Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 9
cosmi1975 spune:
ACINA sa traiasca andrei mare si sanatos si stefanut al meu tot 3 luni jumatate are .Andrei cand e nascut si daca poti raspunde mi daca ai inceput diversificarea?Pupici
bibilica
acina spune:
Multumesc fetele, va pup.
Bibilica Andrei e nascut pe 13 februarie, am inceput diversificarea de la 2 luni intai cu suc de mar si suc de morcov , apoi am adaugat mar cu biscuite ,dupa care am bagat supica de morcov la inceput apoi am adaugat telina in supa si dovlecel, acum mancam si legumele din supa pasate .
Sa-ti traiasca Stefan si sa creasac mare.
pup
Anca cu buburul Andrei de 3 luni si jum
Pozele Noastre
Burtici
T_Ioana spune:
Fetelor, multumim pentru urari. Mi se face pielea de gaina cand ma gandesc ca acum 6 luni (peste 8 minute se implineste si ora exact) nasteam gagalicea asta care mi-a schimbat viata, mi-a facut-o mai plina, mai fericita si mai frumoasa. Si in fiecare zi ii multumesc lui Dumnezeu ca mi l-a trimis pe ingerasul Razvan-Gabriel sa il ingrijesc, sa il rasfat si sa il iubesc cat pot eu de mult!
Am recitit mesajele de la voi, cand imi faceati galerie, plus SMS-urile primite cand am nascut. Ati fost si sunteti extraordinare!
Un pupic mare de la mine si de la bebelul de 6 luni !
Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
mirela10 spune:
ASTERY,casa de piatra si sa aveti parte de o multime de binecuvantari!!!multisi sa fii fericita si iubita!
MONI,ai grija de tine si fugi la control,ca macar acolo poti sa te duci mai repede ca aici
ACINA,ce bineca ne-ai mai dat vesti.ati inceput de mici cu diversificarea.nu-i bai daca el accepta si nu-i face rau
m-am uitat crucis la ghicitorile voastre,ce-ati avut mai cu neuronul meu amarat si anemic?
MARAKI,e un scumpic angelo la calc
CUSCRA,de nora nici nu mai am cuvinte,m-a dat gata ce sa mai.o sa fiu o soacra buna sa stii!pai la asa nora,cred si eu
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
marchplayer spune:
V-ati cam distrat aseara!
La multi ani Razvanelule! Ai ajuns la 6 luni, esti baiat mare!
Astery casa de piatra fata, auzi tu la ea in ziua nuntii are timp de intrat pe net!
Jasminoooo, pai esti avansata fata! Primu dinte, acum mai este putin si stai si in picioare...
Mirela nu mai scapi odata de durerile alea?
Mi-e o leneeeeeeeeeeeeeeee
Alina misto ca a zis Ayan mama. In ce context?
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
alina80 spune:
ACINA, ce mai faceti voi? Cand ne intalnim? Pupici lui Andrei. Cate kg. are acum? Sa va fie de bine botezul.
MARCH, cand incepi cu supa? Noi incepem de azi, ii dau direct pasat, ca i-am mai dat eu o data zeama si nu a vrut. Ayan a zis mama de dimineata, incepuse sa se maraie ca nu il luam in brate si din marait a zis mama. Eu si Gabi ne-am uitat unul la altul, nu ne venea sa credem.
IOANA, multe luni si multi ani inainte pentru Razvanel frumusel! Si eu am emotii cand imi amintesc cand ai nascut tu. Ai nascut prima dintre noi si a avut un impact mare evenimentul. Sa va traiasca si sa fie sanatos!
ASTERY, casa de piatra si bebe sanatos! Sper sa iasa nunta asa cum iti doresti! Iti dai seama ca aproape am facut pe mine cand a zis Ayan mama. E un moment foarte emotionant!
SILVI, am inteles ca fiecare bebelin are gusturile lui, deci nu trebuie fortat sa pape ce nu ii place. Ayan nu vrea sub nici o forma suc de morcov, asa ca nu ii mai dau. Poate ca Alain e mai pretentios. Felicitari pentru donatia pe care o faci! As participa si eu, dar am dat hainutele care i-au ramas mici lui Ayan. Ca si ANASEBE, un marsupiu am si eu, ca nu ii place lui Ayan deloc.
MONI, o scurgere am si eu, alb-galbuie. Dar aveam si inainte de a ramane gravi.
CATA, sa stapaneasca gagica sanatoasa scaunul, ochelarii si caruciorul. Cum se mai simte ea?
MIRELA, of, tot te freaca Dani. Fratelo rasfatat! Cu sanul ai grija sa nu faci vreo mastita!
Eu am facut azi o gramada treaba, a stat Ayan cuminte cu Gabi. Am facut mancare de fasole verde cu carne de vita si ardei umpluti. Am spalat si cada. Acum fug la calcat rufe.
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
marchplayer spune:
pai asa inseamna ca si ioana spune mama, spune numai cand este suparata si maraie si printre maraieli mai scapa si un ma-ma, so, asa tre sa fie? eu astept pana zice mama privindu-ma in ochi si cu bratele intinse catre mine
luni incepem cu zeama, un fel de prosteala cred. vad eu cum o fi.
azi i-am dat mandarina in loc de portocala si i-a placut mai mult, cred ca era mult mai dulce...oricum o sa scot portocala in curand ca vara este o problema aici in a gasi citrice proaspete, si asa ioana nu prea se kk cu sucul asta, tot constipata este.
mira, shafhausen se numeste oraselul ala.
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
anasol spune:
buna fetele
giova te rog cand ai timp schimba te rog si la noi la date:am nascut natural si david a avut la nastere 51 de cm,dar is io naluca.
anasol&david
monica70 spune:
Iar e pauza de WE
ACINA bine ai revenit!
Daniela cum e vremea pe acolo? Ca aici iar ploua
ALINA eu doar din timpul sarcinii m-am ales cu asa ceva si vad ca nu trece! E tot alb-galben
MONI care DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
T_Ioana spune:
Moni, chestia alb-galbuie care o ai din timpul sarcinii e cumva o scurgere, ca daca da, si eu sunt "fericita" posesoare de asa ceva....medicul mi-a pus diagnosticul de vaginita (la controlul de 6 saptamani)si mi-a dat Clotrimazol ovule....bineinteles ca nu mi-a Trecut....acum vreau sa incerc si cu Tantum Rosa...am auzit ca e super!
Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"