Calculeaza-ti compatibilitatea astrologica
Raspunsuri - Pagina 10
karmyna spune:
buna fetelor
CICA eu cu sotu nu suntem compatibili delok...0,00% hm asa ceva..Leu si Pesti. Foc si Apa. Nici sa nu te gāndesti!
ce mai e shi asta....pe cand noi ne intelegem super bine...nu cred in asa ceva...
http://photos.yahoo.com/crista_222000
didita spune:
Am ras o tura cu pofta!!!
Si noi suntem din aia cu 56,41!! Noroc ca ne da voie sa ne casatorim, ca nu stiu ce ne-am fii facut. Nu de alta, dar ne-am luat deja cu acte si imi era mila de copii astaia frumosi (3 la numar) si de el ca-l seaca pensia alimentara si nu-i om rau (tucal-ar tanti pe el de amant inflacrat)
camelia1 spune:
5,13% 

io's convinsa ca-i de bine...ca doar il iau de barbat
pentru nunta
noi
The big day
elyanne spune:
Compatibilitate: 28.21% 
Acu daca ne-am luat, trebe sa ne suportam...
Daca Berbecul va putea sa priveasca mai mult īn jur, spre ceilalti, si va īnvata sa fie mai altruist, sa dea mai mult din sine, daca Pestele se va hotarī sa devina mai activ si se va abtine de la a-si etala nevoia imperioasa de a fi cocolosit... Dar dupa un timp fiecare va obosi. Trebuie multa vointa pentru a mentine o relatie de lunga durata īntre aceste doua zodii. 

Mona_B spune:
Ehei Idora, ne-ai dat de lucru!![]()
Rezultatul calculului meu: 56,41% compatibilitate eu Leu, el Berbec. Si eu care credeam ca Leu' si Berbeku'sunt 100%compatibili.
Ce-i drept, daca reusim sa supravietuim impreuna de mai bine de 16 ani, e ceva adevar in rezultatele astea.
GabyHila spune:
82,05% tralalallaa... e pe bune :)
ca tot il iau la anu. Macar sa am si compatibilitatea
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
simkat spune:

5,13 % 

Ma gandeam sa imi fac bagajele si sa plec, ce rost are sa mai pierd timpul daca ne potrivim atat de putin?
Vaaaaii! Dar ce fac cu cei doi copii? Unul i-l las lui, iar pe cel de la purtator il iau cu mine (vi se pare logic nu?).
Of, of, of, uite cum am pierdut eu 10 ani langa o persoana atat de incompatibila mie!!!
Abia acum imi dau seama de ce relatia noastra "merge-ncet dar ... merge prost!"
Norocul meu este ca sotul nu intra pe acest site, caci daca m-ar auzi... 
Mami@Raducu
bubu05 spune:
66,67%
Motz si eu! Am ras de nu mai pot...e tare rau subiectul!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Kya spune:
Ceva cred ca nu e in ordine. Si noi tot 5,13 avem
si parca prea e o cifra des intilnita si la aste fete care au postat.
No way! Noi ne iubim si ne potrivim 100% 
Am 5 ani care sunt dovada 
Kya - viitoare mamica in asteptare