pe varu' ma uit in stg, ma uit in dpt ...nimeni nu ma vazuse ...pfiu,am scapat!
Apoi fac o alta gogoneata ...ma mut langa verisoara mea partenera de suferinta si pahar si cand sa dau sa inchin, o patez pe bluza pe sora'sa ,care statea intre noi aoleoooooo ...deja ma vedeam cum ma ia de cap dar dinnou am trecut neobservata
La un moment dat radeam singura ,caci deja eram in sevraj
Mi-am si zis : daca trec noaptea asta fara sa bag tigara in gura, am trecut testul
......... si ghiciti?! L-AM TRECUT
Toti se plangeau de muzica, de caldura, de inghesuiala, de tot ...in fine ...imi venea sa sau sa in jurul meu, dar am ales sa ies in curte la aer pana revin la ganduri mai linistite ...
Sa-mi fie cu iertare, dar mie nu-mi plac in stilul "a la tzara" ...mah! deci sa innebunesti nu alta cu muzica , mai exact cu amestecul ala de manea cu hididi ,bididi sau cum ma'sa io fi zicand si sa vezi specimene care mai de care dandu-se in spectacol a prostu ...ooooooo viata meaaaaa!
Dumnezeule Mare cat ma bucur ca s-a terminat
Acu' sunt rupta in gura de somn si abia astept sa ma intind la orizontala ...cred ca adorm instant din picaj, asa ca peste vreo 4-5 ore cand va veti intalnii la cafea, sa nu-mi duceti dorul, caci eu voi fi departeeeee , pe meleagurile viselor cu imparati si printese
Cand ma trezesc , va mai povestesc ce nazbatii am mai facut p'acolo

Va pupicesc pe toate si va las cafeluta mea aci, in caz ca pofteste careva, serviti-va cu curaj

Vb mai incolo

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Neata!!!!!!!1 Trezirea! Hai ca eu am cafeaua facuta! au voie sa lipseasca numa Menna, Mona, Geo si Ramona! Primele doua de oboseala si urmatoarele de insarcineala! Restul.............. Trezireaaaaaaaaaa!
Menna, ai fost de coma mama! Nazbataioasa rau! Mie imi plac nuntile in stil traditional, da cu muzica popolara, de a noastra, moldoveneasca! Si sa am cu cine topai! Adicatelea, daca e intre rude sa fie tata cu noi! Nu's de unde are omu asta atat energie la varsta lui, da daca ai intrat in bratele lui, ori faci febra musculara, ori te apuca neste carcei, ori tre sa te duci sa te schimbi de toale ca is leorca!
Hai va astept la cafea!

Mergi la inceput

hello hello...
dupa o zi intreaga de stat in casa in care m-am plictisit de moarte..vin acum sa va urez de cu seara o saptamana minunata cu zile usoare la lucru
nu-s foarte in apele mele asa k fug sa nu va transmit si voua starea mea de spirit..
kiss kiss

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Neata! Is cam debusolata la inceput de saptamana si tare as mai fi vrut sa dorm inca vreo 2 ore!
Mire, pup! sa incepi saptamana bine de tot!
Pup si la restul fetelor si la toata lumea o saptamana usoara!

Mergi la inceput

neata
ieri n-am mai intrat ca am fost toata un pachet de nervii
am tunat si bubuit in continuu ... iar azi sunt ca o bomba sub presiune
sincer , nici nu stiu ce am, ideea e ca ma asteapta vineri un examen greu, iar apoi inca vreo 5 si sunt la pamant
vreau cateva zile libereeeeee ... si nu prea cred ca le voi pupa curand
stau cu cafeaua in fata si simt ca mi's inmuiate picioarele ...n-am nici un chef sa ma apuc de lucru ...
uf! de'ar trece si luna asta mai repede ,bine'ar fi

ma intorc la ale mele treburi ... dar nu inainte de a va pupacii pe toate si a va ura un saptamana mai senina decat a mea

mire

Menna

Mergi la inceput