Bebelusi de sept-oct 2005 (123)
Raspunsuri - Pagina 2
karmenutza spune:
'Neata!
Ete am aparut si eu abia azi. Toata saptamana am avut o leneeee...si o plimbareala...miercuri la vaccinul AR, v-am zis ca saptamana asta nu mai scapam. Marti seara au sunat iar dupa noi acasa. Sa speram ca peste o saptamana nu se intampla nimik. Ca am inteles ca dupa 7 - 10 zile apare o eruptie pe tot corpul dar nu e obligatoriu. Miercuri pe la pranz am avut in teste o bona, careia i-am zis sa nu mai vina. Cat a stat la minne, mi-a povestit amintiri din copilarie, in loc sa fie atenta ce-i explicam despre copil. A tinut-o in brate 10 minute, pana am spalat eu vasele, si fata s-a dat cu capul de masa...Duminica s-ar putea sa vina alta la interviu, s-o cunoastem. Zicea ca ea ar putea veni de lunea viitoare. Ieri am fost intr-o vizita sii tot asa...azi sotu' lucreaza, si maine, asa ca pe we stam acasa cumintei.
Mifloricico, Jadi, concediu placut! Si insorit!
Tonnia, tie si lui Dinu!
Catalina
RalucaN spune:
Ah, si Jadi pleaca? super! Pai concediu placut si tie dragutzo!
Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga
Gina M spune:
Buna Mamicilor,
Am intrat doar sa va salut si sa va urez o zi buna.
La mine este tarziu, iar dupa o zi plina cu de toate sunt franta de oboseala...
EGE - trimite-mi un PM care sa includa adresa ta de e-mail.Stii tu pentru ce
Gata o sterg la Va
POZE NOI
nanadana spune:
buna dimineata
la multi ani sarbatoritilor de azi care isi fac lunita
gina somn usor
tonnia dinti sint,noi sintem de 3 luni asa si de abia azi au iesit ,dar Dinu o sa fie cuminte si o sa iasa mai repede
azi este tare frumos aici o sa facem o plimbare toata ziua
va dorim o zi buna si va facem multi pupici
poze
Tonnia spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nanadana, au iesit amandoi de sus? Bravo!
Karmenutza, ce idioata aia, auzi, s-o dea cu capul de masa pe febletea mea! Te pregatesti sa incepi lucrul?
asteryaro spune:
Tonnia, nu stiu daca ma mai tii minte de la Aspirante si Endometru... am venit aici la voi sa-ti spun ca imi era dor de tine, si sa-ti traiasca mica minune! Sper ca sunteti bine!
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
codruta_grg spune:
Raluca, eu ii dau Milumil 3 cu tetina de cereale (brei) asa merge bine. Pe mine m-a sfatuit doctorita sa trec direct pe 3, ca aveam 8 luni cand am inceput sa ii dau prima data formula .
Carmi, imi place titulatura ta . Ma gandeam ca la mine ar mai merge si mami de titirez (gen titulatura kidd...).....dar imi place mai mult care o am acum
Miflore si Jadi, concedii placute si asteptam poze din vacanta .
Karmenutza.....ce neatenti pot fi unii, mai ales ca trebuia sa demonstreze ca poti avea incredere in ea...hmmmm
La multi ani aniversatilor zilei
I-a uitati aici Tortul facut de mine. Si am mai completata albumul de 9 luni, ca indata trecem la 10 luni...
Si aici v-am aratat ce Ochelari de soare si poseta i-am cumparat? PS: am si hainite care se potrivesc la posetuta, dar vad ca nu are cand sa le poarte cu vremea asta urata.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
karmenutza spune:
Da, ma pregatesc sa merg la servici. Dar intai trebuie sa gasesc bona cumsecade, sa o instruiesc etc. Fetelor care aveti bone, ce le-ati intrebat la interviu cand au venit prima data? cate saptamani ati stat acasa cu ele pana ati plecat la srvici?
Pot sa-i pun rosie in piureul de legume la 8 luni? I-am luat si eu azi o cutie de Milumil 3, i-l dat tot treptat cate o masura, 2 etc? Asata nu trece prin tetina de peste 6 luni de la Nuk? Ca eu nu am tetina de cereale, ea papa cereale groase, cu lingurita, cand ii fac.
Catalina
nanadana spune:
nu am plecat ,asteptsa se trezeasca puiul sa-i dau sa pape , este prima data cind ii dau galbenus de ou ,o sa va spun reactia
Tonnia ,au iesit amandoi dinti de sus si deja si_a marcat locul ,a ros din patut ,a avut dreptate Ioana ca sint niste sculptori copii astia
Codruta ca intodeauna Petra este o dulce si scumpica si ce clasa are cu ochelari si poseta ,dar vreau sa iti spun ca tortul este bestial
poze