Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 8
anasebe spune:
Doamne au trecut deja 6 luni! Mi s-a zburlit parul de pe mine, ca parca ieri stateam cu burta pe tastatura si faceam galerie.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor, n-am prea avut timp sa intru pe net, nici n-am apucat sa citesc ce ati postat am vreo doua capitole de recuperat. Am inteles ca ati zis ghicitori asta noapte si ca Ayan al Alinei a zis mama, felicitari Alina, bravo Ayan. Cred ca e f impresionant. Eu ieri am intrat doar fugitiv sa vad daca s-a mai postat ceva la un subiect de donatii. Am aflat acum vreo doua saptamani de o fata de 14 ani din Bistrita care va naste la sfarsitul acestei luni. Am ramas interzisa, m-am bucurat cand am aflat ca vrea sa-si pastreze copilasul, nu-l da spre adoptie si se va ocupa singurica de el, parintii ei nu sunt interesati nici de ea, a fost abandonata si ea si crescuta de bunici iar tatal bebelasului ei e plecat in strainatate si a lasat-o balta. Bunicii fetei sunt niste oameni inimosi si au zis ca o primesc la ei sa-si creasca copilasul, eu i-am facut un pachet cu lucrusoare de copil, marsupiu, sticlute si tot felul ce am avut nefolosite de la Alain si i l-am trimis si mi-am propus sa o ajut sa-si stranga si restul lucrusoarelor necesare ca nu are nici o posibilitate saracuta. Am trimis un mail si un PM la administrator sa ma lase sa postez pe site sa vad daca pot aduna ceva din donatii dar nu am primit inca raspuns( de vreo saptamana astept). Zilele trecute mam bucurat ca i-am facut rost de un carucior, il doneaza o mamica din Bucuresti si de ceva lucrusoare, de la inca vreo doua mamici. Mai ramane sa-i gasesc undeva un patut si sa vedem ce mai trebuie pentru ca si acel copilas sa vina pe lume si sa aiba ce-i trebuie.Sunt asadar in plina campanie.....de adunat lucrusoare, saptamana viitoare la sfarsit merg la Bistrita si o sa o cunosc si personal.
Scuze ca m-am intins asa, merg sa citesc ce ati mai postat si revin. Alain nu vrea sa-mi manance nimic, nici banana, nici mar ras....le scuipa pe toate. Oare sa fac toti bebelasii la inceput?
poze
anasebe spune:
Silvi Daca mai vrei hainute sa-mi spui si fac si eu pachet si ti-l dau. In afara de hainute nu am ce, decat un marsupiu, dar d-ala ai zis ca ai deja. Deci daca vrei trimite-mi un PM.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
silvi_2005 spune:
LA MULTI ANI Razvan Gabriel, Paul, Sebastian si Peter!
Mirela, sory ca nu ai scapat inca de probleme, Bombonico sa-ti traiasca mancacioasa, e o scumpa cum mananca.
Monica, cand te aud ce papacioasa e Dienutza, imi vine s-a pupacesc pe mutrita ei draguta de pe monitor, Alain nu mananca inca nimic, se stramba si scuipaceste, dar nu-l fortez, il las sa experimenteze senzatiile noi.
Astery iti urez si eu casa de paitra!
poze
monica70 spune:
La multi ani sarbatoritilor !
ALINA felicitari! Dia a tras ieri doar un "meme" dar e un progres
ASTERY si tie felicitari miresutzo!
MIRELA imi pare rare rau de tine,du-te luni si rezolva odata!
Si eu cred ca trebuie sa merg la un control ginecologic,ma doare de cateva zile(de cand ploua!) in stanga jos (ca si cand aveam chisturi din alea "functionale"),plus ca a aparut de ceva vreme o usoara scurgere si nu mi-a prea trecut cu ce mi-a dat doctorul la controlul de 6 saptamani.Apare,dispare ... De aia nu m-am prea stresat.
SILVI bravo tie!
Cu papatul,noi chiar nu am avut probleme.
Dar sa stiti apropo de diversificare,ca am citit undeva pe DC ceva cam de bun simt ,zic eu...cica atunci sunt pregatiti sa pape bebeii cand incep sa se cam uite lung la adulti cum mananca!
Eu n-am stiut asta de la inceput (desi mi-a tot zis mami sa nu mai mananc in fatza ei) ca Diana saraca se cam uita la mine in gura de pe la 3-4 luni! Si eu abia la 4 luni am inceput cu papa serioasa (de la 3 doar sucuri) si a papat din prima! Si acum e jale,si daca beau o gura de cafea se uita luuung la mine,nu mai zic ca eu sunt obisnuita sa rontzai intruna la PC
MONI care DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
silvi_2005 spune:
Moni si Alain se uita lung cand papam dar cam atat... si eu m-am gandit ca o sa pape mai bine cand va fi el pregatit.
poze
sim0 spune:
Neatza fetelor!!! Vazui ca va chinuira insomniile aznoapte. A mea nush ce-a avut da s-a foit cam toata noaptea si i-a crescut putin si temperatura...sper sa n-o ia pe aratura. Zicea cineva - nu mai stiu cine - ca bbii sunt pregatiti pt diversificare cand se uita la noi cand mancam. Inseamna ca a mea a fost pregatita de mult pt ca de la vreo 3 luni se uita cu mirare la mancare. Noi am inceput cu sucul de porto. Vad ca are efect la kk.
Ce vreme sinucigasa!!!
poze Clara
maraki spune:
Miresico emotiile vin ele sigur Casa de piatra Astery!!! Razvanel sa fie cuminte daca il luati la biserica
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
acina spune:
Buna dragelor,
Ce dor mi-a fost de voi ...Doamne ce au mai crescut puii vostrii si ce frumusei sunt, Alina suuper ca a zis mama , cred ca ai fost foarte emotionata...
Am sperante ca in 2 saptamani, daca sunt astia de la firma de cablu seriosi si se tin de cuvant, voi avea internet . Abia astept.
Acum doua saptamani am avut botezul si a fost destul de suparat Andrei in ziua aia ... nu prea a dormit ca au tot venit in vizita diversi si soacra-mea care nu se dezlipea de patul lui , apoi ne-au chemat la biserica la ora 12 si am stat o ora sa asteptam terminarea unor parastase... in fine am vazut toate frunzele din curtea bisericii , caci asa il pacalim pe Andrei cand e suparat rau .
La baita din cazan a plans , a plans si la slujba asa de mult cat nu aplans el adunat de cand s-a nascut.O sa pun si poze ...Pana la urma a fost dragut cu totul.
Anca cu buburuzul Andrei de 3 luni si jum
Pozele Noastre
Burtici
maraki spune:
Acina sa va traiasca micul crestin sa creasca mare, sanatos si papacioste cred ca iti este greu fara net, si eu sant dependenta
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )