Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 2
teolinda spune:
Monicutzooo si tu bre? De la Shogun ti se trage?
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
AndreaM spune:
Scuze ca am disparut pentru o vreme dar am fost foarte ocupata cu botezul si cu gradina care se pare ca nu o mai vad terminata, sper ca intr-o sapt. sa am totul gata. Promit ca pun si poze de la botez pe contul comun in week-end. Am fost la docdor si am cantarit-o pe gazuta, are 8 kg la 4 luni jumatate si 69 cm, grasunica lui mama.
A fost foarte cumintica la botez, a fost numai un zambet, vorbea cu toata lumea. Cand a bagat-o in apa la stropit bine pe preot. A fost nebuneala mare, noi nu am fost la restaurant am facut totul acasa (stam la casa) dar cred ca data viitoare nu o sa mai fac asta. A fost foarte mult de gatit, am stat pana la 1 noaptea timp de o sapt ca sa termin prajiturile, tortul si mancarea in ultimile zile.
pupici la toate mamicile
Diana si bebe Andrea
anasebe spune:
Dianoo Si cati invitati ati avut la botez? Macar sa stiu pt. cati ai muncit de nebuna, zau asa!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
teolinda spune:
Beyyy mi-or fi expirat cele 100 de ore de net pe luna asta de merge ca . Scuze pt dublarea mesajelor.
Mai bine ma duc la nani ca nu vreau sa ma vreuna.
teolinda spune:
Diana ia-l de pe drumuri pe amaratu' ala de gradinar pe care l-a concediat Ana azi, asa o sa-ti vezi si tu gradina gata.
Pai daca tot ati petrecut acasa de ce nu le-ai dat "sectoare" de facut invitatilor dupa botez, ieseai gratis cu amenajarea curtii.
Sa-ti traiasca micutza crestina!
anasebe spune:
Gio Bati covoare sau ce faci?
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Liliana Nu te mai lua de gradinarul meu, ca nu e moca!
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
teolinda spune:
Cred ca il calareste pe Clauinainte sa se duca sa doarma in patul pregatit de soacra.Face bagaje, n-auzi ca vrea sa stea in cort nu la soacra?