Calculeaza-ti compatibilitatea astrologica
Raspunsuri - Pagina 9
LuanaHis spune:
Compatibilitate 56,41%.Deh,dar pe de alta parte scrie ca avem sanse reale de reusita in mariaj.Eu stiu cu siguranta ca reusita este reala!! Suntem casatoriti
de trei ani minunati si nu l-as da pentru nici un alt barbat din lumea asta mare...chiar daca mai avem si noi mici divergente !!
Fetelor eu zic sa va urmati inima si instinctul si atunci cu siguranta veti avea un procentaj maxim !!Va pup
ionela roxana spune:
la noi 82,05%, eu fiind sagetatoare, iar el berbec; oare o fi bine???
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
Luna75 spune:
5,13 %.Eram sigura ca voi obtine o compatibilitate redusa,dat fiind faptul ca combinatia Capricorn-Gemeni,e sortita esecului, conform astrologiei,insa nimic nu e batut in cuie,si exceptia intareste regula.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
soarelemeu spune:
Ati incercat sa va calculati compatibilitatea cu propria dvs persoana..?
rezultat invariabil
Compatibilitate: 79.49%..
distractiv pt o pauza de meci..nu crede nimeni in asa calcule..sunt bune in pauza de cafea de la serviciu ca sa te mai relaxezi cu colegii
CrisaPanaet spune:
owwow.....Compatibilitate: 5.13% ???
eu balanta, el taur...si ce scrie la compatibilitate generala taur-balanta e de groaza! doar ca "rasfoind" internetul am dat peste alta pagina unde spunea exact opusul: ca relatia balanta-taur e una foarte buna
asa ca pana la urma tot un horoscop personalizat e cel care spune adevarul.![]()
Unde dragoste nu e, nimic nu e!
Happiness_4_us spune:
La mine 0,00%!
Vai mama!

Stiam ca scorpionul si berbecul nu sunt compatibili, dar nici in halul asta!
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
CrisaPanaet spune:
Cam multe mesaje cu procentul 5,13%, nu vi se pare suspect? 
Am nevoie de iubire ca de aer.
aime spune:
79.49%
cata precizie...da si eu is convinsa ca in realitate e 100% ![]()
Edit:
compatibilitate eu cu mine : 79.49%
compatibilitate sotul meu cu el insusi: 79.49%
de unde reiese ca rezultatul compatibilitatii dintre noi doi, nu poate fi decat 79.49%....qed...logic, nu? 
aime
andira spune:
56,41...
hm, prea multe procente la fel, pana si la zecimale... nu-mi spune nimic calculul asta...